אתה יכול להשקיע את הנקודות שלך במיומנויות, כשרונות, תכונות וציוד אישי. אם זה יהיה סביר קרבית הסיכוי שלך לשרוד יהיה גבוה יותר.
אתה לא יכול לקחת מפקדה וטנק, רק דברים שהדמות שלך יכולה לשאת והם בגבולות הציוד הצבאי הסביר.
ולכן אין לי מושג מה או איך לעבוד עם השיטה
היה לי רעיון של לוחם הנושע פצצה גרעינית "קלה" (סיגנון דייוי קרוקט רק משוכללת יותר) הוא ה"אל-כשל" של מבצעים מסווגים מסוג שאתה לא רוצה שידעו מה קרה שם ועדיף שיש שאר חור ולא מה לחקור
לשם כך בחרו בצעיר ללא הורים או קשרים אישיים עמוקים אחרים, הדבר הופך אותו אידיאלי להחליט האם לפוצץ את הפצצה ולא להתלבט יתר על המידה בחשיבה על הילדים בבית במידה והצורך עולה.
מעבר לכך הוא חייל קרבי "סטנדרתי" עם הייתי מכיר את השיטה הייתי יכול לנסות לכוון ולבנות משהוא עם כיוונים ויכולות יותר ספציפיות
חיילים מהסוג הזה לרוב לא מקבלים יותר מבין 3 ל 5 מסימות עם פצצה על הגב לאחר מכן הם מעבירים את החבילה האלה ומקבלים קידום כזה או אחר, זו אמורה להיות המשימה השניה של הדמות עם הפצצה על הגב
מקווה שלא קפצתי מעל הפופיק ושהבנתי את הקוונה
זה רעיון שעובד טוב בעולמות פוסט אפוקליפטיים - למשל בספר snow crush
זה לא עובד טוב עבור צבא מוסרי שמטרתו להגן על כדור הארץ הפרה-אפוקליפטי מפני אפוקליפסה של חייזרים פולשים.
אין סיבה לנסות להסתיר את הקיום של הUFO בכזו קיצוניות, בקרוב המידע הזה יהפוך לנחלת הציבור. וחיילים אחרים בקבוצה לא יסכימו לעבוד עם פצצה מתקתקת כזאת- לסכן את החיים שלהם גם מול החייזרים וגם מול הפאניקה הפוטנציאלית של חייל נפיץ (לחייזרים יש כוחות טלפתיים- הם יכולים לגרום לפאניקה גם במי שלא נוטה לזה במצבי לחץ).
חייל כמו שתיארת אולי יתאים למשימות התאבדות על ספינת האם של החייזרים אחרי שכל דבר אחר נכשל.
כיוון שתפקידכם למנוע מהמצב להתדרדר עד כדי כך בוא נשאיר את הרעיון הזה במגירה לבינתיים.
אם אתה רוצה לשחק דמות כזאת בגלל האופי אז אפשר להתאים את האופי שלה לדברים יותר פרודקטיבים בקבוצה- צלף למשל.
ספר לנו קצת על מה מגניב אותך, איזה חוויות אפיות (epic) היית רוצה לחוות במשחק ומה היית רוצה שיהיה החלק שלך ביצירת האפיות הזאת.