Weekend's Watch לסופש של 30/04-02/05/2026 🌞

דורי 1981

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האופטימי הזה?
🌞
כרגיל מגדיל לשבוע (מודגש=ראיתי)

שידור חי

שום פלפל ושמן זית (גורי אלפי)- שישי, 19:05 בכאן 11

זהו זה (פרק סיום העונה)- שלישי, 21:30 בכאן 11

מה שתגידו – כאן 11 , חמישי ב-21:30

הבת- פרק 2 (שני ב-21:30, ערוץ 12)

משחק 2 בחצי הגמר: ארסנל נגד אתלטיקו מדריד (שלישי, ספורט 5, 22:00)

מוקלט/נטפליקס/ VOD

אתה חייב לקרוא את זה- להשלים את פרק 2.4
(בהמשך השבוע עוד פרק)

עולה להתקפה- בפרק 2.1

בהסתורה- להשלים את פרק 9

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך את Arcane בנטפליקס (הגעתי לעונה 2)
להתחיל Stranger Things: Tales from '85
מתכנן גם לראות את הסרט Blade Runner (באיחור של 45 שנים)

פרקים שבועיים של:
Widow's Bay (פרק ראשון לסדרה)
Half Man
קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)
Hacks
Georgie & Mandy's First Marriage
For All Mankind
The Testaments (כבר ראיתי)
זהו זה
(כבר ראיתי)
The Boys
(כבר ראיתי)
Star Wars: Maul - Shadow Lord (כבר ראיתי)
Daredevil: Born Again (ראיתי כבר)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
ממשיך עם הספר פרסי ג'קסון ספר 8 (טכנית The Mark of Athena שזה בעצם הספר השלישי בסדרה The Heroes of Olympus), אני כבר ב37%

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|
קופה ראשית- ספיישל עצמאות
|טי-וי|בהסתורה- נשאר לי פרק אחרון
|נטפליקס|כולי קנאה4
|טי-וי|AMOR ANIMAL-אמזון. סיימתי

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
Rooster (ב-HBO MAX) - פרק 1X07 ששכחתי לסיים + 1X08.
לא יודעת עדיין מה עוד.

ספר:
סיימתי את The Accidental Time Machine, התחלתי ספר בשם We Are The Ants ואחרי ה-10% חינם החלטתי לא לקנות - אבל אני ממליצה עליו לך - ניק @טוני החתול (זה YA+מד"ב והגיבור הראשי הוא נער גיי, ולפי ההתחלה יש לי רושם שהסיפור שלו הולך בכיוון רומנטי חמוד, מקווה שאני לא טועה). ועכשיו אני הולכת להתחיל ספר בשם גלנקיל - מותחן כבשים שקיבלתי עליו המלצה טובה.

LeAnnDyIan

Well-known member
לא עמדתי במשימות שלי שבוע שעבר כי הייתי בדיכאון ורציתי רק משהו מנחם אז נטשתי את הרשימה וראיתי רק פרינג׳
אני עדין לא בשיא אז כנראה שאמשיך הסופ״ש רק עם זה.
אבל אני אנסה גם להביא את עצמי לצפות בעונה השניה של Running Point כי עשיתי מעשה אמיץ וביטלתי את הנטפליקס שלי אחרי שהם שלחו אימייל שהם הולכים להעלות שוב את המחיר שלהם בחודש מאי ולי כבר נמאס מהם. אז המנוי שלי זמין לשבועיים הקרובים בהם אראה מה שבא לי ואז שילכו לחפש! (למרות שראיתי שארבע העונות חוזר החודש😪)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תוכניות:
Rooster (ב-HBO MAX) - פרק 1X07 ששכחתי לסיים + 1X08.
לא יודעת עדיין מה עוד.
עוד לא התחלת שום דבר בנטפליקס?
התחלתי ספר בשם We Are The Ants ואחרי ה-10% חינם החלטתי לא לקנות - אבל אני ממליצה עליו לך - ניק @טוני החתול (זה YA+מד"ב והגיבור הראשי הוא נער גיי, ולפי ההתחלה יש לי רושם שהסיפור שלו הולך בכיוון רומנטי חמוד, מקווה שאני לא טועה).
תודה שחשבת עלי. למעשה יש לי את הספר הזה על הקינדל שלי כבר שנים ולא הגעתי אליו - כלומר אני קצת לא בטוח אם אני רוצה ואני אסביר.
אחד הספרים הראשונים שקראתי בקינדל היה The Five Stages of Andrew Brawley של הסופר הזה, Shaun David Hutchinson. ואני מאוד מאוד אהבתי את הספר הזה (תקציר קטן - זה על נער שאחרי טרגדיה מתחיל לחיות בסתר בתוך בית חולים)
כל הספרים של הסופר הזה הם עם דמויות להטביות ויש לו כמה שהם גם מד"ב. אני קראתי את A Complicated Love Story Set in Space שהיה פחות טוב וגם מאוד מדכא. וגם קראתי את A Complicated Love Story Set in Space שהיה פחות מדכא, אבל גם לא טוב במיוחד.
בקיצור אחרי שקניתי כמה ספרים של הסופר די ירד לי ממנו, במיוחד כי We Are The Ants אומנם נשמע מעניין, אבל גם מרגיש כאילו הוא יהיה מדכא.
אני כן ממליץ על הספר הראשון, אבל הוא לא מד"ב בכלל.
ועכשיו אני הולכת להתחיל ספר בשם גלנקיל - מותחן כבשים שקיבלתי עליו המלצה טובה.
את יודעת שהעיבוד של הספר לסרט הולך לצאת לקולנוע עוד שבועיים - זה נקרא The Sheep Detectives (בעברית בלשי צמרת). ויש שם קאסט די מגניב, בעיקר בתפקידי הקולות של הכבשים.

didalf

Well-known member
לא עמדתי במשימות שלי שבוע שעבר כי הייתי בדיכאון ורציתי רק משהו מנחם אז נטשתי את הרשימה וראיתי רק פרינג׳
אני עדין לא בשיא אז כנראה שאמשיך הסופ״ש רק עם זה.
|נחמה||חיבוק|
אבל אני אנסה גם להביא את עצמי לצפות בעונה השניה של Running Point כי עשיתי מעשה אמיץ וביטלתי את הנטפליקס שלי אחרי שהם שלחו אימייל שהם הולכים להעלות שוב את המחיר שלהם בחודש מאי ולי כבר נמאס מהם. אז המנוי שלי זמין לשבועיים הקרובים בהם אראה מה שבא לי ואז שילכו לחפש! (למרות שראיתי שארבע העונות חוזר החודש😪)
ווי חצופים.
ואני גם צריכה לצפות בזה... מתישהו.

בשם גלנקיל - מותחן כבשים שקיבלתי עליו המלצה טובה.
את יודעת שהעיבוד של הספר לסרט הולך לצאת לקולנוע עוד שבועיים - זה נקרא The Sheep Detectives (בעברית בלשי צמרת). ויש שם קאסט די מגניב, בעיקר בתפקידי הקולות של הכבשים.
לונה את קוראת תעלומת רצח??:-0

Lhuna3

Well-known member
עוד לא התחלת שום דבר בנטפליקס?
כתבתי לך שניסיתי את Arcane אבל חוץ מזה באמת לא הספקתי בסוף כלום... עדיין מתכוונת לנסות את הדברים שכתבתי שאנסה, אבל לא בטוח שבקרוב עכשיו.
כי בתכלס עשיתי את המנוי בשביל Person of Interest ואז כשגיליתי שאין את זה שם אז חיפשתי דברים אחרים בשביל שזה לא יצא ששילמתי על כלום, אבל עכשיו הם באמת מעלים את זה, אז אני כבר לא משלמת על כלום בכל מקרה וזה יצא בסדר :-D
וואי לא, לא ידעתי בכלל!
איזה קטע, סתם לגמרי במקרה חברה המליצה לי על זה לאחרונה וגם הביאה לי את הספר.
לונה את קוראת תעלומת רצח??:-0
[גלנקיל] אכן, החלטתי לתת לזה צ'אנס בגלל הקטע המיוחד שזה הכבשים שמנסות לפתור את התעלומה וזה נשמע לי חמוד מספיק בשביל לפצות על העניין! מקווה שאכן כך יהיה.

snirf

Active member
[Half Man]
אהבתי את הפרק הראשון
עפתי לחלוטין על הפרק השני
אני לא יכול לחכות
עוד מתקציר הסדרה שקראתי לפני חודש- הסתקרנתי...חברות לאורך עשורים של שנים וכו', קשר שעובר טלטלות, עליות ומורדות וכו'- ישר כבש אותי.

למעלה