...Well of all things

ran lir

New member
באמת גועל נפש../images/Emo39.gif

הפלצנות הישראלית במיטבה.מה אשם החתול שבעלי הבית שלו אוהבים את עצמם יותר מאשר אותו.

למרבית הצער, זה לא פטנט ישראלי.

התערוכות הכי מפורסמות הן דווקא בארה"ב ובבריטניה. הם אפילו הרחיקו לכת והמציאו גזעים לחתולי הרחוב, המכונים: "אמריקאי קצר שיער" ו"בריטי קצר שיער".

../images/Emo6.gif נכון, יש להם כינויים כאלה

רוסי כחול, בריטי, כחול, מה הם עיוורי צבעים? חוץ מתום הכחול, עוד לא ראיתי חתול כחול, קצרי שיער, ארוכי שיער וכו... וכו... פה בארץ ראיתי המון משתתפים דווקא מארצות חבר העמים.

דבר דבור על אופניו.

סיכום כהלכה, אני כבר למדתי לקח וקורא רק בבית, כאן רגילים אלי... יישר כוח!

בּני

New member
כרגיל

סיכום מדהים, אבל פיתון, לא יכלת להזכיר אותי? אפילו לא פעם אחת? ובדיוק רציתי לתת לך תקליט של אבבא בתערוכה... טוב נו, נראה כבר מה נעשה איתו

rachelea

New member
../images/Emo9.gifהסיכום השבועי נחלש?

הלואי עלי סיכום כזה... תמשיך, תמשיך פיתוני. אבל למה התעלמת מתמונתך עם מוטי?

python 4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בּני! אתה מוזכר שם 3 פעמים! שלוש פעמים. ולא רק זה, גם בחדשים!

בּני

New member
טוב נו...

אז מתן לך את התקליט... למרות שלא נראה לי שהתרגשת...

אף אחד לא נעלם פשוט

קשה לי לצלם עכשו יש קצת בעיות 3 שבועות אבל האוסף מתקדם ממש נהדר היגעו כמה פריטים מאוד מעניינים לאוסף השבוע שבועים להעלים אותי מכן זה יהיה מאוד קשה אני נכנס יותר מ10 פעמים ביום נכון שאני לא תמיד כותב אבל לא נהלמתי סיכום ממש יפה תמשיך לכתוב פיתון !

b_noga

New member
שיא חדש!

סיכום מהמם, במיוחד בגלל השיא החדש, הזכירו אותי פעמיים, איזה כבוד!

saudi

New member
גם לי זה שיא.

סיכום מהמם, במיוחד בגלל השיא החדש, הזכירו אותי פעמיים, איזה כבוד! דרך אגב, לפיתון יש מחירון עבור הזכרת שמות בסיכום השבועי. יש הנחות לחברי הפורום ויש גם מבצע: מי שמשלם עבור ארבעה איזכורים יקבל איזכור נוסף בחינם בסיכום הבא. לכל בעלי האמצעים: התעריף היקר ביותר הוא עבור פיסקה שלמה שנכתבת במיוחד לכבוד המבקש. ובונוס קטן: כל מי שבירך את פיתון לכבוד יום הולדתו יזכה להכלל באחד מהסיכומים השבועיים בשנה הקרובה.

JAMES DEAN

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

באמת סיכום יפה, אהבתי. - דרך אגב לא רק שיש 3 איציקים (איציק ברבים) אלא גם 3 גלעדים (אני, אבא של יובל (שחזר אלינו אחרי תקופה ארוכה) ו-Mercyful God)

פיתון, גדול כמו תמיד תמשיך כך

וגם אני מצטערת שלא הכרת את התמונה של מוטי איתך

rachelea

New member
איך חולפת לה טראומה....

במשך שנים הייתי רגילה שמלבדי יש תמיד עוד שתיים לפחות כשמי. כך בבי"ס עממי, בתיכון, באוניברסיטה, בעבודה ואיפה לא. והנה, כאן, כמעט ואין לי מקבילות (על אף שפה ושם מסתננת איזו רחל אחת אך לאחר זמן קצר נעלמת). אני נושמת לרווחה, פחות צפוף כאן.

בדיוק חשבתי על זה

אברהם אחד רחל אחת שמות נפוצים שכאלה ואילו גלעד וירון יש 3, מוזר.

בדיוק חשבתי על זה

אברהם אחד רחל אחת שמות נפוצים שכאלה ואילו גלעד וירון יש 3, מוזר.

למעלה