Welcome To My Truth - Video

FreakOfNature

New member
Welcome To My Truth - Video

רוצים לראות 30 שניות מתוך הקליפ הבא של אנסטסיה - Welcome To My Truth
אז לכו לאתר הרשמי

adii1201

New member
אההה אני רציתי לפתוח את השירשור

איזה יפה היא שם!!!! וואי הקליפ נראה מזה יפה!

FreakOfNature

New member
היא ממש מדהימה שם../images/Emo70.gif

כל כך הרבה יותר יפה לה עם עדשות - כל פעם אני נדהם מזה מחדש. אבל לא ברור לי מה העלילה של הקליפ - נצטרך לחכות לקליפ המלא בשביל להבין. מה שכן - אני מאוד מקווה שהיא תופיע ב- ema השנה. ה-ema תמיד נערך באזור נובמבר, וזהו מועד מצוין להופיע בשביל אנסטסיה - היא תוכל לעשות קידום ל- Welcome To My Truth ולאלבום

mattttan

New member
ווווווואאאאאאאאיייייייייייייי......

איזה כייף..... פשוט נפלא... ציפיתי לקליפ דווקא יותר בסיגנון One Day In Your Life אבל אני לא חושב שהקליפ הזה יאכזב אותי. בעיקר בגלל שאנסטסיה מתגלה בשיא יופיה בקליפ הזה. באמת מעניין מהי העלילה.. ילדה קטנה ומוכשרת שיש לה מדליה על משהו והיא נושאת איתה תמונה של המונה ליזה... אבל מה הקטע?? מתי יתפרסם מידע על העלילה? נראה לי שהשיר הזה ממש יצליח אם יעשו לו קידום מכירות כמו שצריך באירופה, לפחות כמו ההצלחה של One Day In Your Life אם לא יותר...

FreakOfNature

New member
אני דווקא ציפיתי לקליפ בסגנון

די דומה לשל זה, רק בלי הילדות... חשבתי שהקליפ יכול להיות כאילו אנסטסיה מדפדפת באלבום תמונות או משהו כזה... סה"כ הקליפ נראה ממש מגניב, ולפי דעתי, WTMT הולך להצליח ובגדול, כמו ה-2 שקדמו לו. אין לי ספק שהוא יצליח יותר מ- ODIYL, כי אנסטסיה נהנית עכשיו מרמת פופולריות שלא הייתה לה מאז I'm Outta Love - ואולי אף פעם לא...

mattttan

New member
גם אני חשבתי שזה יהיה נחמד לקליפ

הזה שהיא כאילו תדפדף באלבום תמונות (כמו זה שרואים בגרסה המוגבלת שבאה עם הדיסק הזה) ואז כאילו מכל תמונה תצא תקופה אחרת בחיים שלה כיביכול... וחשבתי שזה יהיה נחמד אם תהייה מסיכה ושהיא תיפול ותישבר במילים Now I leave the mask behind שבסוף הבית הראשון. ובהשוואה לODIYL התכוונתי לא ממש לתוכן של הקליפ אלא יותר בקטע של הקצב, הציבעוניות והאווירה של הקליפ. רציתי שזה יהיה קליפי דומה ומהיר שבכל סצנה קורה משהו אחר, כל דפדוף באלבום יוביל לתמונה אחרת שתחשוף עולם ומלואו, אך בניגוד לקליפ של ODIYL רציתי שזה יהיה קשור לחיים שלה. בכל מקרה, אני לא חושב שהקליפ הזה מאכזב (במיוחד המראה שלה שם נראה ממש מצויין!) אני חושב שהתמקדו בילדה לא סתם.. אולי בכל זאת זה קשור לאנסטסיה ולחיים שלה בדרך כלשהי, אחרת קצת ממה שחשבתי אבל עדיין...

FreakOfNature

New member
טיפה התבלבלת...

יש שם את הקליפ המלא ואת גרסת האודיו של Sick and Tired, לא של Welcome To My Truth...

mattttan

New member
לא.. אין שם...

גם אני לא מצאתי.. הוא כנראה התבלבל בין SAT החדש לבין WTMT העוד יותר חדש שרק יצאה ממנו דוגמית לטעימה...

Im The Sun

New member
נראה לי הולך להיות קליפ בנזונה../images/Emo42.gif

היא נראית ממש טוב שם

FreakOfNature

New member
ככל שעובר הזמן היא נהיית יותר ויותר

יפה. ומאז שהיא נטשה את המשקפיים היא הפכה לפצצה אמיתית

למעלה