Well, Well, Well...

inbal145

New member
אני גרה בחולון אבל לא תהיה לי בעיה

להגיע גם לצפון כי בכולופן אני נפגשת גם עם עדי הרבה
ואני רוצה גם עם מיכל ונטעעעע עדי תעשי משו

La Vicomtesse

New member
או או....כן!!!!!!!../images/Emo54.gif

מפגש! איזה רעיון נעלה! אבל.... אני בצבא, אז מלאי האפשרויות שלי מוגבל עד לא קיים... אם ניפגש בסופ"ש אז סבבה, אבל באמצע שבוע אני יכולה רק מאוחר, ככה שאם תלכו לעזריאלי אני אצטרף אליכן בכיף, אבל אם זה יהיה יותר רחוק מזה...אני חוששת שאני אאלץ לשלוח לכם משהו אחר במקומי...

GothicAngel

New member
התנחלות בבית שלך דרגה רביעית

קבלו את מדריך דרגות התנחלות ביתית: דרגה 1- בנאדם אחד. דרגה 2- 2 בני אדם. דרגה 3- 3 בני אדם. דרגה 4- 4 בני אדם. דרגה 5- 5 בני אדם. דרגה 6- מיני מסיבה הכוללת 6-10 עם אוכל שיש בבית. דרגה 7- 10-20 "בני אדם". הילדים הנורמלים כביכול מהכיתה/גוש/שכבה, ואוכל מוכן מראש. דרגה 8- 20-40 "בני אדם". הילדים "הנורמלים" שאת מכירה, כמובן מובטח חורבן בית קליל. דרגה 9- 40-80 פרא אדם. זה כמו המסיבות האלה שרואים בברלי הילס בסרטים. זיונים, משטרה, וחורבן בית כמעט מלא, החדר שינה של ההורים בערך קיים. דרגה 10- 50 אנשים, פלוס 100 כלבים. הכרזה שאת (עדי!) מאמצת את כל הכלבים הנפגעים, המשוטטים, וכו' וכו'... בטקס עצמו מדובר בחורבן בית כליל (זהרו על הקירות, שלא יתמוטטו...) עד שאת מגרשת אותם להדרס בכביש הסואן ליד ביתך. כע, אנ'לא מצחיקה. תסבלו.

inbal145

New member
לא. את לא מצחיקה. את קורעעעעעעעעעעת

ותצטרכו לסבול אותי. יש לי (והרגע גיליתי שגם למיכל) אובססיה לעעעעעעע *עד פה בלי שום אייקון... גאה בעצמי מאוט מאוט*

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo15.gifאתן שתיכן

לא שפויות...
ואני מדגישה (אם לא שמתן לב) את הלללאאאא

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo4.gifאיזה רעה...../images/Emo15.gif

אני לא מורה ואני לא רואה את עצמי בעתיד כמורה...
אז בבקשה... נא להפסיק

GothicAngel

New member
לא מורה?

טוב, באתי להגיד כפילה של ציפורה, אבל זה קללה קשה ביותר... חחחחח... אה, כבר אמרתי, את יודעת שהכל בצחוק, ולומשנה מה יקרה, איי אלוויז לאב יו (פתחי ת'שיר של וויטני יוסטון). אז אל תקחי קשה! כפיצוי תבואי אליי ונלך לזרוק אבנים על הבית שלה... יאי!

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo98.gifחחחחח, טוב בסדר../images/Emo15.gif

כפיצוי אני באמת אבוא אלייך ונזרוק אבנים על הבית של, ציפורה

GothicAngel

New member
נווווו כעעע!!!!

היא גרה 10 דק' ממני, ליד הבצפר שלי (אבל בשער האחורי, אני לא מגיעה משם...). ואם הולכים דרך לבית שלי לגרג עוברים ליד הבית שלה.

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo15.gifחחחחח

טוב מיכל... נגיד
ואחרי שנסקול את הבית של ציפורה
אפשר לעבור לבית של שולי

GothicAngel

New member
שולי יותר חמודע

אני מקווה שאני לא אראה אותה במכון כושר
נראה אם היא בכלל עוד רשומה שמה...

DARK ANGEL14