Weighted earings

Elizab3th

New member
Weighted earings

כתבתי את ההודעה הזאת גם בשרשור הקווסטים אתמול, בגלל שהשרשור מעל 72 שעות הוא לא קובץ וכנראה לא ראיתם את ההודעה. אני בשלבי סיום של קווסט של בטי שצריך עלים, עצים, דמעה וזוג עגילים, אז אמנם את כל הראשונים השגתי בקלות אבל, אתמול במשך שעות ארוכות כשהרגתי את החזירים האפורים בפריון שמהם אמורים לצאת זוג העגילים, לא יצא כלום. מישהו בפריון אמר לי שהוא קנה את העגילים בפרי שופ, אז אמנם חיפשתי בהנסיס בפרי שופ, לא מצאתי עגילים, אבל הכל שם במחירים שלא נדע, זה באמת כל כך נדיר לקבל את העגילים האלו מהחזירים?

לי יצא אותםלפני שבוע בערך../images/Emo87.gif

חבל שמכרתי אותם אח"כ לNPC... ואליזבת- הנעל הזו של החזירי אש לרמה 35 שארוון דורשת- זה יותר נדיר מהעגילים שאת מבקשת. יש שתי דרכים לקבל את העגילים האלה: א. KCPQ- קרנינג פיקיו. בהנחה ולא הגעת לרמה 31 עדיין. 2. חזירים. אני מוכן לבוא ולעזור לך לחסל אותם עד שייצא העגילים האלה כל עוד אני בויקטוריה

Elizab3th

New member
אני עכשיו ב-B1, איזה סיוט, שלוש שעות ולא

מצליחה לעבור את המסך השלישי כדי להגיע למטבע האבוד, יוצא לי עשן מהאזנים מעצבים
איך אפשר לעבור את המסך הזה כשכל פעם נופלים?? ניר, אני אשמח להגיע לפריון איתך, השאלה אם כדאי להרים ידיים מה-B1?

Elizab3th

New member
טוב די, התייאשתי, סגרתי את המשחק.

אתן לבן שלי לנסות כשיחזור מביה"ס, אולי הוא זריז יותר ממני
החלטתי לא לצאת משם עד שאני עוברת את המסך הזה, אפילו אם זה יקח לי ימים.

אוי אליזבת../images/Emo87.gif

מזל טוב
זה אחד משלושת הJQ שיש במשחק
. JQ הכוונה- JUMP QUEST. מקבלים אותו ברמה 15-, רמה 40 ורמה 60 מקבלים את הJQ האחרון. יש שלושה NPCים שמעניקים את הקווסטים האלה- שומי, הילד ההאבוד'ה בקרנינג סיטי המעצבנת, ג'ון והפרחים ההזויים שלו בלית' הארבור וסאבטרימה, המכשף המוזר בSLEEPYWOOD. ג'ון נחשב לנותן הקווסטים הכי קל מבין שלושתם. ישנו עוד סוג JQ כחלק משלושת המשימות בדרך אל זאקום- JQ ZAKUM. הפרסים בכולם שונים ורנדומליים. הניסיון נחמד. יש כאלה שאוהבים את זה (אנה
) ויש כאלה ששונאים את זה (כולם בערך
). אה וכן. ישנו JQ אחד חד פעמי בלודיבריום לרמה 35. קווסט מעצבן

Elizab3th

New member
ניררררר, תעבור לי את הקווסט הזה ..

לא יכולה איתו כבר, די, נתתי לבן שלי לנסות והוא גם לא הצליח.

Elizab3th

New member
הלייזרים מעיפים אותי כל פעם..

יש חמישה מסכים, במסך השלישי אני נופלת, ממש לקראת הסוף של המסך הזה. די, אמנם הצהרתי שאני לא יוצאת משם אפילו אם זה כמה ימים, הלכתי להרוג נחשים עכשיו בדרך לדאנג'ן, צריכה עור נחש לסיים קווסט.

idoh1

New member
אני ישבתי על זה איזה 5 שעות הידיים שלי הזיעו

אבל את לא יודעת איזה מתגמל זה להצליח לעשות את זה לא עושים את זה דווקה בישביל האקספירינס אלה ביגלל שלהצליח לעבור לבד זה מה שחשוב !

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתכלס../images/Emo6.gif

ההרגשה המעולה של "וואלה עשיתי את זה" כל כך מספקת.. שפשוט אפילו המתנה כבר לא מעניינת [אם כי מאוד מעצימה את ההרגשה הטובה] XDXDXD נו התמכרות לקווסטים..:p

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיך איך אנשים איך?!?!?

איך אתם לא אוהבים את זה??;[ אני באבל שעברתי את רמה 60 ואין יותר קווסטים כאלה..=[ אם בא לך אני יכולה לעבור לך בשמחה ובששוןD: את יכולה לשאול את ליאת ואת ניר ואממ כל מי שנתן לי את השחקן שלו כדי שאני אעבור לו את הקווסטי קפיצה..XDXDXD ורק שתדעו לידע כללי, את קווסט הקפיצה הראשון שלי [AKA ג'ון בסליפיווד] לקח לי לעבור "רק" 3 שעות..=]

דוראן2

New member
את יכולה לעזור גם לי? בבקשה

של גון ושומי לדרגה 15 תודיעי לי אם כן תודה רבה

ToryMaster

New member
אני מאוד אוהבת אותך כרגע

אני שונאת ג'אמפ קווסטים, פשוט שונאת, הם גורמים לי לרצות לתלוש לעצמי את השערות אחת אחת או משהו כזה.

למעלה