מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המעייף הזה?

להחזיר הכל לנורמלי! ואם לפרט- ביום שישי ראיתי פרק 3.1 של "נוכלת בשירות החוק"; היום ראיתי את הפרק האחרון בסדרה "הבריחה" . לא מעטות מתוכניות הצפייה שלי תלויות באקטואליה. בשני - ריסט פרק 4. בשלישי- זהו זה ו- אתה חייב לקרוא את זה. בראשון ורביעי לא ברור. בחמישי- דרבי כדורסל בין מכבי ת"א להפועל ת"א. תכננתי לראות היום את פגישה עם רוני קובן, אבל למציאות היו תוכניות אחרות.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המעייף הזה?
![]()
איזה ספר את קוראת???ודורדרתי איכשהו לקרוא ספר מד"ב שאין בו רומנטיקה בכלל לא ברור לי איך קרה הדבר הזה אבל להמשיך.
פרויקט הייל מרי. מכירה? נראה לי שזה משהו מוכר יחסית. אני יודעת שיש תיכף סרט.איזה ספר את קוראת???
יאיי!!! ברור - ספר מעולה!פרויקט הייל מרי. מכירה? נראה לי שזה משהו מוכר יחסית. אני יודעת שיש תיכף סרט.
כן? יופי?יאיי!!! ברור - ספר מעולה!
בדיוק!! אני לא יודעת איך שוכנעתי לדבר הזהלא הייתי חושבת באמת שתתענייני כי אין שם גייז או רומנטיקה בכלל![]()
וואי כן שיהיה בריא אני מרגישה בשיעור מדעים לפעמיםאבל ספר ממש ממש כיפי בעיני (למרות שמודה - בחלקים גם קצת מטרחן... הסופר הזה אוהב לפרט על עניינים מדעיים טכניים וזה בחלקו מוגזם, אבל בעיני שווה את זה).
32% (פרק 9)אני לא יודעת אם גם את תאהבי כמוני, לא יודעת איך את עם הסגנון הזה. כמה כבר קראת ממנו?
אני יודעת נאסר עלייאני רק מקווה שלא צפית בטריילר של הסרט כי יש בו ספוילר ענקי![]()
זאת אותה החברה שממליצה לך על ספרים כל הזמן? אם כן אני מאוד תומכת בה מעכשיו!בדיוק!! אני לא יודעת איך שוכנעתי לדבר הזה![]()
מצוין!!אני יודעת נאסר עלייבגדול נאסר עליי לדעת כלום חוץ מ"איש מתעורר בחלל".
חחחחחחחחחחח כן.זאת אותה החברה שממליצה לך על ספרים כל הזמן? אם כן אני מאוד תומכת בה מעכשיו!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.