well is was like a something

Thestral

New member
well is was like a something../images/Emo108.gif

ובכן... חזרתי ממחנה אנגלית בעפולה (של יומיים אבל הא וול:p) חוץ מהעובדה שזה היה מעצבן, איכשהוא הצלחתי לפוצץ לעצמי סתימה, ובכך לגמור את יום שישי המהולל בכאבי מקדחות אצל הרופא שיניים) מחנה אנגלית זה בייסקלי מקום זמדברים פה כל היום אנגלית ואין לי בעיה עם זה,הבעיה היחידה היא שכולם שם הם מבציפר דיפלומטי (
) והרוסים מדברים רוסים, והערבים מדברים ערבית, הסינים מדברים סינית, הצרפתים מדברים צרפתית, והגרמנים מדברים (נחשו מה?...) גרמנית!!! ואני דיברתי עם עץ נחמד שקראתי לו אילן...לא די בזה... אלא שבאמצע הלילה התקיפו אותי צרפתים עם בלוני מים והמדריך שלי הוא עולה מארה"ב שכל הזמן מנסה לדבר עברית! GFD וואט דה... מחנה "אנגלית"(וואט אוור) הוא השטן... חוץ מזה מגיב על הודעות במרוכז... מפגש שוהם- הדסדס ברור שאת יכולה לנסוע איתי
מפגשיבנה- נאי סוף סוכות ברור שלא משנה באיזה תאריך תבחרי מ*י*כ*ל*?(
) יהיו כאלה שלא יוכלו להגיע... משבר 160-פשוט תכתבו שם כי זה גם הפורום שלכם!!! אין צורך בהשתלטות אבל תכתבו שם כדי להעביר לפטריות את המסר "לוק ביצס וויר היר אנד וויר קוויר דיל וויט איט!!!"(גאים צרפתים במחנה אנגלית... לא משנה:p) השרשור סליחה שלי- שמתי אותו אז בגלל שהיום יום שישי יש דתיים בפורום שלא יוכלו לראות היום את הסליחה וכל הספ"ש גולש ישר לתוך יום כיפור אזזז... קיץ או חורף?

Dracos girl

New member
איפה זה היה? ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

זה נראה כמו מיני סאמרסקול כזה...? [רק לא בסאמר.
]
אני הייתי בסאמר סקול, שלושה שבועות בסוף ז', באנגליה, וגם שם, האיטלקים דיברו איטלקית, הצרפתים דיברו צרפתית הקוריאנים דיברו קוריאנית וכו'... אבל בכל זאת, זה היה נורא שאווה לדבר איתם~! [באנגלית.
] והייתה לי שם חברה קוריאנית ממש ממש ממש ממש טובה.. כלומר, הייתי כל הזמן עם החבר'ה הקוריאנים [אההה... החתיך הקוריאני שילי
], וחברה אחרת שלי מישראל הייתה כל הזמן עם החבר'ה האיטלקים.. בעיקרון, היה אחלה שילוב.
דיברנו אנגלית כל הזמן
בכל מקרה, מחנה אנגלית בעפולה?
שמחה שנהנת.

Dracos girl

New member
אגב, ../images/Emo25.gif

שים לב, נתתי את התשובה בגוף השאלה...
למה אני עירה בשעות האלו בכלל?!?!?

Hermione HP

New member
תקן אותי אם אני טועה - ../images/Emo20.gif

מחנה אנגלית בעפולה?! מה לעזאזל חיפשת שם?? בעפולה??
למה לא בחיפה? בתל אביב? בירושלים? למה דווקא בחור הזה שבקצה כביש הסגרל הנקרא "עפולה"?

Hermione HP

New member
*סרגל.. ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

הייתה לי הרגשה שכדאי לי לעשות "תצוגה מקדימה"..!! בפעם הבאה אני אקשיב לתחושות הבטן שלי...*_*

למעלה