בעניין הכפילים
אני לא מסכימה עם זה כל כך כי זה אומר שאז צריך להחליט על מי שהקוספליי שלו יותר טוב מבין כמה אנשים, או אפילו אחד או שנים, ואז להעלות רק אחד לבמה. כאילו, אני מבינה את עניין הסינון וזה די הגיוני, אבל קחי לדוגמא את הקוספליי שלי ושל ניצן השנה - אני לא חושבת שאני בתור בנאדם הייתי יכולה לבחור בין שני אנשים שהשקיעו כ"כ הרבה מאמץ, דם, יזע, תקציב ויצירתיות לתוך הקוספליי שלהם =X זה אפילו יהיה רשעות לעשות דבר כזה. אני אומרת, שעד שבכלל הכנסים בארץ יגיעו למצב שהם מאורגנים טוב, אפשר לשכוח מכל החוקים האלה של אקספו. לא לשכוח אבל לשים בצד - יותר נכון לומר. כרגע אין טעם להתעסק בזה ולהיות נוקשים. צריך לזכור שאקספו הוא כנס שמתקיים כבר כ"כ הרבה שנים, והוא מושך אליו אנשים מכל רחבי תבל. ההבדל הוא עצום ולכן שם זה מחייב לכהן חוקה כזו כלפי תחרויות. מה שאנחנו הכי צריכים בארץ זה ארגון וסדר (ובואו נודה שגם תקציב צריך לא מעט), כדי להתחיל להרים דברים כמו שצריך. אנחנו זקוקים להמון כוח כלכלי, ניהולי ולוגיסטי כדי שזה יילך ממש טוב. אז לעת עתה - אני בדעה שצריך לנסות להשתפר עד שהקהילה תתפתח קצת יותר ואז יהיה אולי מקום לדבר על תחרויות מאסקרייד. בינתיים - צריך לדאוג באמת שתחרויות הלייב אקשן והקאסטים יעלו בצורה מסודרת, כמו שעינב אמרה.. אחרת תהיה פה שואה גרעינית <_>