well..the time comes which the army

• פותח הנושא 8-AN
  • פורסם בתאריך

8-AN

New member
don't worry don't worry

you know i will
ill come to update when ill know where i am good night ya'll

8-AN

New member
this role is

"pase" doesnt exist anymore.... the best role now is : מד"ן does nothing, and stays in the good time of school and ofcourse a lot of girls
kizur...kashe lihtov tguvot kan az nesayem be-ze layla tov all and good luck in tests and terories byeeeee

Krishi

New member
הגיע הזמן!!!!

גיוס קל לך אחי הצעיר... אל תתבאס.. זה כולה 3 שנים.. 3... שנים... ארוכות... מייגעות.. מלאות שביזות כאבים צער ובכי... אבל עדיין רק 3 שנים
סתם אחי שיהיה לך בהצלחה.. ותנסה לא להפוך שם מכוניות, טוב? (ואם כבר תצליח, אז חסר לך שזה לא יהיה סלטת בורג משולשת עם פליקפלק לאחור)

Krishi

New member
הלוואי וזה היה סופי

בינתיים עוד לא קיצרו שום דבר.. המה גם שיש מקצועות שלא יקצרו להם אבל ב-4 חודשים האחרונים שלהם הם יקבלו 2500 שקל כל חודש... אבל זה עדיין עוד 4 חודשים..

NewUser4

New member
זה כמעט וסופי

מדובר על קיצור של 4 חודשים לכלל החיילים (מדובר על אלו שהתגייסו לאחר אוגוסט 2004), כאשר לחיילים בתפקידים נחוצים (מעט מאוד מן החיילים, הרוב אינו כלול בזה) ישרת את יתרת השירות בשכר גבוה. בנוסף, צפוי כי חיילים שאינם קרביים שהתגייסו החל מהתאריך הנ"ל יקוצר שירותם בכ-8 חודשים. חייל שזה עתה התגייס כלא קרבי ייתכן מאוד כי יקוצר שירותו בכ-8 חודשים. החוק כמובן מתייחס לבנים בלבד, והוא עבר את אישור הממשלה.

Krishi

New member
כמו שאני מכיר את הצבא..

יקח עוד זמן עד שהכל יהיה סופי. אני מכיר את החוק ואני יודע שהוא עבר אישור ממשלתי. אבל כמו שאני מכיר את הצבא, עד שלא יהיה לך רשום בפועל קיצור שירות או תוספת בשכר אי אפשר לסמוך על זה. במדינה ובצבא הזה הכל יכול ליפול תוך שניה גם אם כמעט הכל אושר, או לחילופין לקחת הרבה מאוד מאוד מאוד זמן.

M o l

New member
ומה זה תפקיד עורפי נחוץ../images/Emo35.gif

הכל ספקולציות, אני לא מאמין לשום דבר עד שמודיעים לי רישמית מהשלישות שהשירות שלי מקוצר או לחלופין אני אקבל יותר כסף ואשלים 3 שנים.

Krishi

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני אומר

בצבא כמו בצבא שום דבר לא בטוח עד שהוא ישנו (וגם אז צריך לפחד שהוא לא יעלם.. חח)

קובי221

New member
זה שזה עבר את אישור הממשלה כלל

לא שווה משו. זה צריך לעבור בכנסת וב- שלוש קריאות. אז עד אז, שום דבר לא בטוח...

NewUser4

New member
כן אני יודע.

סביר מאוד להניח שזה יעבור את אישור הכנסת. השינוי הזה מגיע לאחר סיכום של וועדה בראשות בן בסט, לאחר מכן אישור של שר הביטחון והרמטכ"ל ואישור הממשלה. קשה לי להאמין שהדבר לא יצא לפועל, ותאמינו לי שאני מכיר את הבירוקרטיה הצבאית יותר מדי טוב. אני יכול להגיד כמעט בוודאות שחלק גדול מאוד מהחיילים (הרוב הגדול) שהתגייסו החל מאוגוסט 2004 יקבלו קיצור של 4 חודשים לשירותם.

8-AN

New member
yeah..you know i must

outscore my accident with at list a few summersalts(how do u spell it ???? lol) ill try some things i learned in nfs most wanted oh and kids..dont realy try this at home

adidas88

New member
עוד שלושה שבועות למניאק!!

שבועות של השנה שבועות של שנה הבאה ושבועות של עוד שנתיים!
גיוס קל!

8-AN

New member
חחחח איזוה פתעה לראת אותך

פה... כן השקעתי בהוספת תגובה בשביל מקלת
דא חזרתי לפני שעה בערך ומחר ני מצטרף לטירונות של מודיעין שדה בי בנתים ותודה לכולם
- the closest to army uniform lol yeah im sick of the online keyboard

למעלה