מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האופטימי הזה?

כרגיל מגדיל לשבוע (מודגש=ראיתי)מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האופטימי הזה?
![]()
איך זה? אהבת? מתכנן להגיע אליה בהמשךHalf Man
עוד לא התחלת שום דבר בנטפליקס?תוכניות:
Rooster (ב-HBO MAX) - פרק 1X07 ששכחתי לסיים + 1X08.
לא יודעת עדיין מה עוד.
תודה שחשבת עלי. למעשה יש לי את הספר הזה על הקינדל שלי כבר שנים ולא הגעתי אליו - כלומר אני קצת לא בטוח אם אני רוצה ואני אסביר.התחלתי ספר בשם We Are The Ants ואחרי ה-10% חינם החלטתי לא לקנות - אבל אני ממליצה עליו לך - ניק @טוני החתול (זה YA+מד"ב והגיבור הראשי הוא נער גיי, ולפי ההתחלה יש לי רושם שהסיפור שלו הולך בכיוון רומנטי חמוד, מקווה שאני לא טועה).
את יודעת שהעיבוד של הספר לסרט הולך לצאת לקולנוע עוד שבועיים - זה נקרא The Sheep Detectives (בעברית בלשי צמרת). ויש שם קאסט די מגניב, בעיקר בתפקידי הקולות של הכבשים.ועכשיו אני הולכת להתחיל ספר בשם גלנקיל - מותחן כבשים שקיבלתי עליו המלצה טובה.
לא עמדתי במשימות שלי שבוע שעבר כי הייתי בדיכאון ורציתי רק משהו מנחם אז נטשתי את הרשימה וראיתי רק פרינג׳
אני עדין לא בשיא אז כנראה שאמשיך הסופ״ש רק עם זה.
ווי חצופים.אבל אני אנסה גם להביא את עצמי לצפות בעונה השניה של Running Point כי עשיתי מעשה אמיץ וביטלתי את הנטפליקס שלי אחרי שהם שלחו אימייל שהם הולכים להעלות שוב את המחיר שלהם בחודש מאי ולי כבר נמאס מהם. אז המנוי שלי זמין לשבועיים הקרובים בהם אראה מה שבא לי ואז שילכו לחפש! (למרות שראיתי שארבע העונות חוזר החודש)
בשם גלנקיל - מותחן כבשים שקיבלתי עליו המלצה טובה.
לונה את קוראת תעלומת רצח??את יודעת שהעיבוד של הספר לסרט הולך לצאת לקולנוע עוד שבועיים - זה נקרא The Sheep Detectives (בעברית בלשי צמרת). ויש שם קאסט די מגניב, בעיקר בתפקידי הקולות של הכבשים.
כתבתי לך שניסיתי את Arcane אבל חוץ מזה באמת לא הספקתי בסוף כלום... עדיין מתכוונת לנסות את הדברים שכתבתי שאנסה, אבל לא בטוח שבקרוב עכשיו.עוד לא התחלת שום דבר בנטפליקס?
וואי לא, לא ידעתי בכלל!את יודעת שהעיבוד של הספר לסרט הולך לצאת לקולנוע עוד שבועיים - זה נקרא The Sheep Detectives (בעברית בלשי צמרת). ויש שם קאסט די מגניב, בעיקר בתפקידי הקולות של הכבשים.
[גלנקיל] אכן, החלטתי לתת לזה צ'אנס בגלל הקטע המיוחד שזה הכבשים שמנסות לפתור את התעלומה וזה נשמע לי חמוד מספיק בשביל לפצות על העניין! מקווה שאכן כך יהיה.לונה את קוראת תעלומת רצח??![]()
[Half Man]איך זה? אהבת? מתכנן להגיע אליה בהמשך
עוד מתקציר הסדרה שקראתי לפני חודש- הסתקרנתי...חברות לאורך עשורים של שנים וכו', קשר שעובר טלטלות, עליות ומורדות וכו'- ישר כבש אותי.[Half Man]
אהבתי את הפרק הראשון
עפתי לחלוטין על הפרק השני
אני לא יכול לחכות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.