Wharfedale Xarus - איכותי ומתאים ?

observer17

New member
Wharfedale Xarus - איכותי ומתאים ?

בחיפושי אחר רמקולים איכותיים לקולנוע ביתי מתחת ל-3000 ש"ח, הוצע לי בעיקר ה- Diamond 8 של Wharfedale (דגם 8.4 לקדמיים, 8.1 לאחוריים). הבעיה היא שאת הצליל שלהם לא ממש אהבתי בהשואה לרמקולים אחרים(עמום ובאסי לטעמי - אני אוהב צליל יותר צלול). שמעתי גם את ה- Wharfedale Xarus שנמכר במחיר דומה (דגם 4000 לקדמיים, 1000 לאחוריים), ואת הצליל שלו מאוד אהבתי. הבעיה היא שמאוד קשה למצוא עליו חומר (לטוב או לרע) באינטרנט, כך שהוא כנראה לא דגם מאוד פופולרי. בנוסף, מישהו אמר לי שהוא הרבה פחות איכותי כרמקול מה-Diamond, ונועד למוזיקה ולא לקולנוע ביתי (באתר של Wharfedale הוא אכן מתויג בקו ה-HomeDJ ולא ה-Home cinema). האמנם סדרת ה-Xarus פחות איכותית ופחות מתאימה לקולנוע ביתי, כך שכדאי לי להמשיך לחפש ? או שכדאי לסמוך על האוזן וללכת על זה ? תודה!

ishaked

New member
נשאל את זה כך

אם הDIAMOND יותר מומלץ לקולנוע ביתי אז תלך עליו? אני מציע לך לקרוא עליו כמה שפחות (אלא אם כן דיווחו על תקלות) ופשוט לסמן עליו V בתור אופציה. לפי מה שרשמת אני מבין שירדת מהDIAMOND וכך צריך להיות כי פשוט לא אהבת אותו. לך ותאזין לעוד כמה חברות, רצוי במקביל לXARUS כדי שתוכל להשוות. משהו אחר נשמע לך יותר טוב? תמחק את הXARUS ושים V על החדש עד שמבחינתך תגיע לרמקולים שיהיה לך כיף להאזין להם גם שעה רצוף. הקניה יכולה להיות הרבה יותר מוצלחת עם תעזר באוזניים שלך ולא במגזינים עם הגדרות שונות למיניהן. בהצלחה.

observer17

New member
אבל קשה לי לשפוט לגבי סרטים...

אני רק רוצה לוודא שאני לא קונה משהו פחות איכותי כללית, או משהו שאולי נשמע לי טוב למוזיקה, אבל כשארצה לראות סרטים יתגלה כהרבה פחות מוצלח. אם מישהו מכיר אישית את ה-Xarus ויכול לשתף מנסיונו - אשמח...

observer17

New member
נו באמת...

איך לא חשבתי על זה בעצמי? כחסר נסיון בקולנוע ביתי אני יכול אמנם לבדוק הכל במו-אוזני, אבל מעדיף לשמוע בנוסף גם את דעתם של גדולי הדור המקשיבים לנו ברגעים אלו, ואולי אחד מיהם מכיר את ה Xarus קצת יותר מקרוב...

ishaked

New member
אפשר לשאול אותך היכן הציעו לך

את הXARUS? אתה יכול לענות לי גם בפרטי.

למעלה