ואכן אני אומר - זה דבר מטומטם להגיד. אולי הנושא של הבנאדם לא קשור 100 אחוז למאגיה, אבל עם כול הכבוד, גם כול בנאדם אחר מהשורה יכול בקלות להגיד לך שאתה חי בסרט ובבועה משלך אם רק תזכיר לידו את העובדה שאתה מתעסק במאגיה. השתיקה יפה.
זה היה מאוד נפוץ באפריקה.. הם עשו טרנסים והפכו לכל מיני חיות. אבל אני אישית לא ניסיתי... כי היו גם כאלה שלקחו כל מיני דברים... היה פעם מישהו שלקח במסיבה מלא סמים וחשב שהוא דולפין... -ילדים אל תנסו את זה בבית!- חח
ברירה. והייתי צריך לריב איתו קצת כדי שהוא יפסיק "להטביע" אותי בשמיכה, ולכך עוד חצי שעה עד שהוא יצא מהסרט של הפיראטים. אבל אני בשלב הזה כבר אספתי ריבועים עם עיניים של אנשים וניסיתי להגיד לאנשים הקטנים לחזור מההפסקת קפה שלהם....
בלתי אפשרי... וכן, יש אנשים שיגידו "הו, אבל עם מאגיה הכל אפשרי!" אז זהו, שלא - מאגיה גם לה יש גבולות. הנה זה בא, הנה זה בא "אבל שמור על ראש פתוח! מאיפה לך לדעת שזה בלתי אפשרי?!" - די נו, יש הבדל בין ראש פתוח ל פתי. מה כן, אפשר בהחלת להפוך לחיות במובן הפסיכולוגי, ולזה בהחלט יכולה להיות השפעה על החושים. *מטיל כישוף הרס העולם, כי הכל אפשרי, כע? *