מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע היווני הזה?
ראיתי פרק בודד ובקושי שרדתי אותו. לא בשבילי.האמת- הסדרה של כאן. ראיתי 2 פרקים בינתיים
אני קורא את מחשבות על קולנוע של קוונטין טרנטינו. כמה שאני לא ממעריציו (למרות שראיתי כמה מהסרטים שלו), הספר סוחף ומבהיר כיצד קולנוען אוטודידקט חושב.ספר מס' 3 משבת ואז למשהו משבוע הספר(אולי, אני לא מבטיחה כלוםכי יש כ"כ הרבה אופציות ואלוהים יודעת מה יתחשק לי מחר או בשבת).
זה הכי רחוק מספרים שאני קוראת בד"כ.אני קורא את מחשבות על קולנוע של קוונטין טרנטינו. כמה שאני לא ממעריציו (למרות שראיתי כמה מהסרטים שלו), הספר סוחף ומבהיר כיצד קולנוען אוטודידקט חושב.
גם אני. אבל זה היה במבצע של שבוע הספר ונשמע מעניין.זה הכי רחוק מספרים שאני קוראת בד"כ.
אולימפיאדה
איפה אתן צופות?מניחה שאראה קצת משידורי האולימפיאדה.
YES פתחו את כל ערוצי הספורט לכל המנויים שלהם (כולל מנויי סטינג) ללא תשלום נוסף לתקופת האולימפיאדה.איפה אתן צופות?
אני ממש לא יודע כיצד אני יכול לצפות.
(ואני ניסיתי לחפש בגוגל תשובות ובאופן מתסכל לא ממש הצלחתי) (כלומר חוץ מערוצי ספורט שצריך ממש להיות מנוי שלהם)
יש לנו סלקוםTV ואימא שלי פתחה את הערוצי ספורט כדי שאחי יוכל לראות יורו והשאירה את זה גם לאולימפיאדה.איפה אתן צופות?
אני לא יודעת לאיזה חברה אתה מנוי אבל יש ערוץ 55 שאמור להיות פתוח לכולם ואולי גם הערוץ יורוספורט(המספר שלו זה 60 או משהו באזור).איפה אתן צופות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.