WELCOME ME

רעות 85

New member
WELCOME ME

בתור מעריכה של אמינם (נשמע יותר טוב ממעריצה, אני חייבת להגיד) עלה בדעתי שדי הגיוני שיש גם פורום שלו כאן בתפוז.. ואכן לא התאכזבתי.. Lets get down to business.. I don't got no time to play around what is this Must be a circus in town, lets shut the shit down on these clowns. Can I get a witness? HELL YEAH!

רעות 85

New member
ומוסיפה שאלון, מעניין?

שם גיל עבר אמינמי LOL ו... בא נגיד.. שיר-שניים אהובים ולמה אז, כמובן שלא הצגתי את עצמי.. רעות, 19.5 (כן, כן), במרשל התאהבתי בערך מהשיר The Real Slim Shady, אז גם קניתי את הדיסק, ומאז אני עוקבת. 8 מייל הוא כמובן אחד הסרטים הטובים שראיתי, ולו רק בגלל שהעלילה בו קשה, אבל אופטימית ומציאותית. במיוחד בתור אחת שלא מכירה את החיים האלה מקרוב.. אני לא חושבת שאפשר להעריך את הזמר הזה בלי להבין כמו שצריך מאיפה בערך הוא צמח. שירים שנגעו בי במיוחד הם The Way I Am Sing For The Moment Lose Yourself ומהדיסק החדש קשה לי לבחור. חורשת את כולו 24/7 זהו. אתם. I remember back one year when daddy had no money Mommy wrapped the Christamas presents up and stuck them under the tree and said some of them were from me Cos daddy couldn’t buy ‘em I’ll never forget that Christmas I sat up the whole night cryin’

Magi¢ Girl

New member
פשששש.... 19.5? ../images/Emo45.gif

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורוםםם
תשובות לשאלוןןןן
שם גל גיל 15 עבר אמינמי המממ פעם תמיד הייתי אוהבת רק את הסינגלים- MY BAND, PURPLE HILLS וכו'... ואין לי מושג פתאום מה קרה אבל בשנה האחרונה אני שומעת, מתעניינת ומעריכה [
] אותו מאוד ואת השירים שלו וקניתי את האלבום החדש והוא ממש טוב וגם בינתיים יש לי [השאלתי] את הדיסק של 8 מייל שזה לא שלו אבל לא משנה וגם את THE EMINEM SHOW.... בקיצור התחלתי ממש להיות אמינמית מהשנה האחרונה
...
שיר-שניים אהובים ולמה As The World Turnd ו-If I had ויש עוד כ"כככככ הרבה..... אבל זה בינתיים, זה תמיד משתנה. ולמה? כי פשוטטט זה שירים כל-כך..... מרגשים... ואין, פשוט טוב.

odikel

New member
עונה:

שם: מישל גיל: 18 עבר אמינמי? ראיתי הופעה שלו, לפני שנתיים במישיגן, שומעת אותו כבר 4 שנים. 2 שירים אהובים.. מהאלבומים הקודמים: סופרמן- שיר שקסי ברמה! מחרמן לאללה. וטיל אי קולאפס- שיר ענק. מהדיסק החדש אוהבת כמעט הכל, לדעתי הדיסק החזק ביותר של אמ עד עכשיו, הוא רק משתבח עם השנים! משוגעת על השיר "מאי פירסט סינגל",- שיר קורע בגאוניותו! וגם אוהבת מאוד את "איבל דידס", "ריינמאן", "קרייזי אין לאב"... ו "פיוק"! אבל כל הדיסק טוב, חוץ מהשיר של D12.

רעות 85

New member
ראית את הקליפ של סופרמן?

מצורף לדיוידי של 8 מייל. חייבת לראות. ריינמן אדיר.

odikel

New member
אין לי את הדיוידי אבל ראיתי את

הקליפ של סופרמן. הייתי קופצת איתו למיטה בכיייייייף... קליפ שקסי, כבר אמרתי?

galileho

New member
קודם כל...

ברוכה הבאה
קבלי פרח
(חיחי) אני גלי בת 13 לא הבנתי מ"א עבר אמינמי אז אם תסלחו לי אני אדלג לי בקפיצה קלה על השאלה הזאת... אוקיי יש הרבה שירים שאני אוהבת שלו (מן הסתם) אבל הכי הכי הכי הם : big weenie - את השיר הזה אני אוהבת כי הוא פשוט מצחיק ! הוא פשוט משקף את המוח השרוט של אמינם בצורה הכי טופה שנעשתה בשיר הזה ... (לדעתי)וכל פעם שאני מבואסת אני שומעת אותו נקרעת מצחוק ומרגישה יותר טופ קיצר הוא מעודד אותי ! :) וכמובן lose yourself - פשוט כי זה שיר מאוד עמוק והוא ממש דיבר אלי לא יודעת למה ... וגם כי זה שיר שצמח מתוך 8 מייל ואני חולה על הסרט הזה! ציטוט מbig weenie : "why did they make a yooh-ooh hippdy gaga bobo" השגיאות עלי ! ושוב ברוכה הבאה רעות !

למעלה