Weekend's Watch

LeAnnDylan

Well-known member
מסתבר שלא הרבה

אחרי ששכחתי שבסופ״ש הקודם היה את הדרפט של ה-NFL ביליתי את כולו בצפייה בזה ולא ראיתי שום דבר ממה שתיכננתי.
את הסופ״ש הזה אני כנראה אקדיש לעונה 5 של ה-100 כדי לרענן את הזיכרון.
מקווה להספיק כמה שיותר פרקים לפני הפרק השני של העונה החדשה.

limors2

Well-known member
הרבה יותר מדי.

CR, כמובן. יהיה פרק טוב.

יש לי עוד 13 סרטי מארוול לסיים, בהקדם האפשרי שמעכבים לי השלמות בדברים מהשבוע שעוד לא ראיתי (אגדות המחר, The Bold Type, נכון לעכשיו גם הפרק החדש של ג'יין הבתולה). מחר אוסיף לרשימה הזו גם את הטובות לקרב ואת ברוקלין 99, ומפה לשם יש לי גם רשימת נטפליקס שהולכת ותופחת
ואת ההרחבה החדשה של Assassin's Creed!

ועכשיו במקום לצפות במשהו, בטח אבזבז שעה על כלום.

עריכה כי שכחתי את הדבר הכי חשוב: מתישהו בשבת הכל מתגמד לעומת הפרק החדש של Killing Eve שיוצא מוקדם, כי..... מסתמן שיהיה טוב.

Don Nirtin

New member
בעיקר השלמות טלנובלות

ומחכה לסרט "קיץ שחור" שיעלה בנטפליקס מחר.
&nbsp
כרגע אני יותר בקטע של סדרות קצרות ממש - בונדינג, מיוחד וכדומה.

Don Nirtin

New member
בוא תאשים את זה שלאסט סאמר ובלאק סאמר

זה נשמע אותו הדבר.

kordilia snake

New member
כמעט כלום

אבל זה דווקא בסדר כי אמור להיות לי סוף שבוע עמוס יחסית ואני גם רוצה להשלים שעות שינה.
&nbsp
אז: אריות הים, מדור מיוחד, הטובות לקרב ו-S.W.A.T.
&nbsp
וספר כרגיל
.

1Shir

New member
להמשיך חוק וסדר SVU עונה 10 באמצע הלילה סיימתי פרק 11 תמונה:

(זאת לא תמונה מתוך הפרק זאת תמונה שצילמתי כי הזכירה לי את הפרק בגלל הסולם וזה לא!!!
כי זה חסר משמעות עלילתית)

LeRanch

New member
לא הרבה, או שבעצם כן

היום - מוקד 911.

מחר - הטובות לקרב, המירוץ לדראג של רופול, משפחת קרדשיאן.

שבת - שחור-כזה, המפץ הגדול, איש משפחה, משפחת סימפסון, ללא מילים.

הורדות - הישרדות, המירוץ למיליון, ברוקלין תשע-תשע, אלים אמריקאים, להרוג את איב, ה-100.

נטפליקס - הפלאש, ריברדייל.

בינג' לסופ"ש - החברה הגאונה (1.03-1.08), The OA (פרקים 2.05-2.08).

כשיהיה זמן - נעלמת, רגליים קרות (כל העונות), אוזרק, הרפתקאותיה המצמררות של סברינה (עונה 2), פוסי/ורדון.

תוכניות לראות תוכניות

• כמובן לראות ה100 פרק 6X01 (אני לא מאמין שעדיין לא הגעתי לזה, אני עוד יותר לא מאמין שאולי לא אגיע לזה עד מחר)
  • המפץ הגדול/צעיר, סופרסטור ועוד כמה קומדיות
  • הפרק השבועי של הפלאש, להמשיך להשלים פרקים של החץ (ואז לעבור לאגדות המחר)
  • אולי כמה סרטי מארוול עם אחיינית (להכין אותה לקראת צפייה באנדגיים עוד איזה שבוע שבועיים)
  • קצת לשחק פלייסטיישן עם האחיין (נכנסתי לספיידרמן החדש ולגיבורי העל של מארוול לגו 2)
  • לכסח דשא
  • לקלל את השמש
  • לנוח
  • ואולי באמת הפעם לחזור לקרוא בספר שלי

אני לחלוטין בעד לקלל

אבל עדיף לא לרדת עליה לגבי המשקל שלה
היא שוקלת 1,989,100,000,000,000,000,000 ביליון קילוגרם
ואם מזכירים את זה היא נעשית אדומה ואז כל החיים על כדור הארץ מתים
אז... עדיף שלא
&nbsp
&nbsp
איזה בעלי חיים החום מביא?
נחשים וכאלו?

limors2

Well-known member
ספיידרמן החדש מעולה ממש!

למרות שלקח לי נצח לזכור את כל הקומבוס.

כן זה מעולה

הסיפור ממש טוב, אבל אני כבר יודע אותו כי ראיתי את כולו ביו-טיוב.
&nbsp
זה באמת ממש כיף להתנדנד בין בניינים על קורים. וזה מדהים וממש כיף איך יש את כל ניו-יורק להסתובב בה.
זה גם מספיק קל לעשות את זה שאפילו אני יכול לעשות את זה יחסית בקלות.
"יחסית" כי עדיין כל פעם שאני מתחיל לוקח לי זמן להזכר איך עושים את זה טוב בלי ליפול כל הזמן ולהתקע על בניינים. לרוב זה תוך כדי שאחיין שלי מתעצבן עלי.
בקרבות אני לחלוטין נוראי. אני לרוב נכנס לפאניקה ופשוט לוחץ על כל הכפתורים תוך כדי שאני מתקשה לכוון את המסך לכיוון שאני רוצה. במקרה הממש טוב אני במקרה מצליח להפיל שניים מהאוייבים שלי. וזה בקרבות רחוב רגילים.
הדבר היחיד שאני עושה יותר טוב מאחיין שלי זה להתגנב. היה חלק ששיחקנו את MJ שהתגנבה באיזה מחסן של רעים. אחיין שלי כל הזמן הפיל דברים וגרם לכך שגילו אותו, אבל אני הצלחתי להתגנב טוב.
&nbsp
&nbsp
אבל אני אוהב יותר את Lego Marvel Super Heroes 2
קודם כל יש שם בערך 300 דמויות שאפשר לשחק בהם (בהתחלה רק מעט אבל ככל שמתקדמים נפתחים עוד ועוד דמויות שאפשר לשחק בהם). ולדמויות יש מגוון רחב של כוחות שונים.
(מצד אחד זה מדהים שיש כל כך הרבה דמויות מארוול, מצד שני זה מדהים כשקולטים שהדמויות שם לא כוללות בכלל דמויות מהאקס מן או ארבעת המופלאים)
האנימציה כמובן לא ברמה של המשחק של ספיידרמן ולאף דמות אין מגוון עצום של יכולות ותלבושות כמו שיש לספיידרמן, אבל זה גם אומר שזה קל יותר לשחק כי לא צריך ללמוד קומבואים מורכבים.
והעולם שבו רוב המשחק מתרחש הוא ענק ומורכב מאוד כי הוא כולל מגוון רחב מאוד של אזורים ידועים ממארוול (כולל מדינות שונות, זמנים שונים, עולמות חייזרים, עולמות מקבילים, עולמות קסומים)

limors2

Well-known member
נכון, אני זוכרת שאמרת שצפית בו כשהתלהבתי מהמשחק

כבר מהנדנוד הראשון שלי התאהבתי בזה ברמה כזו שהמשחק היה שווה את הכסף גם בלי העלילה (המעולה), ובגלל ששיחקתי כ"כ הרבה הייתי ממש טובה בזה. עד המשימות הצדדיות המעצבנות האלה שדרשו רמה גבוהה של דיוק וזינוק, שבהן התקשיתי.
&nbsp
בקרבות השתפרתי ברגע שלמדתי את הקומבואים, אבל באמת היה הכי כיף להתגנב ולחסל את כולם ככה.
&nbsp
&nbsp
אני לא מכירה את המשחק הזה, אבל מהעבר התעסוקתי שלי בחנות צעצועים אני יודעת שבד"כ כל המשחקים של לגו מעולים. ו2 מהקאסט של CR מדבבים פה דמויות!

Lhuna1

New member
ה-100 עונה 4, ואולי להתחיל את בארי 2

שמעתי על בארי 2 דברים ממש טובים.

למעלה