Lhuna3
Well-known member
אני רק אגיד שאני מקנאת בך עכשיו!* מדברים על יורשים
אז את בעצם אוהבת את כולם
אני ממש שונאת את לוגן ואת מרשה
אין העדפה, אבל אני אוהבת את ג'רמי סטרונג
* אחרי שאני אסיים עונה 3 אולי אכתוב עליה (בנתיים פוחדת מספויירלים שלכם)
אני רק אגיד שאני מקנאת בך עכשיו!* מדברים על יורשים
אז את בעצם אוהבת את כולם
אני ממש שונאת את לוגן ואת מרשה
אין העדפה, אבל אני אוהבת את ג'רמי סטרונג
* אחרי שאני אסיים עונה 3 אולי אכתוב עליה (בנתיים פוחדת מספויירלים שלכם)
סלסו אכן קצת מעצבנת אבל יש לה יציאות מצחיקות לפעמים אז אני סולחת להבעיקר את סלסט וג'יין (את מדיסון אהבתי בסדרה אבל בספר אהבתי אותה יותר )
ואת אד (בעלה של ריס )
תמיד אהבתי אותה.ממתי את אוהבת אותה ?
אבל בטח את רוצה סרט איתו, ואני רוצה סרט איתהלי זה לא משנה (התכוונתי בכלל לא דווקא עם הסרט הזה)
חח שיט ואני כבר התלהבתי והלכתי לרכוש אותו באמזוןאבל אין לי איפה לצפותאולי הייתי צריכה לכתוב את זה
![]()
וואלה, זה מה שהייתי אמור לעשות היום אחרי העבודה ולפני שיצאתי לסרט.סופ"ש דראפטי במיוחד
אז מה הן תוכניות הצפיה שלכם?
אני מקווה שזה בסדר שפתחתי במקום ניק?
גם מאוד חשוב ומשובח. ותוכלי להצטרף אלי ואל עדי בלצפות לסרט.להמשיך עם אדום לבן וכחול מלכותי (וכן אני זוכרת שניק ועדי המליצו דווקא על carry on. אבל, הייתה לי בעיה עם הכרטיס ועד שהבנק חזרו אלי גיליתי שאפשר להשאיל את הספר אדום לבן בספריה הדיגיטלית)
אני פשוט תמיד העתקתי מגוף ההודעה.חוץ מזה גם ללמוד איך לעזאזל עושים אייקון בכותרת???
לא הבנתי למה את מתכוונת לקרוא את הארי פוטר והילד המקולל לפני שתראי את הסרט של הארי פוטר ואוצרות המוות?נשארו לי 200 עמודים מהארי פוטר ואוצרות המוות
ואז לעבור להארי פוטר והילד המקולל
ואחרי זה לראות את שני הסרטים על ספר 7
תרגיש טוב, אני מקווה שלא תוקף אותך חזק מידי.אני עם קורונה מיום רביעי אז יש לי ים של זמן בבית (לפחות עד יום שלישי) -
לצערי חטפתי את זה די חזק, יומיים הייתי מושבת לחלוטין. היום התחושה קצת השתפרהתרגיש טוב, אני מקווה שלא תוקף אותך חזק מידי.
החלק של השבוע חופש הוא די כיף לפחות.
כמובן שתצטרך הרבה יותר משבוע חופש כדי לצפות בתיקים באפילה מההתחלה, אבל אני מאמין שתקח את הזמן עם זה.
תרגיש טובלצערי חטפתי את זה די חזק, יומיים הייתי מושבת לחלוטין. היום התחושה קצת השתפרה
אני לגמרי אקח את הזמן עם תיקים באפלה אז כל עוד יש חצי שנה חינם אני אנסה להשלים כמה שיותר.
אינשאללהתרגיש טוב![]()
אוקיי, ייכנס לרשימה של מתישהולהמשיך את the dark forest (הספר השני בטרילוגיה של the three body problem). לחובבי "מד"ב קשה" אני ממליצה מאוד מאוד מאוד. מבחינתי זה כבר עכשיו בגדר אחד הספרים הכי טובים שקראתי, אפילו אם בהמשך זה לא יעמוד בציפיות שלי.
ל מ ה אולי?! היא טובה ומהנה. תראי!הוקאיי - אולי.
לדעתי צריך לצרף את טום הולנד לאקדמית המטריה. יש לו כוחות (הוא ספיידרמן דה) והוא חובב מטריות ידוע.
אני עם קורונה מיום רביעי אז יש לי ים של זמן בבית (לפחות עד יום שלישי) -
אוי, באסהלצערי חטפתי את זה די חזק, יומיים הייתי מושבת לחלוטין. היום התחושה קצת השתפרה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.