מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המטרייתי הזה?
היום אני אמשיך לעונה 6 של שיטס קריק.
בשאר הסופ"ש - לא ברור. האחיינים באים להורים אז יהיה פחות זמן.
אבל אני מקווה לגמור לקרוא את רחוק להפליא ורועש להחריד (נראה לי שהתבלבתי בסדר של המילים...). כשהוא יצא לא רציתי לקרוא כי אני לא מתה על רבי מכר, אבל לפני כמה שנים אספתי את הספר בשוק קח-תן (שכנראה כבר לא יחזור לעולם) וכמובן הוא מאוד סוחף ומרגש, כמו כל רב מכר שמעריך את עצמו.
תראי... באמת לא התמוגגתי כמוכם. היא חמודה בהחלט אבל לא מאוד מצחיקה. היו פה ושם סצינות שבאמת צחקתי בקול, אבל לרוב סתם ראיתי בלי תחושה של וואו.אפשר קצת לשמוע מה חשבת על עונות 3-4-5 של שיט'ס קריק?
נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגעזה אומר לדעתי שאת רובוט
אני אקבל את זה ממך כי את רובוט ואני מכבדת את התרבות שלך, אבל תדעי שעבור בנאדם אמיתי זה לא היה עובר בשקט.
האם אני היחיד שממש הרגיש רע בשביל הרובוט הזה?נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם ככה נראים היחסים כשאתם לא מסכימים, אני לא רוצה לדעת מה קורה כשאתם כן מסכימיםזהו בעקרון. זו באמת סדרה חמודה, אבל אולי הציפיות שלי היו גבוהות מידי אחרי כל הדיבורים עליה, וציפיתי למשהו שישכיב אותי מצחוק.
נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגע
היא בהחלט לא משהו שמשכיב מצחוק. על זה אני מסכימה איתך. היא משעשעת, אבל יותר מהכל מרגשת.וציפיתי למשהו שישכיב אותי מצחוק.
הנשים במשפחה הן הדמויות החזקות בעיני. מוירה אדירה באיך שהיא מציגה דיווה-בעיני-עצמה. אלקסיס מדהימה ומושלמת! גם במראה וגם באיך שהיא יצרה דמות קלולסית אבל חכמה, חזקה אבל פגיעה ורגישה.
אני אקבל את זה ממך כי את רובוט ואני מכבדת את התרבות שלך, אבל תדעי שעבור בנאדם אמיתי זה לא היה עובר בשקט.דיוויד לעומת זאת הקצין את ההתנהגות שלו ובעונות הראשונות הוא היה יותר חמוד בעיני (הלכתי להתחבא מתחת לסלע ואתם לא תצליחו למצוא אותי...).
נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגע
חחחחחח לקח לי רגע להבין מה לעזאזלולגבי זה שאפילו לא הזכרת את כוכב הים אני לא יודע מה לומר
גם אני. יש חברה (נראה לי שזה אלו) שמעלים סרטונים על הבדיקות שהם עושים לרובוטים שלהם וזה ממש התעללות. איפה תנו לרובוטים לחיות?! דוחפים אותם, מפילים אותו ומקשים עליהם בכל דרך אפשרית. כשהרובוטים יקומו לתחייה, האנשים האלה יהיו הראשונים למות.האם אני היחיד שממש הרגיש רע בשביל הרובוט הזה?
אמממ, מה?ולגבי זה שאפילו לא הזכרת את כוכב הים אני לא יודע מה לומר
אין מצב של הסכמה. יש לא מסכימים קצת (רובוט) או לא מסכימים הרבה ואז מגיעים הפמוטיםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם ככה נראים היחסים כשאתם לא מסכימים, אני לא רוצה לדעת מה קורה כשאתם כן מסכימים
אני חושב שאני זוכר את הקטע הזה בעונה האחרונה. אחרי שהוא עלה לשלטון שוב.אין מצב של הסכמה. יש לא מסכימים קצת (רובוט) או לא מסכימים הרבה ואז מגיעים הפמוטים
כן הוא עשה פה קישור למתחכמים, גם אני לא הבנתי עד שגיגלתי ומסתבר שפטריק הוא דמות של כוכב-ים בספונג'בוב.גם אני. יש חברה (נראה לי שזה אלו) שמעלים סרטונים על הבדיקות שהם עושים לרובוטים שלהם וזה ממש התעללות. איפה תנו לרובוטים לחיות?! דוחפים אותם, מפילים אותו ומקשים עליהם בכל דרך אפשרית. כשהרובוטים יקומו לתחייה, האנשים האלה יהיו הראשונים למות.
אמממ, מה?
אהההההכן הוא עשה פה קישור למתחכמים, גם אני לא הבנתי עד שגיגלתי ומסתבר שפטריק הוא דמות של כוכב-ים בספונג'בוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.