כן זה מעולה
הסיפור ממש טוב, אבל אני כבר יודע אותו כי ראיתי את כולו ביו-טיוב.

זה באמת ממש כיף להתנדנד בין בניינים על קורים. וזה מדהים וממש כיף איך יש את כל ניו-יורק להסתובב בה.
זה גם מספיק קל לעשות את זה שאפילו אני יכול לעשות את זה יחסית בקלות.
"יחסית" כי עדיין כל פעם שאני מתחיל לוקח לי זמן להזכר איך עושים את זה טוב בלי ליפול כל הזמן ולהתקע על בניינים. לרוב זה תוך כדי שאחיין שלי מתעצבן עלי.
בקרבות אני לחלוטין נוראי. אני לרוב נכנס לפאניקה ופשוט לוחץ על כל הכפתורים תוך כדי שאני מתקשה לכוון את המסך לכיוון שאני רוצה. במקרה הממש טוב אני במקרה מצליח להפיל שניים מהאוייבים שלי. וזה בקרבות רחוב רגילים.
הדבר היחיד שאני עושה יותר טוב מאחיין שלי זה להתגנב. היה חלק ששיחקנו את MJ שהתגנבה באיזה מחסן של רעים. אחיין שלי כל הזמן הפיל דברים וגרם לכך שגילו אותו, אבל אני הצלחתי להתגנב טוב.

אבל אני אוהב יותר את Lego Marvel Super Heroes 2
קודם כל יש שם בערך 300 דמויות שאפשר לשחק בהם (בהתחלה רק מעט אבל ככל שמתקדמים נפתחים עוד ועוד דמויות שאפשר לשחק בהם). ולדמויות יש מגוון רחב של כוחות שונים.
(מצד אחד זה מדהים שיש כל כך הרבה דמויות מארוול, מצד שני זה מדהים כשקולטים שהדמויות שם לא כוללות בכלל דמויות מהאקס מן או ארבעת המופלאים)
האנימציה כמובן לא ברמה של המשחק של ספיידרמן ולאף דמות אין מגוון עצום של יכולות ותלבושות כמו שיש לספיידרמן, אבל זה גם אומר שזה קל יותר לשחק כי לא צריך ללמוד קומבואים מורכבים.
והעולם שבו רוב המשחק מתרחש הוא ענק ומורכב מאוד כי הוא כולל מגוון רחב מאוד של אזורים ידועים ממארוול (כולל מדינות שונות, זמנים שונים, עולמות חייזרים, עולמות מקבילים, עולמות קסומים)