Weekend's Watch לסופש של 24-26/09/2026 ⛺

didalf

Well-known member
וול אני בהחלט הולכת לצפות בסוכה. כלומר לשבת בתוכה. ולאכול.
חוצמזה עלה באמזון סרט The Love Hypothesis שנראה ממש חמוד אבל בטח אני לא באמת אגיע אליו.
ולהתקדם וכנראה גם לסיים את קרסנט סיטי ספר 3 ואחרון;-(
אבל הכי חשוב זה כמובן להקשיב ל4 שירים חדשים של טיילור!!!|מאוהב||מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אראה את הסרט צעצוע של סיפור 5 בדיסני+

אמשיך עם Mindhunter בנטפליקס,
עם Primal בHBO Max
ועם Nathan for you Paper בעזרת דודים

פרקים שבועיים של:
Stuart Fails to Save the Universe (כנראה פרק סיום עונה)
Star Trek: Strange New Worlds (פרק סיום עונה)
טד לאסו
SNL UK
(ראיתי כבר)
Lanterns (ראיתי כבר)
President Curtis
(ראיתי כבר)

אולי להתחיל משהו מהסדרות החדשות: A Tale of Two Cities, American Hostage, Golden Axe, Monster: The Lizzie Borden Story
ו/או העונה השניה של Stranger Things: Tales from '85
ואולי עוד איזה סרט כלשהו

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Les Misérables
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver, The Ninth Jedi

ספר The Court of the Dead (הספר האחרון כרגע מכל הספרים שקשורים לעולם של פרסי ג'קסון) אני ב52%

Lhuna3

Well-known member
Mindhunter - עונה 2 להמשיך.
עדיין לא ויתרתי על חלומי להשלים את הפשוטע (אבל אם זה לא יקרה השבוע אז זהו, בשבוע הבא לא אכתוב את זה יותר. עכשיו או לעולם לא.)

ספר: אני עדיין די (מאוד) בהתחלה של House of Sky and Breath, ספר 2 בסדרת Crescent City.
אני מודה שקצת נתקעתי בקטע הזה של הם החליטו לדחות את הסקס אז עכשיו הם רק עורגים "בסתר" זה לזו... אני אוהבת את הזוג הזה, כן? שמחתי שחזרו אליהם אחרי שהפרולוג של ספר 2 כאילו מתחיל עם גיבורים אחרים. אבל זה בכל זאת נהיה לי קצת דביק מדי. אני רוצה שיקרה משהו אמיתי. בא לי מאוד כבר לראות אותם מפילים את שלטון האסטרי האכזרי הזה (מה שאני מאמינה שיקרה בסוף, בטח רק בספר הבא).

didalf

Well-known member
ולהתקדם וכנראה גם לסיים את קרסנט סיטי ספר 3 ואחרון;-(
וסיימתיייייייייי;-(
אבל עכשיו מותר לי אינטרנטטטטט

אני מודה שקצת נתקעתי בקטע הזה של הם החליטו לדחות את הסקס אז עכשיו הם רק עורגים "בסתר" זה לזו..
חחחח איזה סתומים תשכבו כבר:-D
אבל הם מצחיקים איך הם טיזינג אחד את השניה.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|בטי3 הסיפור ממשיך
|טי-וי|קופה ראשית -
הפרק השבועי
|טי-וי|אנשים שפגשתי- הפרק השבועי
|טי-וי|קולין מהנה"ח3

didalf

Well-known member
אני גם בהתחלה הכי אהבתי אותו אבל עכשיו אני הכי אוהבת את פציינט זירו.
שמעייי פציינט זירו היה מקום שני שלי והוא מטפס במהירות למקום הראשון הוא מושלם וממכר אני לא בטוחה את מי מהם אני יותר אוהבת.
והמנגינה האירית סקוטית הזאת|מאוהב|
ראית גם את הקליפ?? הוא מהמם!
כרגע זמין רק בספוטיפיי/אפל מיוזיק אבל בטח יעלה מתישהו השבוע גם ליוטיוב.
הדירוג שלי כרגע:
1.Patient Zero
2.“Babylon
3.“Cleveland!
4.“Pink Clouding
העיקר ש1-2 שלך נכונים

שלי:
1+2 - פציינט זירו + בבילון. תיקו לא יכולה להחליט
3. פינק קלאודינג
4. קליבלנד

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמעייי פציינט זירו היה מקום שני שלי והוא מטפס במהירות למקום הראשון הוא מושלם וממכר אני לא בטוחה את מי מהם אני יותר אוהבת.
והמנגינה האירית סקוטית הזאת|מאוהב|
ראית גם את הקליפ?? הוא מהמם!

העיקר ש1-2 שלך נכונים

שלי:
1+2 - פציינט זירו + בבילון. תיקו לא יכולה להחליט
3. פינק קלאודינג
4. קליבלנד
מהשירים החדשים שמעתי בנתיים רק את בבילון כי שמתן כאן.
רגע, אבל כבר יש קליפ? כי בדף יו טיוב שלה אני רואה רק את הליריק וידאוז.

אבל אני כותב כי סוף סוף ראיתי את צעצוע של סיפור 5 ואני ממש אוהב את השיר של טיילור. וגם את הקליפ עם קטעים של ג'סי מכל הסרטים

didalf

Well-known member
רגע, אבל כבר יש קליפ? כי בדף יו טיוב שלה אני רואה רק את הליריק וידאוז.
|למטה|
אבל אתה יכול לשמוע בינתיים

אבל אני כותב כי סוף סוף ראיתי את צעצוע של סיפור 5 ואני ממש אוהב את השיר של טיילור. וגם את הקליפ עם קטעים של ג'סי מכל הסרטים
יאיייי|מאוהב|

didalf

Well-known member
למעלה