מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השקט הזה? 🤫
Lhuna3 Well-known member היום ב- 14:24 #2 יש לי כבר 2 פרקים של הפשוטע להשלים. ועוד לא הצלחתי לבחור משהו מההמלצות בנטפליקס. ספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-29%).
יש לי כבר 2 פרקים של הפשוטע להשלים. ועוד לא הצלחתי לבחור משהו מההמלצות בנטפליקס. ספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-29%).
didalf Well-known member לפני 58 דקות #3 להמשיך עם אאוטר בנקס. הם קצת מעצבנים אותי אז אין לי סבלנות לראות יותר מפרק ליום. להמשיך עם Crescent City התחלתי ספר 2 וזה עוד סיבה למה אין לי סבלנות ליותר מפרק ליום. הרבה יותר בא לי לקרוא זה ככ יותר מעניין!! נכתב ע"י Lhuna3: ספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-29%). לחץ כדי להרחיב... ואת נהנית?? בכל זאת יש פה תעלומת רצח, שקלתי אם להזהיר אותך
להמשיך עם אאוטר בנקס. הם קצת מעצבנים אותי אז אין לי סבלנות לראות יותר מפרק ליום. להמשיך עם Crescent City התחלתי ספר 2 וזה עוד סיבה למה אין לי סבלנות ליותר מפרק ליום. הרבה יותר בא לי לקרוא זה ככ יותר מעניין!! נכתב ע"י Lhuna3: ספר: House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City (אני ב-29%). לחץ כדי להרחיב... ואת נהנית?? בכל זאת יש פה תעלומת רצח, שקלתי אם להזהיר אותך