Welcome to my crib...

DreamS_HunteR

New member
גם אותי צילמו לזה..

לפני שובעיים, עדיין לא פירסמו את זה. דרך אגב ערן..אחרי שיצלמו אותך, תחכה אולי עוד שלושה שבועות או חודש עד שזה יתפרסם במקרב הטוב..

JUSTTELLTOU

New member
למה לעזאזל??

למה אתה חושב שזה מעניין???????????????????????????????????????

KING OF POP

New member
ככה

בגלל שהוא אמור לפרסם את הפורום בעיתון... צריך שהחדר יהיה נקי אז לכו לעזור לו לנקות את החדר במקום לבלבל את המוח.

roimc

New member
למה לעזאזל??

את חושבת שמעניין אותנו מה דעתך?!?! אותנו זה מעניין ואם אני לא טועה ראיתי ת´שם העלוב שלך בפורום של הסקייטבורדים אז תחליקי לשם חזרה ותישארי שם!

roimc

New member
והקטע פה שהיא אוהבת

לקלל שם את רודני הידוע גם כמנהל הפורום המושפל והמאויים (אין לדעת מה איתו עכשיו כי כל רגע יכול לקרות משהו והמבינה תבינה).

eranmc

New member
חחח רועי אין עלייך

מסכן הוא בטח במצב טראגי קשה לאחר שהפורום התאגד להרגו. הם עשו לו כמו שנאמר "מה ששנוא עלייך תעשה לחברך שידע שזה מעצבן". ד"א חברי פורום יקר אני אוהב אתכם, אל תעשו לי מה שעשו לרוסני ידידי

roimc

New member
בדיוק

ועוד לא רק שכל הפורום הסכים פה אחד שצריך לחסל אותו ומהר, הצטרפו גם הרבה אנשים ואפילו מנהלים בכירים מפורומים אחרים!! המצב מריח מסוכן! לפי הדיווחים האחרונים הוא כבר הספיק לברוח על הסקייטבורד שלו לצפון הארץ (אפילו ששמה גרה הפוסטמה שלא רוצה לראות את החדר שלך אם אתה לא מצולם ערום ברקע), הוא ועוד לפחות 2 מעריצים שרופים של "סקייטבורד" שקמו להגנתו בפורום אבל לבסוף יצאו יותר טיפשים כשכתבו תפוז עם ט. נמשיך לעדכן אתכם בהמשך על המרדף המרתק.

eranmc

New member
חכתי להודעה שלך

ככה הולכים לצלם אותי בחדר (כתור מנהל הפורום) אז הראתי לגולשים את החדר לפני ואחרי יבוא מחר.

למעלה