Welcome To Timb City

חולוני

New member
Welcome To Timb City

יצא הקליפ ל-Throw It On Me של טימבה עם ה-Hives (אחד השירים הטובים היחידים באלבום המאכזב שלו, הוא היה באחד המיקסטייפס האחרונים שלי). כמובטח - מככבות בו ה-WWE Divas והוא גם מחווה לסרט הענק Sin City שביים רוברט רודריגז ע"פ הקומיקס של פרנק מילר לפני שנתיים. יופי של קליפ.

Pootie Tang

New member
תשמע תשמע,

ביומיים האחרונים אני שומע המון את האלבום האחרון של טימבו, והוא לא רע בכלל. בהתחלה הוא היה נשמע לי רע מאוד, אבל גם השיר שאתה הזכרת, גם הו טימבלנד, גם קיל יורסלף, גם קאם אנד גט מי (פיפטי נשמע שם ממש ממש טוב), גם וואן & אונלי עם פולאאוט בוי וגם בורד מיטינג הם שירים ממש טובים.

Pootie Tang

New member
מה פיתאום.

הפיזמון והביט בשיר עם יאיאו ופיפטי פשוט ממכרים. הבתים של טימבו ופיפטי טובים (במיוחד השני) ויאיאו מיותר... מי ישמע. והשיר עם פול אאוט בוי הוא כמעט כמו כל סינגל של פול אאוט בוי- דבילי, מטומטם, ריק אבל בעיקר ממכר. הקול של הסולן שלהם והסגנון שירה שלו ממש מוצאים חן בעיני, והשילוב עם טימבו נתן להם, בעיני, שיא בקריירה שלהם (ואני הייתי מכור לא קטן ל DANCE DANCE)

Funky Giraffe

New member
בהתחלה לא אהבתי בכלל

משמיעה לשמיעה הדיסק הזה נשמע יותר ויותר טוב...

obd4life

New member
כמה בעיות אישיות שלי

השיר הוא אומנם טוב אבל הוא קצר,מדוע לא בחר המשורר להוסיף עוד שיר לקליפ כמו שרבים וטובים עשו? במיוחד אם הוא הביא את הכוסיות של הwwe ללכת מכות בלבוש מינימלי... את הקונספט של סין סיטי הying yang twins עשו לפני כמה חודשים עם השיר dangerous שלטעמי יותר התאים לקליפ מאשר השיר הזה,אבל זו רק רק דעתי האישית... ומה לדעתכם יהיה הסינגל הבא של טימבה שיצא לו קליפ?(והאם הוא יילבש בו חולצה של אחריי לגולני/גבעתי/מג"ב)

למעלה