well is was like a something../images/Emo108.gif
ובכן... חזרתי ממחנה אנגלית בעפולה (של יומיים אבל הא וול
) חוץ מהעובדה שזה היה מעצבן, איכשהוא הצלחתי לפוצץ לעצמי סתימה, ובכך לגמור את יום שישי המהולל בכאבי מקדחות אצל הרופא שיניים) מחנה אנגלית זה בייסקלי מקום זמדברים פה כל היום אנגלית ואין לי בעיה עם זה,הבעיה היחידה היא שכולם שם הם מבציפר דיפלומטי (
) והרוסים מדברים רוסים, והערבים מדברים ערבית, הסינים מדברים סינית, הצרפתים מדברים צרפתית, והגרמנים מדברים (נחשו מה?...) גרמנית!!! ואני דיברתי עם עץ נחמד שקראתי לו אילן...לא די בזה... אלא שבאמצע הלילה התקיפו אותי צרפתים עם בלוני מים והמדריך שלי הוא עולה מארה"ב שכל הזמן מנסה לדבר עברית! GFD וואט דה... מחנה "אנגלית"(וואט אוור) הוא השטן... חוץ מזה מגיב על הודעות במרוכז... מפגש שוהם- הדסדס ברור שאת יכולה לנסוע איתי
מפגשיבנה- נאי סוף סוכות ברור שלא משנה באיזה תאריך תבחרי מ*י*כ*ל*?(
) יהיו כאלה שלא יוכלו להגיע... משבר 160-פשוט תכתבו שם כי זה גם הפורום שלכם!!! אין צורך בהשתלטות אבל תכתבו שם כדי להעביר לפטריות את המסר "לוק ביצס וויר היר אנד וויר קוויר דיל וויט איט!!!"(גאים צרפתים במחנה אנגלית... לא משנה
) השרשור סליחה שלי- שמתי אותו אז בגלל שהיום יום שישי יש דתיים בפורום שלא יוכלו לראות היום את הסליחה וכל הספ"ש גולש ישר לתוך יום כיפור אזזז... קיץ או חורף?
ובכן... חזרתי ממחנה אנגלית בעפולה (של יומיים אבל הא וול