Weekend's Watch ☂️

didalf

Well-known member
כן הוא עשה פה קישור למתחכמים, גם אני לא הבנתי עד שגיגלתי ומסתבר שפטריק הוא דמות של כוכב-ים בספונג'בוב.
למה אתם לא יודעים את זה?
אויש, בוב ספוג זו סדרה מחרידה. אין לי מושג איך או למה היא הפכה לאימפריה. נאלצתי לראות כשעבדתי עם ילדים ואני מדחיקה כל מה שראיתי
אהבתי כשהייתי ילדה, ולא מזמן יצא לי לראות סתם כי אחותי ראתה (יש אנשים בוגרים שרואים בובספוג בלילות) וזה ממש עצבן אותי. את יודעת כשאת זקנה כשהדמות שאת מזדהה איתה זה סקווידוויד:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אויש, בוב ספוג זו סדרה מחרידה. אין לי מושג איך או למה היא הפכה לאימפריה. נאלצתי לראות כשעבדתי עם ילדים ואני מדחיקה כל מה שראיתי
משהו מעניין לגבי בובספוג שגיליתי לפני מספר שנים - היוצר שלה הוא בעצם ביולוג ימי, אז יש בבסיס שלה הרבה מידע מדויק.
בכל מקרה היא לא רעה, אבל לפעמים משעממת כשמגיעים לשלב הנוראי הזה בחיים שבו אתה כבר לא ילד.
לפני איזה שבוע אחיין שלי היה אצלי בבית ורצה לראות משהו בנטפליקס והתפשרנו על הסרט החדש של בובספוג. תוך חמש דקות נרדמתי לשינה די עמוקה באופן יחסי לזה שילד בן 11 שכב עלי.

סדרת אנימציה ממש נוראית היא רן וסטימפי. מגעילה ומפחידה.

LeAnnDyIan

Well-known member
בובספוג זו לא סדרה מחרידה. זה דווקא אחלה.
לא שאני צופה בזה בזמני הפנוי (ספיקינג אוף זמן פנוי, אני חושבת שאני צריכה לעדכן שמתוך הרשימה שלי ראיתי כלום. כאילו, חוץ מדרו. אבל היא לא כלום אז זה לא נחשב)
אבל כשהייתי עושה בייביסיטרים זו הייתה הסדרה היחידה שלא הפריע לי לראות עם הילדים.

למעלה