WeLp. tHiS iS GoOdBye

theriddler

New member
WeLp. tHiS iS GoOdBye

(מאזין ברקע ל one last time..ומוחה דמעה) חברי פורום נכבדים (כן ...ארבעתכם!) בצער רב אני מודיע על מותו של הפורום הזה.....(dead?....more like decomposing) אני רוצה להודות לכל חברי הפורום,היה מאוד מהנה (while it lasted ),חבל שהפורום הרשמי {
} של DT בארץ צריך ללכת בצורה כזאת. אני רוצה להודות למנהלים : יותם (NIGA) והשני ....אני יודע שעשיתם את מיטב יכולתכם... וגם לחברי הפורום ...סלחו לי אם אני אשכח מישהו : עדי (INSANE CHA CHING ),קים,זיו,אדם (אדם?), כמובן MR OYSTERHEAD (קלייפול שולט),כל מי שהכיל בשמו את השם blink או משהו שכזה ואפילו טל (רודס?) תודה לכולכם (one last time נגמר ...והנה מתחיל לו the spirit carries on ....אוי האירוניה) וכאמצעי בטיחות (מצטער,פשוט התמכרתי לפורום הזה) אני מוחק (משמיד) את ה קוקי של תפוז!.... וארשם שוב מתי שהוא ....(כנראה רק כשאפרסם הופעות או משהו שכזה......selfish me) (שיר,הנה טיפ בשבילך!) לא שזה מעניין אותכם ... טוב...כנראה שזהו... (רוב הסיכויים שאף אחד לא יקרא את זה.....אבל לא איכפת לי......it's great therapy,and I Sure Needed That) גיא (מקדיש לעצמי את הסוף של scarred) ביי

EROTOMANIA

New member
............

לא גיא אל תעזוב איך אני אחיה בלעדיך והבדיחות הלא מצחיקות שלך בפורום?! חבל גיא, באמת חבל. וחבל לי על הפורום... פורומי הערצה באמת מתים מהר. באסה.

EROTOMANIA

New member
..........................

היי זה רק גיא עוזב... מה גורם לך לחשוב שפורום בהיידפארק יותר טוב, רק בגלל שטל שם והוא כל הזמן מתלהב מכל הקטעים שלו עם רודס?

NiGa

New member
ואני הכי אוהב אותך מכל מי שכאן!!

רויטל, DONT!

EROTOMANIA

New member
.............

תיקון טעות... גיא הודיע על מותו של הפורום (אוביוסלי זה לא ממש נכון)

שבז

New member
אוף...

טןף טיתכם! אתם כאלה שליליים :) אם אתם יכולים לכתוב תגובולת על מות הפורום אתם גם יכולים לכתוב תגובות על דרים ולכתוב הודע ות על דרים.... אז יאללה.... תתחילו... אני יתחיל! היום ראיתי דבר מדהים במרום כלי נגינה!!!!! היו שם 4 ספרי תווים ענקיים של דרים קלטת של מיינג קלטת של פטרוצ'י וקלטת של פורטנוי (לא 10 דגריס אוף.... הראשונה)

coka

New member
כן... למה לא... תשכח אותי...

סתם... זו לא אשמתך... לא כתבתי פה הודעה כבר איזה חודש.. למה הפורום מת..? הוא באמת הולך להיסגר? איפה אני...?

cha ching

New member
קודם תלמד עברית!

סתם.. בצחוק. למה אני כזאת שלילית תמיד?! קיצר- זה 6 דגריז... לא 10... קנית משו ממה שראית?

CabriA

New member
אבל לפי מה שזכור לי...

לקלטת של פורטנוי החדשה קוראים 10 degrees of drum trublence או משהו בסגנון 6 דיגריז זה הדיסק עצמו...

שבז

New member
.....

חוצפה.... ישר להאשים... אתה רואה! אני יודע על מה אני מדבר

RevitallicA

New member
אתה מכיר אותי טוב מדיי... ../images/Emo13.gif

אבל הנה
אני לא אומרת כלום

למעלה