WHAT A NICE DAY FOR HARAKIRRI

deeper

New member
WHAT A NICE DAY FOR HARAKIRRI

את המשפט הענק הזה אומר דויד קוברדייל בקונצרט המשותף שלו עם ג`ימי פייג` ביפן (מופיע על גבי בוטלג). הים המילים האלה קפצו לי לראש כששמעתי על הפיגוע בנתניה. הייתי שם בבוקר בקהניון הזה עצמו רציתי להכנס לחנות למזכרות לגברים הפי טאיי ופתאום הבריק לי רעיון שזה יום כל כך יפה שאני אקח את הבן שלי מהגן ואלך איתו לים וככה עשיתי. יצא שמישהו חשב אחרת והוא כנראה אמר לעצמו באנגלית :WHAT A NICE DAY FOR HARAKIRRI חבל רק שהוא לקח איתו עוד חמישה אנשים טובים הייתי שמח אם כל העיר שלו היתה חושבת כמוהו ועושה קפיצה בטרמפולינה לגן העדן המובטח לשהידים מבלי לקחת אף אחד מהאנשים שסתם רצו לקנות מזכרת מחנות מזכרות לגברים, למשל.....

deeper

New member
התעלפת ? יש לי ילד בן 4

ואני בן 29 ? אז... את תוציאי אותי מהפרום בגלל הגיל ? (אולי בגלל זה אני אוהב את הלהקות של פעם ואתם את הילדים שעוד לא יודעים להחזיק גיטארה) לא. אני חושב שאני אוהב (לשון עתיד) רוק עד היום האחרון שלי ואני רוצה לומר לך שהבן שלי (בן 4) מתנועע לא פחות טוב ממני כשהוא שומע את המוזיקה שלי - החלטתי שכשהוא ידע לכתוב אני מכניס אותו לפורום הזה כדי להתווכח אתכם ולהעביר חוויות הרי באינטרנט אתם לעולם לא תדעו (וגם הוא ואני) בני כמה הכותבים. אני זוכר שלפני כמה חודשים הסתובב בפורום איזה תינוק שלא ציין את הגיל שלו וכל הזמן קילל את הלהקות שלא היו גהז אן רוזז מנהל הפורום העלים אותו אבל היה ברור שמדובר בתינוק נניח בן 12 או 13... טוב אני מקווה שאני לא הסבא של כולם כאן אבל לא כ``כ מטרידה אותי השאלה כי אני מרגיש שאנחנו מדברים באותו גובה בעניין התחביב של כולנו...

deeper

New member
חלילה

אני חושב רק שאתם אוהבים את מי שמציגים לכם בתקשורת ולא את הטובים באמת. כמובן שזו הכללה רצינית ולא מדוייקת אבל נכונה בעיקרה לגבי חלק גדול מהפורום.

sOrCeReSs

New member
אממממממ

זאת בהחלט הכללה לא מדוייקת.. ולפי דעתי.. החלק הגדול מהפורום הזה דווקא שומעים מוזיקה טובה, וגם יש להקות.. שמציגים אותם בתקשורת בגלל שהם טובים.. ויש כאלה שגם מציגים אותם.. אבל הם ממש ממש ממוסחרים.. ויעשו הכל בשביל פירסום.. או משהו כזה (לא מצאתי את המילה המדוייקת) דוגמא ללהקה כזאת.. limp bizkit טוב זהו

ואיזה להקות

אתה אוהב שאתה ישר מחליט שכולנו שומעיםחרא מוזיקה..... ??????? אני שונאת אנשים שמכלילים וכן אני יודעת להחזיק גיטרה (וואו קשה מאוד...)

deeper

New member
זה עניין של זמן

הסיפור של לדעת שמזבלים לך את השכל עם מותג חדש יש להקות שמוכרים אותם כמו קוקה קולה. אני מרגיש ככה לגבי מרילין מנסון למשל, או ביסקוויט האלה או פפה רוץ`. אמרתי מראש שאני עושה הכללה פראית אז התכוונתי לזה. הלהקות הטובות באמת הן אלו שמכתיבות את הקצב כבר 30 שנה וכאלה שנכנסו לראש שלהם אלה הם בלאק סאבאת` דיפ פרפל, ג`ודס פריסט, נחש לבן, מטאליקה, ומהצעירים יותר דרים תאטר, גלן יוז (שהוא ותיק מאוד אבל רק עכשו - חמש שנים, מוציא מוזיקה מעולה) דיו, אינגווי מרמלשטיין, גו` סטאריאני. אני שומע את פרל ג`ם ורד הוט וגנז וכל מיני יצירי כפיה של המדיה והם באמת ברוב המקרים סתם, למרות שקליפורניקשיין למשל הוא אלבום טוב ביחס לכל מה שהם עשו קודם. אני רק רוצה לומר דבר אחד חשוב: שאני יודע שזה עניין של טעם ואני חושב שכל אחד יכול לאהוב את המוזיקה שהיא הטעם שלו ואין לי בעיה עם זה אפילו שהוא יאהב , לדעתי, נגנים חובבים או מנגנון נפוח של יחסי ציבור, רק שידע שמוכרים לו מותג הרבה מאוד פעמים.

אז שתדע

שמטאליקה מסריחים וגם פפה רוש וכל החרא מעכשיו והלהקות הכי טובות שהזכרת אני שומעת אותן (חוץ מרד הוט) ובנוסף אליהם יש עוד להקות הרבה יותר טובות(דורס וכאלה..) אז אל תכליל!!!!!!

לא מתווכח , אבל !!!!

להגיד שמטאליקה מסריחים ???? כפירה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מבקש לצנזר בכל הקשור אליהם ! בתודה מראש

welll

הם ממוסחרים מהתחת והם לא ממש גאונים בקטע המוזיקלי כאילו השיר הכי טוב שלהם הוא one וגם זה לא הכי משהו.....

deeper

New member
גם אני חשבתי אבל מתברר

שהזמן עובר וגם אם אתה מרגיש כל הזמן בן 16 בראש התאים הביולוגיים סובלים מהשעון שמתקתק. בכל מקרה אני מאחל לכם שתנצלו את הזמן כמה שאפשר לאט... זה לא שאני כזה זקן אבל הייתי מת להיות דווקא בן 19 או אולי 18..

למעלה