אם זה מה שיש לך להגיד אז.. כנ''ל.
קודם כל, כן, לפעמים נמאס ממישהו רק מלראות את אותו השם בכל חור (במקרה הזה - בכל הודעה בפורום). אממ תרדי שירשור למטה, לא נראה לי שזה הפריע למישהו... אז אממ חופש ביטוי. את לא רואה אותי מקללת מהסיבה הפשוטה שהפנמתי את העניין...יש לה מעריצים כאן ואני לא הולכת לשנות את העולם{שלהם.} אבל אם נותנים לכתוב בשירשור OFF לכתוב את אותו שם ולהלל אותו וזה כנראה רלוונטי... יותר מ10 פעמים אז למה לא את השם שאני רוצה? תאמיני לי גם לשם הזה יהיו יותר מ10 תגובות של"
" בכל שירשור עם חברי הפורום הנוכחיים.
אבל אתם עושים מעבר לזה - דוחפים נתונים עליו- אם היו אומרים לך שמישהו שאת אוהבת הוא כך וכך והוא אפס מאופס לא הייתי מביאה הוכחה שהוא לא?
שמים תמונות שלו,- איפה יש חוק האוסר על פרסום תמונות? זה חלק מתגובה ויש לי הרבה במחשב. זה פוגע ברגשות של מישהו? שיעצום עיניים... בערך מה שאת אומרת לי לעשות.
משמיצים כל שם שמוזכר כאן בהשוואה אליו (זכותכם לא לאהוב את מדונה, אבל בואו נהיה ריאליים - לא חידשה כלום? היא התחילה בערך כל טרנד ב20 שנה האחרונות). - לא השוואנו את מדונה למייקל וגם לא לבריטני. אין קריטריונים להשוואה. חוץ מזה איפה את רואה שקיללנו את ג'סטין? כי השירשור הקודם עוד שנייה בדף הבא ויש אנשים שחזרו בהם מחלק מהדברים. דיברנו במסנג'ר כמו בני אדם והלבנו את העניין. את מוזמנת לקרוא שוב את התגובות הכי חדשות משם.
זה לא קשור לעולם וזה לא מעניין, ובטח שזה מעצבן כשמנסים לכפות עלייך דיעות אין פה שום כפייה. אם בויכוח על יהדות ואיסלאם היהודי מספר את סיפור היהדות אחרי שהמוסלמי אמר שהיהודי הוא סתם אידיוט זה נקרא כפייה דתית? לא. (הסיפור גם יכול להיות להפך... כן?) וגם זה לא בדיוק קרה בשירשור
הזה ומעבר לזה? יש צורה להתבטא, ואתם עושים את זה בפנאטיות מלחיצה. תרגעו קצת, לא כולם חייבים לאהוב אותו, וגם אם 4 אנשים כאן חושבים שהוא מיצה את עצמו, אני די משוכנעת שהוא ישרוד.. 4 אנשים שאף אחד לא שאל את דעתם... אבל זכותם להביע אותה. אנחנו הגבנו בהקשר לקליפ התגובות אחרי זה אליינו לא יבוא בהקשר לקליפ כי אופסה אמרנו מייקל ג'קסון. אף אחד לא חייב לאהוב אותו, אף אחד לא חייב לשנוא אותו.. אבל שוב, להסכים להם לקלל אותו ולא להסכים לי לקלל אחרים זה לא בסדר. למרות שאין בי את הרצון העז לקלל את האחרים. אז יש כאן עניין של חוסר שיוויון. מה הסיכויים שאני אשאר בפורום שמראש לא מסכים לי לעשות מה ש20 אחרים כן עושים? אין לי מושג. סבבה. כי הוא באמת ישרוד. אבל השאלה אם אני אשרוד? יש מצב שאני ודעתי נתקבל בפורום? נחמד פה. אבל די תנסי גם להבין את הצד של המעריצים שלו. אני לא מדברת על הצד שלו. אלוהים. אני לא מתכוונת לפגוע במישהו בהודעה הזאת ומי שאין לו תגובה חכמה מראש שלא יגיב. פליז. הפעם התגובות בשירשור היו בטעם, היו בקשר הנכון... לא הייתה כאן כפייה.