What Goes Around....Comes Aroundו

TalovesMj

New member
אני פונה ללב שלך.

סתם סתם. אולי תסבירי לי למה יש כאן תופעת המאסה? קשה לי להבין את זה
כאילו אם אתם רואים שם של זמר יותר מדי פעמים אתם מתחילים לשנוא אותו? זה בלי קשר למייקל אני ברצינות רוצה להבין את זה גם כאילו אם השם שמוזכר קשור ואפילו באלפית קשר לנושא? בבקשה אל תכעסו\תתעלמו.

הממ.. אוקיי

קודם כל, כן, לפעמים נמאס ממישהו רק מלראות את אותו השם בכל חור (במקרה הזה - בכל הודעה בפורום). אבל אתם עושים מעבר לזה - דוחפים נתונים עליו, שמים תמונות שלו, משמיצים כל שם שמוזכר כאן בהשוואה אליו (זכותכם לא לאהוב את מדונה, אבל בואו נהיה ריאליים - לא חידשה כלום? היא התחילה בערך כל טרנד ב20 שנה האחרונות). זה לא קשור לעולם וזה לא מעניין, ובטח שזה מעצבן כשמנסים לכפות עלייך דיעות. ומעבר לזה? יש צורה להתבטא, ואתם עושים את זה בפנאטיות מלחיצה. תרגעו קצת, לא כולם חייבים לאהוב אותו, וגם אם 4 אנשים כאן חושבים שהוא מיצה את עצמו, אני די משוכנעת שהוא ישרוד..

וכמו שלך נמאס מאיתנו

לנו נמאס מהליכלוכים עליו!!!! אז אנשים דוחפים בלי קשר ליכלוכים עליו... לפחות ה"פנאטיות" שלנו באה עם קשר למשהו!!

TalovesMj

New member
אם זה מה שיש לך להגיד אז.. כנ''ל.

קודם כל, כן, לפעמים נמאס ממישהו רק מלראות את אותו השם בכל חור (במקרה הזה - בכל הודעה בפורום). אממ תרדי שירשור למטה, לא נראה לי שזה הפריע למישהו... אז אממ חופש ביטוי. את לא רואה אותי מקללת מהסיבה הפשוטה שהפנמתי את העניין...יש לה מעריצים כאן ואני לא הולכת לשנות את העולם{שלהם.} אבל אם נותנים לכתוב בשירשור OFF לכתוב את אותו שם ולהלל אותו וזה כנראה רלוונטי... יותר מ10 פעמים אז למה לא את השם שאני רוצה? תאמיני לי גם לשם הזה יהיו יותר מ10 תגובות של"
" בכל שירשור עם חברי הפורום הנוכחיים. אבל אתם עושים מעבר לזה - דוחפים נתונים עליו- אם היו אומרים לך שמישהו שאת אוהבת הוא כך וכך והוא אפס מאופס לא הייתי מביאה הוכחה שהוא לא? שמים תמונות שלו,- איפה יש חוק האוסר על פרסום תמונות? זה חלק מתגובה ויש לי הרבה במחשב. זה פוגע ברגשות של מישהו? שיעצום עיניים... בערך מה שאת אומרת לי לעשות. משמיצים כל שם שמוזכר כאן בהשוואה אליו (זכותכם לא לאהוב את מדונה, אבל בואו נהיה ריאליים - לא חידשה כלום? היא התחילה בערך כל טרנד ב20 שנה האחרונות). - לא השוואנו את מדונה למייקל וגם לא לבריטני. אין קריטריונים להשוואה. חוץ מזה איפה את רואה שקיללנו את ג'סטין? כי השירשור הקודם עוד שנייה בדף הבא ויש אנשים שחזרו בהם מחלק מהדברים. דיברנו במסנג'ר כמו בני אדם והלבנו את העניין. את מוזמנת לקרוא שוב את התגובות הכי חדשות משם. זה לא קשור לעולם וזה לא מעניין, ובטח שזה מעצבן כשמנסים לכפות עלייך דיעות אין פה שום כפייה. אם בויכוח על יהדות ואיסלאם היהודי מספר את סיפור היהדות אחרי שהמוסלמי אמר שהיהודי הוא סתם אידיוט זה נקרא כפייה דתית? לא. (הסיפור גם יכול להיות להפך... כן?) וגם זה לא בדיוק קרה בשירשור הזה ומעבר לזה? יש צורה להתבטא, ואתם עושים את זה בפנאטיות מלחיצה. תרגעו קצת, לא כולם חייבים לאהוב אותו, וגם אם 4 אנשים כאן חושבים שהוא מיצה את עצמו, אני די משוכנעת שהוא ישרוד.. 4 אנשים שאף אחד לא שאל את דעתם... אבל זכותם להביע אותה. אנחנו הגבנו בהקשר לקליפ התגובות אחרי זה אליינו לא יבוא בהקשר לקליפ כי אופסה אמרנו מייקל ג'קסון. אף אחד לא חייב לאהוב אותו, אף אחד לא חייב לשנוא אותו.. אבל שוב, להסכים להם לקלל אותו ולא להסכים לי לקלל אחרים זה לא בסדר. למרות שאין בי את הרצון העז לקלל את האחרים. אז יש כאן עניין של חוסר שיוויון. מה הסיכויים שאני אשאר בפורום שמראש לא מסכים לי לעשות מה ש20 אחרים כן עושים? אין לי מושג. סבבה. כי הוא באמת ישרוד. אבל השאלה אם אני אשרוד? יש מצב שאני ודעתי נתקבל בפורום? נחמד פה. אבל די תנסי גם להבין את הצד של המעריצים שלו. אני לא מדברת על הצד שלו. אלוהים. אני לא מתכוונת לפגוע במישהו בהודעה הזאת ומי שאין לו תגובה חכמה מראש שלא יגיב. פליז. הפעם התגובות בשירשור היו בטעם, היו בקשר הנכון... לא הייתה כאן כפייה.

Shexy Peanut

New member
אני חלקית מסכימה איתה וחלקית איתך

תקשיבי כאילו מייקל מלך אני מסכימה. וצריך לשבח אותו ולהלל אבל תראי את זה כמו שיר. את שומעת שיר אחד כל יום כמה פעמים ובסופו של דבר זה נמאס. זה לא רע להזכיר אותו ולרשום מה חדש אצלו ומה עם הקאמבק אבל ברגע שכל שירשור הופך ל"כמות הלבומים שהוא מכר" או "להיטיו הגדולים" וכו' זה מתחיל טיפה מה שקוראים אותו לחפור. רציני אין כל רע במייקל והוא בנאדם ואמן ויוצר גדול ודגול שעבר הרבה בחייו ושבר הרבה מחסומים ושיאים ואני מכבדת ומעריכה אותו. אבל לכל דבר צריך להיות מינון מסויים אחרת את תסבלי מכמות יתר.. [במקרה הזה LetGoYouSonOfABitcH ] ראי דוגמא לMYHOT וביונסה.. שדיי לכולם [חוץ ממעריצי ביונסה] נמאס.

TalovesMj

New member
אני אגיד לך שאני מסכימה עם זה שהכל

במינון. אבל כאילו זאת ההודעה הראשונה עליו מאז הויכוח והיא היתה קשורה לנושא. על ההתחלה לפסול את זה?
כאשר עם זמרים אחרים יש כאן הצפות מדי פעם בשירשורים? אולי קצת קצת לצאת מהאנטי כלפינו? אם הייתי מגיבה סתם בלי קשר לנושא אז מילא. תכף בשירשור של איזה שירים שמעתי הכי הרבה אם אני אכתוב מייקל אז זה יהיה חטא והמנהל\ת יצטרכו לחסום אותי לאלתר.

Shexy Peanut

New member
לא התכוונתי לזה X:

נכון שזה השרשור השני.. אבל נמצאים כן לפחות 4 מעריצים מושבעים וכל אחד מהם אומר בקירוב את אותו הדבר במילים אחרות.. אז זה קצת חופר עוד לא ברמה של ביונסה אבל.. אני רק אומרת.. מזהירה.. לא יודעת..

לא כ"כ הבנתי אותך

אז אולי זה ייצא לא קשור אין בעיה שתדברו על מייקל כל עוד זה קשור ורלוונטי. אבל בחייאת, שמישהו פה למעלה כתב שהקליפ של מייקל משעמם, אחד מכם ישר - מקום ראשון בלה בלה בלה בלה. מה זה משנה? הוא לא אהב אותו. פשוט עזבו את זה ותמשיכו בחייכם. גם אם אומרים שהוא "אפס מאופס" - למה זה מפריע לכם? זה לא שאם תביאו עכשיו סטטיסטיקות זה ישתנה.. בקשר לתמונות - זה פורום כולל, ולכן זה הכי לא קשור (וקצת מעצבן) לשים מיליון תמונות של אותו אחד. אין נגד זה 'חוק', אבל בתכלס - את שואלת אם יש מצב שתתקבלי בפורום? אני בטוחה שכן, אבל את צריכה לכבד את הפורום ולא לעשות דווקא. יש פורום למייקל בתפוז - תתפרעו ותציפו שם כאוות נפשכם. קיצר.. חרשנו את הנושא פשוט תשתדלו להוריד הילוך ולהשתלב בנורמליות בפורום, ויהיה טוב.

TalovesMj

New member
סבבה.

מקובל עליי ורלוונטי והכל. זה כמו ילדה אחת {אנטי מייקל} שאמרה לי שלמייקל יש קול מכוער אז אני לא אתעלם ואגיד "ובכל זאת הקול הכי נמכר בהיסטוריה" {לא היית עושה אותו דבר?} כדי להבהיר לאותו אחד שזאת הדיעה שלו ותמיד יהיו את אלה שחושבים אחרת... והדיעה שלהם היא לא עובדה. סבבה? כי אין פה כוונה לכפות עליכם עובדות. נא לקחת בפרופורציות אנחנו לא התכוונו לעצבן וגם נרשם בתגובה הזאת שזה לא עצבן אף אחד גם ככה. ואת דווקא נשמעת {נקראת} אחת שדי מעריכה את מייקל... ובלי קשר התגובות שלך די בוגרות את די בסדר לדעתי:p חוץ מהקטע שאין כ''כ שיווין בפורום בקשר לכל מיני אומנים.. מילא אין לך שליטה על זה.

אממ

תכלס הייתה לי תקופה שהייתי מנסה להשתיק אנשים עם נתונים על זמרים שאני אוהבת, אבל זה עובר כשמתבגרים.
שכל אחד ישמע את מה שבא לו. גם אם הזמרת האהובה עליי תהיה שנואה בכל העולם, זה לא יגרום לי להעריך אותה פחות. דעת קהל זה נחמד והכל, אבל הכי חשוב שאני אוהב אותה, לפני הכל. ומייקל מצויין :) שירים מעולים, וההופעה שלו עם בריטני (היא הזמרת מלמעלה) בין האהובות עליי שלה. והקליפ שדיברתם עליו בשרשור הזה האהוב עליי בכל הזמנים.

Shexy Peanut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני סוגדת לך!

איכ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

ראיתי את הקליפ בTBC ביום חמישי או רביעי. חוץ מזה שאני לא סובלת קליפים באורך של סרט,הקול של ג'סטין מעצבן אותי >.> מה הקטע של לעשות קליפ ארוך מאוד?! זה מעצבן ומשעמם אחרי כמה דקות. זה גם יותר משחק מאשר שיר >.>

איכ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

ראיתי את הקליפ בTBC ביום חמישי או רביעי. חוץ מזה שאני לא סובלת קליפים באורך של סרט,הקול של ג'סטין מעצבן אותי >.> מה הקטע של לעשות קליפ ארוך מאוד?! זה מעצבן ומשעמם אחרי כמה דקות. זה גם יותר משחק מאשר שיר >.>

למעלה