well

kit k@t

New member
well

i feel bad. i dont even know why im telling this to u, i guess i just want to tell ppl. my boyfriend broke up with me. :( and it actually has something to do with the topic of this forum so i will tell u. he is an israeli guy that lived here to become a flight instructor. he lives in Arizona and since we got together he was planning on moving to CA. last week he went back to israel to visit his family, during that time he decided that he isnt sure about where he wants to be, here or in israel, and yesterday, while he was here he decided that tho he loves me he hates it here and wants to move back there. its so unfair. in my fucking life, every person i have ever loved have left me. i hate the fact that he kept on saying he loves me, i think that if he would have really loved me he would have staied, just for a while, just to give us a chance. kat

sivani

New member
קאט ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתרגישי יותר טוף אבל אני חייבת להגיד משהו: הדברים האלה הם בלתי נמנעים במוקדם או במאוחר,זה היה קורה. ולדעתי היה עדיף שתיפרדו מאשר שתמשיכו את הקשר על קו ישראל-קליפורניה. מקווה שתרגישי יותר טוף

kit k@t

New member
why is that?

why did he have to move back to israel? he has nothing there except his family. i know i sound idiotic by saying 'nothing except his family', but i really thought that being with me is what he wanted. why do i keep beliving guys???????!? kat

sivani

New member
קאט,תתעוררי רגע.

היית מוותרת על המשפחה שלך בשביל בחור?! אני בספק! תחשבי על זה ותודיעי לי כשתהיה לך דיעה קצת יותר הגיונית,כי אני חושבת שאת מדברת מנקודת מוצא של "אני מעדיפה שהוא יהיה איתי ויסבול בארה"ב מאשר שיהיה בארץ מאושר עם המשפחה."

kit k@t

New member
grrrr

he is a 20 year old man. he can fly for free and see his family once a month, or twice a month, or even once a week. he lived here for a year and studied to do something he loves. now, that its over he wants to go back to israel and be a little boy again. and u know what? i would have moved anywhere with him, even tho i cant fly for free. sometimes ppl need to growup, he cant be attached to his mommy all his life. kat

justnoa

New member
אממממ

את בטוחה שזו הסיבה למה הוא חוזר? כדי להיות עם המשפחה? אין ספק בכלל שהוא אוהב אותך אם הוא אמר לך את זה אבל לפעמים חייבים לעשות שיקולים שלא הרבה אנשים מבינים אם אתה מבין בכלל אני ממש מצטערת בשבילך... אבל לפחות תישמרו על קשר נכון?

קאטיה... ../images/Emo8.gif

אני פחות או יותר מבינה אותך שזה קשה ואת אוהבת אותו ורוצה שהוא יישאר אבל אם זו ההחלטה שלו אז המינימום שאת צריכה לעשות זה לקבל אותה. (המקסימום זה כבר לרצוח אותו בגלל זה...
)... בכל מקרה, תנסי לדבר איתו שוב ולהגיד לו מה את חושבת ושאת ראית עתיד במה שיש לכם ואם זה לא מספיק לו אז כנראה שהוא צריך להתבגר. כי בגיל 20 כבר לא חוזרים הביתה לאמא, אלא מתחילים חיים חדשים... אבל עזבו, אולי זו רק אני שחושבת ככה...
בכל מקרה, תדברי איתו על זה ותגידי לו כמה שקשה לך ושאם היית במצב שלו אז את היית נשארת (זה גם מה שאני הייתי עושה...) ושיחשוב על זה טוב טוב לפני שהוא זורק כל מה שהיה ביניכם... מקווה שתתעודדי... ביי חמודה

Julia16

New member
היי קאט,

צ'מעי, לדעתי את כבר צריכה להתחיל לשכוח מהבחור הזה. קודם כל, זה שהוא עוזב אותך וחוזר לישראל לא אומר שהוא לא באמת אוהב אותך או לא אהב אותך. זה לא אומר שבכל הפעמים שהוא אמר לך שהוא אוהב אותך הוא שיקר לך, אז אין לך סיבה להגיד 'למה להאמין לבנים'. תשמעי, דברים משתנים בחיים כל הזמן. מה את חושבת, הרי תמיד היה את הסיכוי הזה שהוא יחזור לישראל או יעבור למקום אחר מסיבה זאת או אחרת, בין אם זה כדי להיות עם המשפחה שלו ובין עם זה כדי לטפל באיזה קרוב משפחה חולה. אני לא חושבת שכמו שאת אומרת 'אם הוא באמת היה אוהב אותי הוא היה נשאר' תחשבי על זה, לאנשים יש שיקולים אישיים והם עושים דברים מכל מיני סיבות. יכול להיות שהוא מאוד אוהב אותך, אבל החזרה לארץ זה משהו שהוא כרגע מעדיף לעשות. טוב, אין יותר מה להגיד, חוץ מזה שאת צריכה לתחיל לשכוח ממנו, כי אם לא תתחילי עכשיו, זה יהיה לך הרבה יותר קשה אחרי זה.

נעמצי

New member
קאט,

אני ממש מבינה אותך. אבל אני חושבת שכל מערכת יחסים כזאת , בסופו של דבר תתפרק, אלא אם כן גם את תחזרי לארץ. לפעמים טוב שזה קורה כשהקשר הוא לא ארוך מאד, כי אז זה כואב יותר. אני חושבת שזה טוב שהבאת את הבעיה הזאת לפורום. קודם כל- אמרתי לך ב מסרים שזה לא טוב לשמור הכל בבטן, אז כל הכבוד שהוצאת את זה החוצה
דבר שני, זה ממש חשוב כי כל מי שיש לה חבר / יש לו חברה בפורום פה נרה לי תאלץ בסופו של דבר להתמודד עם זה. גם אם אני אחזיק מעמד עם כריס 10 שנים, בסופו של דבר אני אחזור לארץ ( אני יודעת את זה ) ואז הוא יצטרך להחליט אם לבוא איתי או שנפרד. זה כואב וקשה ...... אבל life is not fair...........

justnoa

New member
צודקת לגמרי

אז כל החכמה בחיים זה להבין שאין לך הכל לכל הזמן וכל עוד אתה יכול לנצל את זה תנצל כל עוד יש לך בידיים משהו יקר תחזיק אותו ואל תחשוב על איך שמתישהו זה ייפול לך... אסור לחשוב ככה!

kit k@t

New member
nothing personal

i just don't really know what to write. i have more important things to do, like cry, and feel sorry for myself.... i don't think that a 20 year old person really needs to run back to his mommy whenever he feels alone. i think that at some point it's normal to leave the nest and be on your own a bit. all his life he got every thing he ever wanted in life, and now, when he actually needs to work for something, he backs out and runs back home. i really belived him when he told me he will stay, and i know he belived in it too... kat

למעלה