What A Fuck-Up

MetallicWolf

New member
What A Fuck-Up../images/Emo4.gif

למשהו פה יש מושג למה להקות טובות כמו אופספרינג לא באות לארץ?! איזה מצב חרה... -------------------- -----ARREST ME------ -I´m A SkateBoarder- --------------------

manic_subsidal

New member
חחח אין ספק הפורום במוות קליני.....

ביפ ביפ ביפ ביפפפפ ביפפפפפפפפ ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

offspringer

New member
אז מה...

אני טס להופעה שלהם בגלאזגו! נה נה נה נה נה נה! איזה כיף לי, אני טס AND U GUYS ARENT.

manic_subsidal

New member
זה כלכך כלכך כלכך מעצבן כל העסק הזה

ממש מסריח... כאילו תחשבו על זה יש בארץ הופעות אדירות של כל מיני מקומיים סטייל אביב גפן שלמה ארצי ריטה אנא ערף... (טוב.. לא אדירות אבל הרבה אוהבים אותם ומגיעים אתם מסכימים איתי?) והם לא מתפוצצים... (יש גם חיסרון וגם יתרון) אבל בכל מקרה זה היגיון פשוט אם להקות ישראליות או זמרים עושים הופעות גדולות למה שלהקה מחו"ל לא תבוא? ולא רק זה.. עצם העובדה שהיא מחול זאת אומרת שיבואו המון תיירים שבאים לארץ(אוקיי... לא המון כי גם את זה אין) אבל עצם העבודה שהלהקה מחול סביר להניח ארה"ב בחיים לא יתשלם לערבים לעשות פיגוע כי אז האמריקקים יתעצבנו (שיט.. אני מקווה שזה לא מתחיל עוד וויכוח מפגר) אני רק מנסה להגיד שזה הכל שטויות ואין לאף לההקה במיוחד מחול שום בעיה לארגן בארץ הופעות וזה מה שהכי מסריח בכל הקטע הזה שהם לא באים לארץ! לא שזה מענין אותכם אבל הפורום לא זז וההודאה הזו פה שנים אז החלטתי סוףסוף להביע את דעתי

ּpine appleּ

New member
הפוך

יש ארוע שמושך הרבה תשומת לב זה דורש למרות שבאמת רוב הסיכויים שזה לא יקרה עם כל האבטחה אבל הסיכון לא שווה את זה

manic_subsidal

New member
ממש לא

הם אמריקקים ז"א שיהיו בקהל גםכן.. כמו שהיה בהופעה של RAGE AGAINST THE MACHIN מלא תיירים וכאילו שבאו לראות... אולי עכשיו יהיו פחות אבל עדין יהיו! איך זה אז שהם (ערבים מחבלים פלשתינאים איך שלא תרצו לקרא להם ) עוד לא פוצצו אף מופע בארץ? ואני מדבר על מופע לא על הדולפינריום

ּpine appleּ

New member
טוב תשווה

כמות אנשים בהופעה של ריטה ורמי לכמו תאנשים בהופעה של ווסטלייף זה הרבה יותר תשומת לב, הרבה יותר אנשים ובלה

ּpine appleּ

New member
טוב אין בדיוק למה להשוות

כי להקות לא באות לארץ אבל צודק, מלהקות פחות מוכרות יעשו פחות ביג דיל טוב הייתי ממשיכה את הדיון הזה ברצון אבל הוא אידיוטי+

למעלה