Weekend's Watch ☂️

מילי08

Well-known member
היום אני אמשיך לעונה 6 של שיטס קריק.
בשאר הסופ"ש - לא ברור. האחיינים באים להורים אז יהיה פחות זמן.
אבל אני מקווה לגמור לקרוא את רחוק להפליא ורועש להחריד (נראה לי שהתבלבתי בסדר של המילים...). כשהוא יצא לא רציתי לקרוא כי אני לא מתה על רבי מכר, אבל לפני כמה שנים אספתי את הספר בשוק קח-תן (שכנראה כבר לא יחזור לעולם |בוכה|) וכמובן הוא מאוד סוחף ומרגש, כמו כל רב מכר שמעריך את עצמו.

nerdkey treky

Active member
התחלתי סדרה מצוירת בנטפליקס בשם וולטרון, אני מתלבט אם להמשיך איתה.
על טבעי סוף סדרה

הכתר פרקים 3 והילך
מקווה להספיק בשישי כי בשבת אני לא בבית (מפנים את הבית לטובת סיבת הפתעה למתבגר),
ואולי גם את נינג'ה ישראל בהרצה הנדרשת לכל קטעי אסי ורותם.

Lhuna3

Well-known member
היום אני אמשיך לעונה 6 של שיטס קריק.
בשאר הסופ"ש - לא ברור. האחיינים באים להורים אז יהיה פחות זמן.
אבל אני מקווה לגמור לקרוא את רחוק להפליא ורועש להחריד (נראה לי שהתבלבתי בסדר של המילים...). כשהוא יצא לא רציתי לקרוא כי אני לא מתה על רבי מכר, אבל לפני כמה שנים אספתי את הספר בשוק קח-תן (שכנראה כבר לא יחזור לעולם |בוכה|) וכמובן הוא מאוד סוחף ומרגש, כמו כל רב מכר שמעריך את עצמו.

אפשר קצת לשמוע מה חשבת על עונות 3-4-5 של שיט'ס קריק?
כלומר אני מבינה בעקיפין שאת פחות התרגשת מהן מאיתנו (שזה לגיטימי למרות שזה אומר לדעתי שאת רובוט, אבל אנחנו לא גזענים פה נגד רובוטים). אבל עדיין הייתי שמחה לשמוע, גם אם רק בכמה מילים (של רובוט |שפם|).

snirf

Active member
היום הפרק האחרון של אהבה חדשה ולהתקדם עם "על הספקטרום"

במהלך השבוע צפיתי ב-
|נטפליקס|הגדר
|טי-וי|זמר במסיכה
|יס|הטבח
|יס|על הספקטרום
(איך לא צפיתי בה עד עכשיו?! מצחיקה ונוגעת במקביל)
|טי-וי|KINGDOM עונה 2
|הוט|נורמאלי
|טי-וי|חזרות
|יס| בינג' של רמאית

dilia snake

Well-known member
אני צריכה לשנות סדרי עדיפויות בזמן הקרוב ולהקדיש יותר מידי זמן לקריאה וכנראה גם לעבור לפרק של טלוויזיה לפני השינה במקום לפרק של ספר, ולקרוא בשעות של טלוויזיה, אז נראה איך זה יעבוד. ואז גם להחליט מה יכול לחכות כמה ימים או יותר.

אז מ שמחכה לי מבחינת טלוויזיה: שתי ה-FBI מאתמול, שלושת השיקג'וז, 4X02 של הרופא הטוב(שיחכה לאלוהים יודע מתי) מדור מיוחד ודיסקברי.
**לייט נייט אני אמשיך לראות בכול מקרהף כי מחר חצי מזה כבר לא יהיה רלוונטי.

ולקרוא :-P: אם תשמעו אותי אומרת בזמן הקרוב שיש לי בעיית ספרים אתם יותר מוזמנים להרביץ לי עם ספר:-P:.

LeR@nch

Well-known member
חמישי - חזרות.

שבת - המירוץ למיליון, הזמר במסכה, איש משפחה, שחור-כזה, הטבח, ראמי.

נטפליקס - כל החיים לפניו (סרט), הכתר (4.03 ואילך).

השלמות מהשבוע - חומריו האפלים, החיים עצמם

הורדות - משפחת סימפסון, על טבעי (ספיישל ופרק סיום הסדרה), שיקגו Med, שיקגו Fire, שיקגו PD, הזמר במסיכה, המירוץ למיליון.

לאט אבל בטוח - גברת אמריקה (1.03 ואילך).

LeAnnDylan

Well-known member
טוב הוויקנד שלכם הסתיים אבל שלי רק התחיל אז נראה אם אספיק לראות את מה שאני רוצה:
The Drew Barrymore Show יש לי 2 פרקים שעוד לא ראיתי.
9-1-1 פתאום הולו החליטו להביא את כל העונות במקום לשדר רק את הפרק השבועי ולמחוק אותו אחרי שבוע אז המשכתי סוף סוף אחרי שהפסקתי בסוף העונה הראשונה. חייבת לציין שג'ניפר לאב יואיט קצת נודניקית אבל אני דווקא מחבבת את הסדרה. ואני לא אגלה לכם שישבתי השבוע לצפות באיזה פרק ובכיתי כמו הילדים בתוכנית של ג'ימי קימל שההורים שלהם אומרים להם שאכלו את כל הממתקים שלהם בהאלווין.
The Undoing - יש לי 2 פרקים להשלים
והפרקים של השבוע של:
A Teacher
The Masked Singer
L.A's Finest
SVU
Grey's Anatomy

אבל כמובן שצריכה להספיק את כל זה היום כי מחר זה רק פוטבול. אז נראה כבר כמה כוחות יהיו לי כדי לשכבר במיטה כל היום ולצפות בטלוויזיה:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איכשהו היה לי סוף שבוע עסוק בטירוף ולא הגעתי אפילו ללרשום מה אני מתכוון לצפות.
בסוף גם לא צפיתי בהרבה, רק בדברים הצפויים (קומדיות ודיסקברי)

מילי08

Well-known member
אפשר קצת לשמוע מה חשבת על עונות 3-4-5 של שיט'ס קריק?
תראי... באמת לא התמוגגתי כמוכם. היא חמודה בהחלט אבל לא מאוד מצחיקה. היו פה ושם סצינות שבאמת צחקתי בקול, אבל לרוב סתם ראיתי בלי תחושה של וואו.
הנשים במשפחה הן הדמויות החזקות בעיני. מוירה אדירה באיך שהיא מציגה דיווה-בעיני-עצמה. אלקסיס מדהימה ומושלמת! גם במראה וגם באיך שהיא יצרה דמות קלולסית אבל חכמה, חזקה אבל פגיעה ורגישה. דיוויד לעומת זאת הקצין את ההתנהגות שלו ובעונות הראשונות הוא היה יותר חמוד בעיני (הלכתי להתחבא מתחת לסלע ואתם לא תצליחו למצוא אותי...). ג'וני הוא די נורמלי אז אין בו משהו יוצא דופן (נראה לי שהוא קיצץ קצת את הגבות מתישהו בעונה 4 או 5!). רולנד בלתי נסבל. לא מצליחה ליהנות ממנו. בוב היה ממש חמוד עם הדילוג הזה שלו כל פעם שהוא ניגש לאנשים, עד קו העלילה המוזר של עונה 5.
זהו בעקרון. זו באמת סדרה חמודה, אבל אולי הציפיות שלי היו גבוהות מידי אחרי כל הדיבורים עליה, וציפיתי למשהו שישכיב אותי מצחוק.

זה אומר לדעתי שאת רובוט
נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגע :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אקבל את זה ממך כי את רובוט ואני מכבדת את התרבות שלך, אבל תדעי שעבור בנאדם אמיתי זה לא היה עובר בשקט.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

האם אני היחיד שממש הרגיש רע בשביל הרובוט הזה?
🤖

ולגבי זה שאפילו לא הזכרת את כוכב הים אני לא יודע מה לומר

nerdkey treky

Active member
זהו בעקרון. זו באמת סדרה חמודה, אבל אולי הציפיות שלי היו גבוהות מידי אחרי כל הדיבורים עליה, וציפיתי למשהו שישכיב אותי מצחוק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם ככה נראים היחסים כשאתם לא מסכימים, אני לא רוצה לדעת מה קורה כשאתם כן מסכימים

Lhuna3

Well-known member
וציפיתי למשהו שישכיב אותי מצחוק.
היא בהחלט לא משהו שמשכיב מצחוק. על זה אני מסכימה איתך. היא משעשעת, אבל יותר מהכל מרגשת.
שזה כמובן לא ידבר אליך בהיותך רובוט :p
הנשים במשפחה הן הדמויות החזקות בעיני. מוירה אדירה באיך שהיא מציגה דיווה-בעיני-עצמה. אלקסיס מדהימה ומושלמת! גם במראה וגם באיך שהיא יצרה דמות קלולסית אבל חכמה, חזקה אבל פגיעה ורגישה.
|כן| בהחלט. שתיהן מדהימות.

דיוויד לעומת זאת הקצין את ההתנהגות שלו ובעונות הראשונות הוא היה יותר חמוד בעיני (הלכתי להתחבא מתחת לסלע ואתם לא תצליחו למצוא אותי...).
אני אקבל את זה ממך כי את רובוט ואני מכבדת את התרבות שלך, אבל תדעי שעבור בנאדם אמיתי זה לא היה עובר בשקט.
וגם העובדה שלא הזכרת אפילו במילה את פטריק.

האמת שהיה לי די ברור שאת לא תתמוגגי באותה מידה ממערכת היחסים המרגשת ביניהם (בעיני מהמרגשות ביותר שראיתי על המסך, וחלק מאוד גדול מהקסם של הסדרה), כי את פחות מתלהבת מדברים כאלו. (האמת שגם אני לא תמיד, זה מאוד תלוי במקרה. אבל במקרה הזה אני נמסתי לרסיסים קטנים. אבל לא ציפיתי ממך גם אז לא התאכזבתי.)
נראה לי שככה נראים היחסים בינינו כרגע
:-D :-D :-D

מילי08

Well-known member
האם אני היחיד שממש הרגיש רע בשביל הרובוט הזה?
גם אני. יש חברה (נראה לי שזה אלו) שמעלים סרטונים על הבדיקות שהם עושים לרובוטים שלהם וזה ממש התעללות. איפה תנו לרובוטים לחיות?! דוחפים אותם, מפילים אותו ומקשים עליהם בכל דרך אפשרית. כשהרובוטים יקומו לתחייה, האנשים האלה יהיו הראשונים למות.
ולגבי זה שאפילו לא הזכרת את כוכב הים אני לא יודע מה לומר
אמממ, מה?

nerdkey treky

Active member
אין מצב של הסכמה. יש לא מסכימים קצת (רובוט) או לא מסכימים הרבה ואז מגיעים הפמוטים
אני חושב שאני זוכר את הקטע הזה בעונה האחרונה. אחרי שהוא עלה לשלטון שוב.
ד"א, מזל טוב על תמונת הזדהות עם הרובוטים

Lhuna3

Well-known member
גם אני. יש חברה (נראה לי שזה אלו) שמעלים סרטונים על הבדיקות שהם עושים לרובוטים שלהם וזה ממש התעללות. איפה תנו לרובוטים לחיות?! דוחפים אותם, מפילים אותו ומקשים עליהם בכל דרך אפשרית. כשהרובוטים יקומו לתחייה, האנשים האלה יהיו הראשונים למות.

אמממ, מה?
כן הוא עשה פה קישור למתחכמים, גם אני לא הבנתי עד שגיגלתי ומסתבר שפטריק הוא דמות של כוכב-ים בספונג'בוב.

מילי08

Well-known member
כן הוא עשה פה קישור למתחכמים, גם אני לא הבנתי עד שגיגלתי ומסתבר שפטריק הוא דמות של כוכב-ים בספונג'בוב.
אההההה
אויש, בוב ספוג זו סדרה מחרידה. אין לי מושג איך או למה היא הפכה לאימפריה. נאלצתי לראות כשעבדתי עם ילדים ואני מדחיקה כל מה שראיתי

למעלה