Weekend's Watch לסופש של 26-28/03/2026 🌸

dilly snake

Well-known member
איזה אביב?? אני קופאת מקור 😭 .

דוק, הפיט, חוק וסדר טורנטו כוונה פלילית.

אולי סרטונים ביוטיוב על העונה החדשה של דרדוויל.

וספר(בקינדל, כי אני מפחדת ללכת לספרייה אז אני קוראת בקינדל ובאפליקציית עברית ומקווה שאני לא אצטרך משקפיים חדשים שהמלחמה תגמר:-D:-D:-D)

snirf

Active member
איזה אביבי? גשם מבול בלתי פוסק פה היום...|גשם||גשם|נוראי
יום מאוד חורפי וסוער.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|פרדייז2 - הפרק השבועי
|טי-וי|הזוג ממול2
|טי-וי|בהסתורה-
התאכזבתי בינתיים, לא מה שציפיתי.
|טי-וי|כמו מים לשוקולודה - סדרת מקור ספרדית בHBO תקופתית. אהבתי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי להתחיל את Bait באמזון

פרקים שבועיים של:
For All Mankind (פרק ראשון לעונה)
Daredevil: Born Again (פרק ראשון לעונה)(ראיתי כבר)
The Pitt
Jury Duty
Invincible
(כבר ראיתי)
The Fall and Rise of Reggie Dinkins (כבר ראיתי)
Paradise (כבר ראיתי)
Shrinking (כבר ראיתי)
St. Denis Medical (כבר ראיתי)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)
זהו זה (כבר ראיתי)
DTF St. Louis

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
עברתי לקרוא את פרסי ג'קסון ספר 6 (טכנית The Lost Hero שזה בעצם הספר הראשון בסדרה The Heroes of Olympus), אני כבר ב15%

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X12
שרינקינג - פרק 3X09 - כבר צפיתי

ספר:
התחלתי את The Sleep Waves, הספר הרביעי שמסתבר שיצא החודש בסדרה שחשבתי שהיא טרילוגיה Wisdom Revolution |פנים| וכבר בא לי לסיים אותה ואני חוששת שהסיום שלה יהיה מעצבן (ועוד יותר יעצבן אותי אם יסתבר שזה לא הסוף שלה).

LeR@nch

Well-known member
מה שתגידו, אתה חייב לקרוא את זה, הישרדות, פרדייז, דרדוויל: נולד מחדש, המדיסון, התעשייה (2.07 ואילך), שרינקינג, סקראבס, מארשלים, המירוץ למיליון, האח הגדול.

LeAnnDyIan

Well-known member
לסיים עונה 3 של נקמה (אני בפרק 3X16) שסביר להניח יקרה היום.
ולהתחיל את עונה 4 שבטח יקרה מחר.

דורי 1981

Well-known member
כרגיל תוכנית שבועית:
שישי- ראיתי את ולדימיר פרק 4+ בהסתורה פרק 3
שבת+ראשון- גנב על הגג (פעם שנייה, ראיתי בקולנוע באוקטובר)
שני- ריסט פרק 8
שלישי- זהו זה
רביעי- כנראה כלום (יש ליל סדר)
חמישי- אתה חייב לקרוא את זה 2.3

למעלה