../images/Emo101.gifדעתי על הפרק...
אהבתי מאוד את הפרק, למרות הקייס הטעון והמסחרר שהיה, צחקתי כמעט בכולו. אני לא אשכח לעולם את הקטע הזה:
Dr. Cameron: Nice cane House: (winking) If I know what you mean
_____________________________________________________________________________________ אני אהבתי את הפרק מהסיבות הבאות:
- היחסים בין האוס לג'ימי
- דיי התערערו בפרק הזה. ועד כמה שזה צורם, באותה מידה גם מעניין, לבחון את היחסים ביניהם, דווקא במצב הזה. סוף סוף, אני רואה את ג'ימי חושף כעס על האוס, באמת כעס. כל הזמן, ג'ימי נראה לי אדיש מאוד, במיוחד רגשית. אולי זה RSL, כי אני מתקשה להשתכנע שהוא כועס...הפנים שלו...עדינות מאוד. ההבעה שלו, מאוד מרוחקת, מצד אחד, המשחק שלו טוב, אך כשהוא מביע רגש חזק, ושמתי לב שזה קרה רק בתפקיד הזה, הוא לא מספיק משכנע (אולי זה כל העניין, אולי כך זה אמור להיות). האוס, כפי שאמרתי בעבר, מזלזל במעמדו של טריטר, ובשל כך, הוא פוגע, או ליתר דיוק, מזיק בצורה משמעותית, במשרתו של ג'ימי, שלכאורה, כמובן, חברו הטוב של האוס. האוס לא מגובש מספיק מבחינה רגשית, ואת זה הרגשתי מזמן, אבל שכלית, הוא לא במצב כזה קשה לדעתי
, אז הנסיעה בסוף, כשג'ימי ישב על הספספל, הייתה מן "וויתור" וזה לא מתאים להאוס כשזה קשור לג'ימי, הוא נסע, כי הוא יודע שמה שיגיד, ג'ימי כבר יודע, וזה לא ישנה דבר, והוא לא יעשה את מה שהוא מצפה או לא מצפנה ממנו לעשות. החברות הפראדוקסלית הזו, עומדת למבחן במיוחד בעונה הזו, וזה כ"כ מעניין ומרתק לצפות בפרקים האלה, גם כדי לבחון איך כל השאר מגיבים לעניין. האוס ממעיט בערכו של טריטר, כדי להיות מפוקס, אבל בדבר "אחד" חשוב מאוד הוא לא, בחברות שלו עם ג'ימי, כי הוא לוקח אותה כמובן מעליו, לכן, ג'ימי התעצבן כ"כ, למרות שהוא יודע את זה, הרגשתי, שזה מה שבאמת עיצבן אותו. _____________________________________________________________________________________ לדעתי, קמרון לא מושפעת מאף אחד, היא פשוט סוף סוף הבינה עם מי יש לה עסק, וכעת, היחס שלה, בעונה הזו, יותר מתמיד, הוא ראוי להערכה. לדעתי,היחסים בהאמרון עלו שלב, שניהם לא מצפים דבר אחד מהשני, יחסם קבוע, וכעת, אין עלבונות, אך, הם
סומכים|סגדש| אחד על השניה, אבל אינם מסורים אחד לשניה (וזה מעניין הרבה יותר). _____________________________________________________________________________________ היחסין בין המטופל לאחיו לא היה אצילי בעיניי, אלא מאוד בוגר ולא תלוש מהמציאות, אך לא כנה לחלוטין. פורמן צדק במה שאמר בסוף, אבל לגבי האוס, הוא קלע בול, כמעט, למה? כי האוס שלנו נותן הזדמנות לאנשים כשזה מתאים לו. _____________________________________________________________________________________ מחכה לפרק הבא... לילה טוב אנה