well...

fresh mishmesh

New member
אם אני אקום ואגיד את זה,

את יודעת כמה אנשים יתנפלו עלי? (ובראשותם- שי...)

go golan go

New member
אבל חרא אנשים....../images/Emo8.gif

סתם קשת, הכל מאהבה..... אני חושבת שבכל מקרה- בלי שום קשר לזה שאנחנו יוצאים לטיול יום אחרי, לא היו באים הרבה חבר'ה מבית ירח...

זאבי!

ניצן אני אשמור עלייך מפני קדם הרשע! :) חחח ניצן אני כן הולך להעלות את העניין לדיון, כי הוא ממש לא לעניין! (הבנתם?!)

fresh mishmesh

New member
well...

ביום שני אני מסתלקת לי לטיול שנתי בהרי אילת, ומשאירה אתכם נטושים (עצוב, הא
) אבל בכל זאת- את הי"בניקים שמביניכם אני אראה בסוף השבוע בסמינר האגדי שדובר רבות (כן, החלטתי להיכנע למחיר) אז זה בערך שרשור ההתפקדות...
את מי אני רואה שם?

קשתונה

New member
חרא אנשים???

בובהל'ה גמלא זה המעצמת משצים של הגולן... אנחנו 7 ואל תזייני תמוח..אנחנו אחלה... אולי את לא שומעת או לא רואה מה אנחנו עושים אבל בלי להצטנע לרגע..אם אנחנו לא היינו פה... המושב שלנו היה מתפורר.

just stav

New member
אותי אותי אותי../images/Emo70.gif

תהני בטיול מותק, אנחנו נתגעגע...
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
איזה תירוץ יש לך, שהוא מספיק טוב

לזה שאני לא רואה אותך עד חנוכה?? (בהנחה שאני בכלל אוכל להגיע אליו...)
יום טוב לכולם (חוץ מרותם) Love סתו

שקסי

New member
כמובן שאני- (איך לא?)

ואני עדיין כועסת על כמה אנשות למינהם (אההם סלעית אההם) שלא באות! אבל לא נורא אני יתגבר!

קשתונה

New member
אוי נו אז בטח הגולן יהיו רקובים

אנחנו רק חוזרים מטיול ואתם בדיוק נוסעים... ואז בטח יבואו מעט... למרות שהכמות שהיתה אתמול בכנס לא היתה מביישת אף מועצה!

כן, כן אני נכנס לכאן מידי פעם...

אני גם אבוא! מתגעגע לפול אנשים, עדיין מתלבט על כל מיני שנות שרות למיניהם... אז י"בניקים בואו לסמינר כי זהו סמינר חשוב מאוד (אני יודע שהמחיר מפוצץ והוא קשה למימון אבל צאו אליו, הוא יענה על המון שאלות...) ד"א לפי דעתי הסמינר הזה היה צריך להיות במחיר כזה שכל אדם יוכל לבוא אליו! כאילו המחיר הוא לרוב על המרצים... (ככה אמרו לי) והמרצים האלה הולכים להרצות לנו על התנדבות... אמ.... נישמע לי קצת סוטר.... כאילו איזה זכות יש למרצה להרצות על התנדבות כשהוא גובה כסף?! אההה?! טוב, יאללה כתבתי יותר מידי...

kedeman

New member
אולי נשמע אירוני אבל...

הרבה מרצים מתפרנסים או עושים השלמת הכנסה מ -תאמינו או לא - מהרצאות! לכן למרות שהם מרצים על התנדבות בכל זאת הם צריכים להתפרנס איכשהו גם כשאתה הולך לגרעין לא מצפים ממך לממן את עצמך אלא התנועה והמועצה ממנות אותך, למרות שאתה מתנדב

למעלה