Welcome to Cosplay Events - Masquerade Online

Serf SaN

New member
גם נכון. :ם

אבל אלה שיחליטו יכולים להיות כמה חברים באמא"י, ולאוו דווקא השופטים בתחרות עצמה.

akane

New member
כנסי קאסט../images/Emo31.gif

דבר נוראי, גורם לשואה בהרשמה ושואה בעליה לבמה @_@ אני בעד סגירת הרשמה טוטאלית כמה שעות טובות לפני התחרות ולהיות ממש רעים ולא להוסיף עוד אנשים בשניה האחרונה. מי שרוצה לעלות לתחרות שיקח את זה ברצינות ולא יסתנן אליה בשניה האחרונה בצורה אימפולסיבית.

innocence

New member
ובהמשך לזה..

לדאוג לפרסום טוב יותר של הרשמה לתחרות. אני, למשל, לא ידעתי שבכלל היתה הרשמה לתחרות בכנס עצמו (הייתי בטוחה שהכל היה באתר לפני כן..) ולכן "השתננתי" ברגע האחרון.

Matereya

New member
בעניין הכפילים

אני לא מסכימה עם זה כל כך כי זה אומר שאז צריך להחליט על מי שהקוספליי שלו יותר טוב מבין כמה אנשים, או אפילו אחד או שנים, ואז להעלות רק אחד לבמה. כאילו, אני מבינה את עניין הסינון וזה די הגיוני, אבל קחי לדוגמא את הקוספליי שלי ושל ניצן השנה - אני לא חושבת שאני בתור בנאדם הייתי יכולה לבחור בין שני אנשים שהשקיעו כ"כ הרבה מאמץ, דם, יזע, תקציב ויצירתיות לתוך הקוספליי שלהם =X זה אפילו יהיה רשעות לעשות דבר כזה. אני אומרת, שעד שבכלל הכנסים בארץ יגיעו למצב שהם מאורגנים טוב, אפשר לשכוח מכל החוקים האלה של אקספו. לא לשכוח אבל לשים בצד - יותר נכון לומר. כרגע אין טעם להתעסק בזה ולהיות נוקשים. צריך לזכור שאקספו הוא כנס שמתקיים כבר כ"כ הרבה שנים, והוא מושך אליו אנשים מכל רחבי תבל. ההבדל הוא עצום ולכן שם זה מחייב לכהן חוקה כזו כלפי תחרויות. מה שאנחנו הכי צריכים בארץ זה ארגון וסדר (ובואו נודה שגם תקציב צריך לא מעט), כדי להתחיל להרים דברים כמו שצריך. אנחנו זקוקים להמון כוח כלכלי, ניהולי ולוגיסטי כדי שזה יילך ממש טוב. אז לעת עתה - אני בדעה שצריך לנסות להשתפר עד שהקהילה תתפתח קצת יותר ואז יהיה אולי מקום לדבר על תחרויות מאסקרייד. בינתיים - צריך לדאוג באמת שתחרויות הלייב אקשן והקאסטים יעלו בצורה מסודרת, כמו שעינב אמרה.. אחרת תהיה פה שואה גרעינית <_>

Matereya

New member
*רק תיקון נוסף

כדי לא להגיע לאי-הבנה: כשדיברתי על הכפילים התכוונתי יותר לתחרויות תחפושות ולא למאסקרייד עצמו - כן, זה די ברור שצריכה לעלות דמות אחת ולא כמה דמויות זהות <_> סורי שלא הבהרתי את זה קודם

akane

New member
הם לא נגד כפילויות

אבל יש מצבים שבהם צריך לנקוט בסינון גם על פי סדרות כדי להראות מגוון לקהל. באקספו כבר קרה כמה וכמה פעמים שהיו מספר סורה ומספר נארוטו, אבל העקרון נועד כדי לתת למארגנים את היכולת למיין ולא להעלות את כל ה20 קאסטים של דת' נוט, אלא לבחור מבינהם שניים או שלושה. בואי נודה בזה, בכל כנס יש סדרה ששולטת בקוספליירים ומן הסתם תשלוט גם בתחרות. אבל אין סיבה שבגלל זה הקהל יזכה לראות רק את הקוספליירים האלו. אני מניחה שברגע שיש לך נגיד 5 קוספליירים טובים של אותה הדמות, תמיד 2-3 יבלטו יותר מהשאר. אין מה לעשות נגד זה. פה לדעתי גם עיניין של רמה צריך להכנס בחשבון. באקספו הם באמת ישתמשו בזה כי יש המון קוספליירים ברמות מאוד גבוהים, אבל לא נראה לי שבארץ באמת יהיה שימוש בחוק שכזה גם אם הוא יהיה קיים (פשוט כמות הקוספליירים עדיין קטנה יחסית).

akane

New member
../images/Emo41.gifמוסיפה עוד מידע ששכחתי לתרגם../images/Emo41.gif

- תהליך המיונים וההצגה בפני השופטים מתקיימים יום אחד לפני התחרות עצמה. - לא חייבים ללבוש את התחפושת עצמה להצגה בפני השופטים (רצוי להביא תמונה שלכם לבושים בתחפושת באלבום התמונות). - השופטים יבחנו את התחפושת מבפנים ומבחוץ בנוסף לבדיקה של אלבום התמונות. - ייתכן ותחפושות ידרשו לעבור בדיקה גם ביום התחרות, לפני התחרות עצמה (חל רק על המשתתפים אשר עברו את המיון).

Serf SaN

New member
מטריייייייייייייייייייד XDDD

מעניין אם הם פוסלים על כפתורים קנויים. XDDDD או קרינולינות קנויות. XP

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זה ממש פולשני

0_0. וגם מוציא קצת את הכייף מלהתחפש -והם עוד קוראים לזה חובבני. למען האמת אני לא חושבת שהשאיפה שלי היא להשתתף בתחרות כזו- אפילו אם באמת אני אכין קוספליי שהוא ברמה מטורפת, זה בשביל הכיף ולא הפרסים!

Keitarou

New member
וואו.. זה רציני.. O.O

זאת הרמה הממש מקצועית של קוספליי.. אני לא חושב שיש לנו מספיק קוספליירים בארץ כדי לעשות סינונים כאלה לתחרויות ואני גם שמח שזה ככה... קוספליי כל כך תחרותי נראה לי הרבה פחות כייפי.. P=

למעלה