Westside - East side

מור~!

New member
Westside - East side

היום באוטובוס שמעתי את אחד הידידים שלי והחברים שלו מבלבלים ת'מוח על כמה שהם ראפרים מגניבים ואז אחד מהם שאל את השני "מה אתה משחק אותה ווסייד ושומע ביגי?", והבנתי שבעצם אין לי שמץ של מושג מי מהראפרים משתייך לאיזה צד אני זוכרת משו שפאף דדי הרג את טופאק על שהרג את ביגי או משו בסגנון...? אז טופאק הוא איסייד ופאף דדי ווסייד אבל מה עוד יש?... תודה :)

kref

New member
שמעת פעם שיר של טופעק?

כמעט כל שיר הוא אומר תמילה ווסטקוסט אז מין הסתם הוא משם ונוטוריס ביג ופאף דדי הם מהאיסט טופעק נרצח לפני ביגי לאיודעים מי רצח יש הרבה סיפורים (ביגי אחד שהוא רב איתו באותו ערב השוטרים ועוד כל מיני גרסאות) בקיצור כנראה שכמה מהווסט האשימו את ביגי ורצחו אותו.

micL

New member
מהההההה???

LOL!!!! זה רציני??? אוקיי, עכשיו אחרי כל הצעקות אני אניח שכתבת את זה ברצינות ואסביר: טופאק (ווסייד) עשה דיס (שיר ירידה) על ביגי (איסטסייד). טופאק נרצח. ואחר כך ביגי נרצח. אין יותר פשוט מזה (אם את רוצה עוד פרטים אז... תגידי שאת רוצה עוד פרטים ואני יוסיף)

מור~!

New member
איזה כיף להיות בדיחה...

כתבתי שאני לא מבינה בעניין הזה, לא? נו מילא... תודה

hevel

New member
טוב בואי אני יסביר לך...../images/Emo13.gif

טופאק הוא מהווסטסייד וביגי הוא מהאיסטסייד של ארצות הברית. עכשיו, ביגי וטופאק בהתחלה היו חברים ואז הם הסתכסכו ובקיצר הסיכסוך ניגמר ברצח של טופאק (לא יודעים מי רצח אותו) ושנה לאחר מיכן רצח של ביגי. וסתם לידע כללי על הקשר של איזורי המחיה של הראפר לבין הראפ שלו- באר"הב יש הרבה סיגנונות של ראפ, ובכל מיניי אזורים יש סיגנונות שונים. למשל, במערב יש השפעה יותר של פאנק על המוזיקה(הביטים). במיזרח יש יותר השקע על המלל וכו'...

Da Judge

New member
מה שמצחיק זה

שכל העסק הזה כ"כ לא משנה וכ"כ אידיוטי, שבעיני הרבה אנשים מי שמתעמק בזה יותר מדי הוא באמת בדיחה.

Pace

New member
בנץ הוא בכלל גרמני...

השאלה היא האם הוא מזרח גרמני או אולי ממערב גרמניה? אגב, שמעתי שרוצים לבנות בארה"ב חומה כמו זו שהיתה בגרמניה, שתפריד בין האיסט לווסט ותמנע הסתננויות (ותחסוך גם שיתופי פעולה צולעים של שני הצדדים, כמו מקרה ד"ר דרה שהפיק לפיפטי).

Pace

New member
פירוט לגבי החוף המזרחי והחוף המערבי

בחוף המזרחי עולות לפליאוף דטרויט, ניו-ג'רזי, פילדלפיה, אינדיאנה, ניו-אורלינס, בוסטון, אורלנדו ומילווקי (כנראה). בחוף המערבי: סן-אנטוניו, דאלאס, סקרמנטו, פורטלנד, מינסוטה, לייקרס, יוטה ופיניקס (כנראה). ולשאלה שתמיד נשאלת פה, מי יותר טוב, ה-Westcoast או ה-Eastcoast? כמובן שהווסט. עם קבוצות כמו סן אנטוניו, דאלאס, סקרמנטו והלייקרס, אין בכלל שאלה. הם משחקים בסגנון גנגסטה-כזה, אתם יודעים, הסגנון האופייני של הווסטקואסט. לכדורסלנים באיזור המזרחי יש יכולת מילולית גבוהה יותר. לדוגמא, תנסו להשוות בין ראשיד וואלאס (מהמערב) לבין בן וואלאס (מהמזרח). ברור שבן וואלאס לוקח - יש לו אוצר מילים הרבה יותר טוב, שלא לדבר על הגנה. ולמי שתוהה לעצמו כמה ההודעה הזו טיפשית... זה כלום לעומת כמות הטיפשות בנושא הסכסוך הזה של ווסט ואיסט...

למעלה