Whack-a-Mole -- שומר אחי 3X08

YaEl 15

New member
פרטים על הפרק:

התקציר: טריטר ממשיך למרר את חייהם של האנשים שתומכים בהאוס, ובפרט וילסון; האוס מטפל בנער בן 18 שהוריו נפטרו והוא מגדל את שני אחיו הצעירים. ככול שהאוס וצוותו מטפלים בו, הוא לוקה במחלות נוספות. תמונות מידע פרומו אין תסריט

YaEl 15

New member
פרומו -->>

http://youtube.com/watch?v=GnV9jfiUVWw&mode=related&search= לא יוצא לחיץ.

shahar615

New member
חבל לי על ג'ק...

ווילסון והאוס כבר לא באדיז באדיז? חבל... קמרון משתנה היא כבר לא המותק, היא מושפעת מהאופי של האוס ושאר הצוות. פורמן צדק בכל מה שהוא אמר. (אבוי אני הרגע אמרתי את זה?! איכס פורמן) צ'ייס כרגיל סתם מקשט את המסך (פה שחר מלמלמלת כמה שצ'ייס לא נחוץ מסידרה מביחנת דמויות.) קאדי עושה לי חשק לראות את סטייסי. ("כן אני אעשה לך ילד...." ציטוט לא מחייב
) אני עייפה, לא ראיתי מזמן האוס ואני גם מגהקת. מצטערת על הרמה של התגובה. בכלל פרק לא רע, אפילו הזלתי דמעה (או שמא זה מהעייפות?)

shahar615

New member
ואני שואלת

יש איזה פרטים חשובים שמשפיעים על הפרק הזה שהופיעו בשני הפרקים הקודמים? כמובן בלי ספויילרים- רק מה שהופיע בשני הקודמים...

anatge

New member
הודעת ספויילר

והיא עושה סקס לא אני לא! היא בת 11 האוס! או קיי אבל כשהיא תעשה היא לא תספר לך

אהבתי.

איך שהצוות סירב לתת לו מרשם.... לא יודעת למה, אבל הייתי כמעט בטוחה לגמרי שקמרון התייאשה והחליטה לתת לו מרשם XD אחלה פתרון היה לה!
לא יודעת מה איתכם, אני את הפרק של היום- אהבתי. (ראיתי פה כמה תגובות לא אוהדות במיוחד...חח)

באמת אחלה פתרון היה לה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני גם אהבתי את הפרק, כל אחד וזווית רעייתו. זה עוד אחד מהדברים שאני אוהבת בסדרה הזו, שכל אחד רואה אותה בצורה שונה, וכל צורה היא מעניינת.

../images/Emo101.gifדעתי על הפרק...

אהבתי מאוד את הפרק, למרות הקייס הטעון והמסחרר שהיה, צחקתי כמעט בכולו. אני לא אשכח לעולם את הקטע הזה:
Dr. Cameron: Nice cane House: (winking) If I know what you mean​
_____________________________________________________________________________________ אני אהבתי את הפרק מהסיבות הבאות: - היחסים בין האוס לג'ימי - דיי התערערו בפרק הזה. ועד כמה שזה צורם, באותה מידה גם מעניין, לבחון את היחסים ביניהם, דווקא במצב הזה. סוף סוף, אני רואה את ג'ימי חושף כעס על האוס, באמת כעס. כל הזמן, ג'ימי נראה לי אדיש מאוד, במיוחד רגשית. אולי זה RSL, כי אני מתקשה להשתכנע שהוא כועס...הפנים שלו...עדינות מאוד. ההבעה שלו, מאוד מרוחקת, מצד אחד, המשחק שלו טוב, אך כשהוא מביע רגש חזק, ושמתי לב שזה קרה רק בתפקיד הזה, הוא לא מספיק משכנע (אולי זה כל העניין, אולי כך זה אמור להיות). האוס, כפי שאמרתי בעבר, מזלזל במעמדו של טריטר, ובשל כך, הוא פוגע, או ליתר דיוק, מזיק בצורה משמעותית, במשרתו של ג'ימי, שלכאורה, כמובן, חברו הטוב של האוס. האוס לא מגובש מספיק מבחינה רגשית, ואת זה הרגשתי מזמן, אבל שכלית, הוא לא במצב כזה קשה לדעתי
, אז הנסיעה בסוף, כשג'ימי ישב על הספספל, הייתה מן "וויתור" וזה לא מתאים להאוס כשזה קשור לג'ימי, הוא נסע, כי הוא יודע שמה שיגיד, ג'ימי כבר יודע, וזה לא ישנה דבר, והוא לא יעשה את מה שהוא מצפה או לא מצפנה ממנו לעשות. החברות הפראדוקסלית הזו, עומדת למבחן במיוחד בעונה הזו, וזה כ"כ מעניין ומרתק לצפות בפרקים האלה, גם כדי לבחון איך כל השאר מגיבים לעניין. האוס ממעיט בערכו של טריטר, כדי להיות מפוקס, אבל בדבר "אחד" חשוב מאוד הוא לא, בחברות שלו עם ג'ימי, כי הוא לוקח אותה כמובן מעליו, לכן, ג'ימי התעצבן כ"כ, למרות שהוא יודע את זה, הרגשתי, שזה מה שבאמת עיצבן אותו. _____________________________________________________________________________________ לדעתי, קמרון לא מושפעת מאף אחד, היא פשוט סוף סוף הבינה עם מי יש לה עסק, וכעת, היחס שלה, בעונה הזו, יותר מתמיד, הוא ראוי להערכה. לדעתי,היחסים בהאמרון עלו שלב, שניהם לא מצפים דבר אחד מהשני, יחסם קבוע, וכעת, אין עלבונות, אך, הם סומכים|סגדש| אחד על השניה, אבל אינם מסורים אחד לשניה (וזה מעניין הרבה יותר). _____________________________________________________________________________________ היחסין בין המטופל לאחיו לא היה אצילי בעיניי, אלא מאוד בוגר ולא תלוש מהמציאות, אך לא כנה לחלוטין. פורמן צדק במה שאמר בסוף, אבל לגבי האוס, הוא קלע בול, כמעט, למה? כי האוס שלנו נותן הזדמנות לאנשים כשזה מתאים לו. _____________________________________________________________________________________ מחכה לפרק הבא... לילה טוב אנה

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מגזימה! באמת נקרעתי מצחוק בקטע הזה, זה היה פשוט מצחיק

אני ממש אוהבת אותו

אני לא רואה את התוכנית בלייב, כי יש אחד מול מאה ואני ממש פוסי של הדבר הזה :X אבל! בגלל שהפעם אמא לא מצאה קלטת ראיתי אתמול ^^ את שלושת הפרקים הקודמים ראיתי ברצף כי היו בגרויות ולא הספקתי לראות אותם ו-וואו. חיכיתי שמטופל אחד יתרגז נורא מהאוס ויעשה לו את החיים קשים ^.^ Dr. Cameron: Nice cane House: (winking) If I know what you mean
או שהוא החליף את המקל עם האיש ההוא D: "היז אה דוקטור!" פרק מדליק ^^ ווילסון כרגיל מעצבן אותי.

pilot promo

New member
פרק טוב

לא הפרק הכי טוב בהאוס אבל בהחלט אחד מהטובים- אני אקצר ואגיד בדיוק מה אהבתי בפרק- סופסופ!!!-נכון שהיו אנלוגיות לווטסון ונכון שהוא מחפה עליו ונכון שהוא החבר היחיד שלו אבל די כמה אפשר להיות הסמרטוט של האוס כאשר אין לו טיפת כבוד אליו-מאוד אהבתי את ההחלטה של וילסון בפרק ואת התקיפות הלא שגרתית שלו כלפי האוס ועד יותר אהבתי את העובדה שכל הצוות של גרג העמיד אותו במקומו ואמר לו לא רק חבל שקדי נכנעה לו. אמנע מתאוריות לגבי המשך היחסים של האוס ו-וילסון אבל מאוד אהבתי את ההתנגדות של וילסון להאוס בצורה כל כך תקיפה...

Marg H

New member
נחמד...

העונה הזאת בכללי עלתה רמה, האוס יותר מצוברח, אני אוהבת אותה כי היא יותר האודי מאשר האמרון, שזה בשבילי הרבה יותר טוב, יותר אוהבת!
הפרק עצמו היה בסדר, קדי שהיתה בצד של האוס, קמרון שהאנוכית שלנו, פורמן מתנג להאוס כמו תמיד, וההפתעה הגדולה שלנו... צ'יס אמר "לא" להאוס! משהו שלא קורה בדרך כלל..

zlp

New member
../images/Emo58.gif הודעת ספוילר ../images/Emo58.gif

שלום, לא פעיל אבל צופה כאן מדי פעם... יש עוד מישהו שחושב אחרי הפרק של אתמול שוילסון היהודי "ימכור" את האוס תכול העיניים? לי זה נראה סביר מאוד... אמנם קדי היהודיה תצא להגן עליו, אבל משהו אומר לי שזה יריח קצת כמו סיפור ההסגרה של ישו.

את האמת?

לא אהבתי את הפרק.. ואת הסוף עוד יותר לא!! כאילו דיי ריחמתי על וילסון והאוס די עיצבן אותי!! וילסון עוזר לו ולא מסגיר אותו הוא בתמורה משאיר אותו לבד ולא יודעת זה היה פשוט מגעיל מצד האוס !!! לא יודעת עם אני הייתי וילסון אני לא בטוחה שהייתי שותקת וגם המשחק בהתחלה עם המטופל עם כל הכבוד לזה שהאוס רופא טוב זה לא נותן לו זכות לשחק בחייו של החולה וגם קמרון קצת התנהגה מוזר ממתי היא תומכת במשחקים של האוס?? לא יודעת היו פרקים יותר טובים זה ממש איכזב הפרק הזה.. אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים =]

YaEl 15

New member
מה? זה היה ענק!!

פשוט אחרי שווילסון היה שם, זה באמת לא היה ניראה כ"כ דרמתי
והוא לא שיחק עם החיים של ג'ק, הוא ידע מה יש לו...

למעלה