מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האקוודורי הזה?
רגע, לאן אמרת שאת טסה??חדשות? להיכנס ולצאת ל/מפאניקה? לבדוק פעם בשעה שהטיסה שלי ל-6/10 עדיין לא בוטלה?
כריתים, עשרה ימים, עם חברה תעופה יוונית (בגלל זה הפאניקה, אבל אומרים שתהיה הפסקת אש אז אולי כן נוכל לצאת, אם יהיה מזל לא נוכל לחזור).רגע, לאן אמרת שאת טסה??
מחזיקה לכם אצבעות (לפחות שתהיה טיסה הלוך .. לגבי חזור לא בטוחה מה לאחל )כריתים, עשרה ימים, עם חברה תעופה יוונית (בגלל זה הפאניקה, אבל אומרים שתהיה הפסקת אש אז אולי כן נוכל לצאת, אם יהיה מזל לא נוכל לחזור).
איך נקרא במקור? זה באנגלית או משהו אחר?כולי קינאה- מומלצת בחום!! מצחיקה, משעשעת ולא רק "קומדיה" בטייטל...מצאתי את עצמי צוחק לא-מעט מול המסך...
ואני אחד שנדיר שמשתעשע בקלות.
כולי קינאה- מומלצת בחום!! מצחיקה, משעשעת ולא רק "קומדיה" בטייטל...מצאתי את עצמי צוחק לא-מעט מול המסך...
ואני אחד שנדיר שמשתעשע בקלות.
אם אני לא טועה זה נקרא Envious וזה ארגנטינאיאיך נקרא במקור? זה באנגלית או משהו אחר?
תהני.כריתים, עשרה ימים, עם חברה תעופה יוונית (בגלל זה הפאניקה, אבל אומרים שתהיה הפסקת אש אז אולי כן נוכל לצאת, אם יהיה מזל לא נוכל לחזור).
בכלל לא כתבת מה חשבת על הסוף של אנג'ל (והבאפיוורס באופן כללי)רוחות רפאים בריטניה, רוצחים: הסיפור של לייל ואריק מננדז (נשארו לי 4 פרקים), מה שתגידו, הישרדות, שיקגו׳ז, החברה הגאונה, פיוצ׳רמה, אגת׳ה לאורך כל הדרך, רק לא זה.
חדשות? להיכנס ולצאת ל/מפאניקה?
אני בהכחשה גמורה שקורה משהו. זה נעשה קשה יותר כשגיס שלי נקרא חזרה למילואים אתמול, אבל אני עם יכולות הדחקה מרשימות.וכמו שכתבה עדי- להכנס ולצאת ל/מפאניקה לסירוגין בגלל החדשות.
אי אפשר יש למשפחה שלי המון חברים(חלקם בשבילי ברמה של דודים כמעט לכל דבר) בצפון. חלק בישובים שקרובים לגבול ולא פונו וזה היה מלחיץ וזה מלחיץ עכשיו עוד יותר.אני בהכחשה גמורה שקורה משהו. זה נעשה קשה יותר כשגיס שלי נקרא חזרה למילואים אתמול, אבל אני עם יכולות הדחקה מרשימות.
יאא תהניכריתים, עשרה ימים, עם חברה תעופה יוונית (בגלל זה הפאניקה, אבל אומרים שתהיה הפסקת אש אז אולי כן נוכל לצאת, אם יהיה מזל לא נוכל לחזור).
מי רוצה לחזור לפה בכללמחזיקה לכם אצבעות (לפחות שתהיה טיסה הלוך .. לגבי חזור לא בטוחה מה לאחל )
קצת בא לי בגלל ליזי וקצת לא כי זה נשמע כבדוגם אולי הסרטים His Three Daughters
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.