מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הסוכתי הזה?
וסיימתייייייייייולהתקדם וכנראה גם לסיים את קרסנט סיטי ספר 3 ואחרון![]()
חחחח איזה סתומים תשכבו כבראני מודה שקצת נתקעתי בקטע הזה של הם החליטו לדחות את הסקס אז עכשיו הם רק עורגים "בסתר" זה לזו..
בוקר טיילור שמחחחחחחחחחחחחאבל הכי חשוב זה כמובן להקשיב ל4 שירים חדשים של טיילור!!!![]()
אני גם בהתחלה הכי אהבתי אותו אבל עכשיו אני הכי אוהבת את פציינט זירו.בוקר טיילור שמחחחחחחחחחחחח
כרגיל מלכה מושלמת.
הכי אהוב עלי כרגע:
שמעייי פציינט זירו היה מקום שני שלי והוא מטפס במהירות למקום הראשון הוא מושלם וממכר אני לא בטוחה את מי מהם אני יותר אוהבת.אני גם בהתחלה הכי אהבתי אותו אבל עכשיו אני הכי אוהבת את פציינט זירו.
העיקר ש1-2 שלך נכוניםהדירוג שלי כרגע:
1.Patient Zero
2.“Babylon
3.“Cleveland!
4.“Pink Clouding
מהשירים החדשים שמעתי בנתיים רק את בבילון כי שמתן כאן.שמעייי פציינט זירו היה מקום שני שלי והוא מטפס במהירות למקום הראשון הוא מושלם וממכר אני לא בטוחה את מי מהם אני יותר אוהבת.
והמנגינה האירית סקוטית הזאת
ראית גם את הקליפ?? הוא מהמם!
כרגע זמין רק בספוטיפיי/אפל מיוזיק אבל בטח יעלה מתישהו השבוע גם ליוטיוב.
העיקר ש1-2 שלך נכונים
שלי:
1+2 - פציינט זירו + בבילון. תיקו לא יכולה להחליט
3. פינק קלאודינג
4. קליבלנד
רגע, אבל כבר יש קליפ? כי בדף יו טיוב שלה אני רואה רק את הליריק וידאוז.
אבל אתה יכול לשמוע בינתייםכרגע זמין רק בספוטיפיי/אפל מיוזיק אבל בטח יעלה מתישהו השבוע גם ליוטיוב.
יאייייאבל אני כותב כי סוף סוף ראיתי את צעצוע של סיפור 5 ואני ממש אוהב את השיר של טיילור. וגם את הקליפ עם קטעים של ג'סי מכל הסרטים
ראית גם את הקליפ?? הוא מהמם!
כרגע זמין רק בספוטיפיי/אפל מיוזיק אבל בטח יעלה מתישהו השבוע גם ליוטיוב.
עלה ליוטיוברגע, אבל כבר יש קליפ? כי בדף יו טיוב שלה אני רואה רק את הליריק וידאוז.
אהבתי את השיר עוד אתמול, והקליפ היה מעולהעלה ליוטיוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.