מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המומואי הזה?
מה קרה הדה? מי עצבן אותך אני אשלח בו את ריוכולם מעצבנים אותי לאחרונה.
התכוונתי שהמבטאים מעצבנים אותי. או יותר נכון סתם מציקים לי באוזן. ראיתי יותר מידי דברים עם מבטאים לאחרונה ולמרות שפעם הייתי נהנית ממבטא דרומי או אוסטרלי, או בריטי/אירי/סקוטי, עכשיו משום מה כל המבטאים האלה נשמעים לי מזויפים ובא לי שכולם פשוט ידברו ״בלי מבטא״ כלומר- מבטא הוליוודי.מה קרה הדה? מי עצבן אותך אני אשלח בו את ריו![]()
הכי אמריקאי שלך אברהתכוונתי שהמבטאים מעצבנים אותי. או יותר נכון סתם מציקים לי באוזן. ראיתי יותר מידי דברים עם מבטאים לאחרונה ולמרות שפעם הייתי נהנית ממבטא דרומי או אוסטרלי, או בריטי/אירי/סקוטי, עכשיו משום מה כל המבטאים האלה נשמעים לי מזויפים ובא לי שכולם פשוט ידברו ״בלי מבטא״ כלומר- מבטא הוליוודי.
רגע, מה?מותק בול באמצע- סיימתי. החודש אגב מתחילה עונה 2
רגע, מה?
לא היה לי מושג שאפילו מתוכננת עונה שניה.
העונה הראשונה יצאה לפני 4 שנים.
אבל אני לא בטוח אם יש לי כוח נפשי לראות אותה. כל דבר שקשור בפיליטיקה הישראלית, אפילו באופן סאטירי, מייאש אותי. זאת גם לפחות חלק מהסיבה שלא ראיתי את העונה האחרונה של פולישוק ושהפסקתי עם ארץ נהדרת.
ומצד שני אני זוכר שממש נהניתי מהעונה הראשונה ואפילו מתחשק לי לצפות בה שוב לקראת העונה השניה.
בקיצור אני עם קונפליקט פנימי עמוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.