we're in the band פרק 1 לצפיה.

Jagged chaos

New member
we're in the band פרק 1 לצפיה.

(נפתח בהתנצלות: יש היום המון חומר, וכל דבר הוא פשוט מגניב ודורש שרשור מעצמו. סורי.) ידעתם או לא, ב-2004 רצו שמועות שלאלאניס הולכת לרוץ תוכנית ריאליטי שנותנת לנו לראות את המאחורי הקלעים של כל הופעה. כולם שללו את זה. אמרו שהיא התמסחרה לאופנת הריאליטי. בסופו של דבר, התוכנית לא עלתה. http://myspace.com/alanismorissette ב-myspace שלה אפשר לראות פרק מתוך הסדרה הזאת. ובצורה הכי מפתיעה מבחינתי זה פשוט גאוני. זה לא ריאליטי נטו, אלה שילוב של ריאליטי ומשחק ברור. זה משעשע אבל לא קורע מצחוק. זה ה-קאלט. אני מאמין שאם זה היה עולה ל-MTV זה לא היה מצליח, כי אין בזה דרמה ובת'כלס אין עלילה ממושכת. אבל זה פשוט גאוני, כל פרק היה אמור להיות סרט דוקומנטרי לשעות הספורות לפניי הופעה, כל הבלאגנים, הלכלוכים בין הצוות, החברים שמבקרים והמעריצים הפתטים
. אני קלטתי כמה סלבריטאים כמו הקומיקאי המטורף הזה משהו אנדי, את ג'ק ג'יינהול משהו ואת דאש מיהוק. מה שהכי אהבתי בתוכנית הזאת הוא שהפוקוס הוא בכלל לא על אלאניס. בשיר פתיחה אלאניס היא האחרונה שמופיעה ויש לה כמה שפחות קטעים, זו מן קומדיה מתוחכמת. זה 23 דקות, זה זז מהר, אין עצירות באמצע. חובה לראות

ofirshai

New member
זה ממש מגניב...

אהבתי בעיקר את הקטעים של הווג'ינה, את זה עם ה jews , ואת הקטע עם בחורה והחולצה, וגם עם הפיפי היה נחמד... ממש תודה

Rוית

New member
../images/Emo6.gif מעולה!

ההתחלה קצת היתה משעממת, מה גם שלא הבנתי אם זה שחקנים או האנשים שלה.. הנחתי ששחקנים שהם קבועים בפרקים ורק האומן האורח הוא המשתנה (??
) בכל מקרה, היו קטעים קורעים!
המילים השונות לAIRW: enough about jews let's talk about you ענק!!
שהמנהל במה שר כאילו במקום אלאניס את HC בבדיקת סאונד - זה היה ענק! איך שהוא זז ועשה עם הידים!
הפגישת מעריצים - מעולה!
אהבתי את ההופעות האגביות של אנשים מוכרים (גם מפורסמים וגם אנשים שקשורים אליה, גם הת'ר היתה שם בתור איזה מעריצה פנאטית.)
מה הקטע עם הפניאטות?!
והקטע עם הכוסות בסוף.. שהיא היתה צריכה לשירותים.. רק שראיתי את זה זכרתי שבאמת דיברו על זה בזמנו שזה יצא והיו תמונות מתוך הקטע.. כנראה הדחקתי את הגועל טוב
סה"כ חביב למדי, משעשע לפרקים.. והיא היתה המפיקה בפועל של זה.. מעניין. אגב אמיל, לא הבנתי משהו בקונספט של זה - זאת תוכנית ריאלטי שכל פעם יש אמן אחר או שזו ממש תוכנית שעוקבת אחרי אלאניס?

Jagged chaos

New member
זו היתה אמורה להיות רק על אלאניס...

וכל פרק זו הופעה אחרת... ונראה לי בגלל זה היא נפלה, נראה לי לא פשוט לעשות כזאת סדרה שתשאר מעניינת ומתחדשת כל פרק במשך עונה שלמה...

למעלה