what a rush!!!!!!!!!

bralon1

Member
what a rush!!!!!!!!!

אני ראיתי כאן הרבה דיונים על הלהקה הזו (rush) ועליי להגיד (מרוב בושה) שרק עכשיו התוודעתי אליהם. עכשיו נגיד שיש לי כסף לdvd שלהם בריו (האם אפשר למצוא אותו בחנויות צליל או טאוור רקורדס?) ולעוד אלבומים האם בכלל כדאי לקנות עוד אלבומים, לפי מה שראיתי בdvd הם מכסים את רוב השירים שלהם במשך השנים (ואני מניח שאלה הם הלהיטים
) הלא כן? תודה מראש.

pureTHC

New member
כן, אני עובד בטאוור רקורדס

ואתה יכול בהחלט למצוא אצלינו DVD של ראש וגם מגוון אלבומים.

bralon1

Member
אתה יכול להקליד את המחירים של הdvd

בריו שלהם ואת האלבומים בשם 2112 וmoving pictures, אם אתה כמובן יודע?

yonia3334

New member
אז ככה...

RUSH באמת להקה גדולה ( למרות שלא כולם פה מעריכים אותם ) והDVD הוא באמת מצויין, אבל יש בו הרבה שירים מהתקופה הפחות "פרוגית" שלהם. אם אתה יותר בעניין של פרוג אז אני ממליץ על: 2112 - הקטע הראשון הוא קטע של 21דק' והוא פשוט אדיר כל שאר הקטעים ( סה"כ 6 ) פחות טובים אבל נחמדים בהחלט MOVING PICTURES - לדעת רבים זהו אלבומם הטוב ביותר, והאמת גם לדעתי רק חבל שיש בו רק 7 קטעים אלו שני האלבומים שכדי להתחיל איתם לדעתי. אם לא מפריע לך קצת רוק יותר "רגיל" אז גם PRESTO הוא אלבום ממש נחמד... זהו בינתיים, יוני.

bralon1

Member
שאלות

האלבומים הראשונים שציינת, האם שירים שנמצאים בהם גם מבוצעים בdvd שלהם בריו? (אני מניח שלא מכיוון שהdvd הוא יותר רוק כבד).

yonia3334

New member
תשובה.

מהדיסק 2112 יש רק קטע מהשיר הראשון ומ- M.P יש אני חושב 3 שירים. תראה ה-DVD באמת מצויין, אבל לדעתי עדיף שתכיר קודם חלק מהשירים לפני שאתה קונה. לדעתי להכיר להקות דרך אלבומים היא הרבה יותר טובה מאשר דרך ה-DVD, אבל זו רק דעתי. יוני.

bralon1

Member
דבר נוסף שטוב בקשר לאלבומים

הוא שאתה יכול לשמוע כשאתה הולך או בתזוזה כל הזמן אבל עם dvd זה כרגע בלתי אפשרי, אני אחשוב על זה עוד קצת...

RAKA

New member
להכיר את RUSH

מנסיון אישי הייתי ממליץ להתחיל עם HEMISPHERES (לפי דעתי אלבומם הטוב ביותר), הייתי ממשיך עם 2112, A FARWELL TO KINGS, PERMANENT WAVES, MOVING PICTURE. אם אהבת הייתי ממשיך עם שלושת הראשונים ולאחר מכן לשנות השמונים היותר פופיים אך איכותיים לא פחות ולאחר מכן לשנות ה90 וה2000. לא הייתי מתחיל עם הDVD מכיוון שהוא לא יכול להעניק את RUSH של שנות השבעים או השמונים, כשהיו בשיאם, למרות שבניגוד ללהקות בגילאים שלהם, הם עדיין בועטים. בקיצור, יש המון מה לשמוע מהם, והכי חשוב לגלות אותם לאט לאט, מה שקשה היום עם כל תוכנות שיתוף הקבצים. לא להוריד ספרייה עם כל האלבומים!!! בהצלחה

pureTHC

New member
חבל שראיתי את ההודעה רק עכשיו

כשחזרתי מהעבודה, אבל שיחה לכל סניף של טאוור תפתור לך את הבעיה בשניות.

epitaph

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

והייתי מוסיף גם את הדיסק Fly By Night של דעתי גם יכול להצטרף להיכל התהילה של ראש.

Rocky Raccoon1

New member
פעם ראשונה שאני שומע מישהו אומר

ש"עף בלילה" שייך להיכל התהילה שלהם.

epitaph

New member
אל תקרא לי חמודי...

ואת הפעם הראשונה שלי כבר עברתי ממזמן, אל תדאג לי.

לגבי דיוידי

יש דיוידי/וידאו נדיר בשם Exit Stage left משנות השמונים, והוא הרבה יותר מרשים ופרוגרסיבי מזה של ריו. שווה לרדוף אחריו בתוכנות שיתוף קבצים, למרות שהוא קצת ישן.

למעלה