לא זוכר אם אמרו כבר אבל מה מקבלים מהקווסט של הקרקרים?
מ מאור כהן1 New member 1/1/08 #33 מקבלים 2 שיקויים שווים ביותר!!!! מוסיפים איזה 100 לכל דבר...משהו שווה..אח"כ העלה תמונה של זה.
E Elizab3th New member 2/1/08 #36 אני עושה את הקווסט הזה פעם שנייה.. סיימתי את הקווסט הראשון ומשום מה התבקשתי לעשות אותו שוב.
NIR DE LA NOCHE Member 2/1/08 #37 אליזבת../images/Emo87.gif זה קווטס שניתן לעשות אותו כמה שבא לנו. REPTABLE משהו כזה.
נ נושיfay New member 3/1/08 #42 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאם כבר מדברים על קרקרים מה המפלצת שמפילה אותם הכי הרבה.. גמאני רוצה קצת קרקרים שיקוייםצ כאלה לפני שהאיוונט נגמר..=[ [וגם פמוטים לא נפלו לי הרבה במיוחד כשהתאמנתי עם עצים]
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאם כבר מדברים על קרקרים מה המפלצת שמפילה אותם הכי הרבה.. גמאני רוצה קצת קרקרים שיקוייםצ כאלה לפני שהאיוונט נגמר..=[ [וגם פמוטים לא נפלו לי הרבה במיוחד כשהתאמנתי עם עצים]
NIR DE LA NOCHE Member 3/1/08 #43 הממ../images/Emo87.gif מתנות ירוקות- יוצאות הכי הרבה מעצים רגילים. מתנות אדומות וכחולות- זה אקראי. מתנות כחולות/ לבנות- בעיקר מדרקונים אדומים. קרקרים- צריך לרצוח בכמויות מלא מפלצות. הצעה- פטריות זומביות בסליפי ווד או כל מפלצת שמתאספת במלא מלא מלא מקום ומופיעה מחדש מהר. זהו.
הממ../images/Emo87.gif מתנות ירוקות- יוצאות הכי הרבה מעצים רגילים. מתנות אדומות וכחולות- זה אקראי. מתנות כחולות/ לבנות- בעיקר מדרקונים אדומים. קרקרים- צריך לרצוח בכמויות מלא מפלצות. הצעה- פטריות זומביות בסליפי ווד או כל מפלצת שמתאספת במלא מלא מלא מקום ומופיעה מחדש מהר. זהו.
P P o o f i New member 3/1/08 #45 ../images/Emo205.gif../images/Emo215.gifמתנות כחולות-לבנות יוצאות בכמויות מהVoodoos, כל שעה של אימון שם זה בערך 10 מתנות כחולות/לבנות בשבילי. אבל אני לא מצליחה להשיג ירוקות-לבנות.
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gifמתנות כחולות-לבנות יוצאות בכמויות מהVoodoos, כל שעה של אימון שם זה בערך 10 מתנות כחולות/לבנות בשבילי. אבל אני לא מצליחה להשיג ירוקות-לבנות.
NIR DE LA NOCHE Member 3/1/08 #47 ירוקות לבנות?../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif באלה עוד לא נתקלתי
נ נושיfay New member 4/1/08 #53 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמהסיבה היחידה שזה המנות לרמות 61+...=_______________=
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמהסיבה היחידה שזה המנות לרמות 61+...=_______________=