Weekend's Watch לסופש של 24-26/07/2025 🧚‍♀️

LeAnnDylan

Well-known member
Parks & Rec - המשך צפיה בפרקים נבחרים.
Murderbot - פרק 10.
Schitt’s Creek - המשך צפיה עונה 1.
Stick - פרק 6.
Mr. Robot - פרק 110.
We Were Liars - פרק 4.
The Better Sister - פרק 5.
Agatha All Along פרק 9.
Dept. Q - פרק 5.
And Just Like That - פרק 305.
Smoke - פרק 5.
Tiny Beautiful Things - פרק 5.
Russian Doll - פרק 105.
Poker Face - פרק 105.
Dexter - פרק 4.
Loot - פרק 102.
The Hunting Wives - פרק 2.
Billy Joel: And So It Goes - חלק 2.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האורחות השבועיות שלה היו אבי ג'קובסון ואילנה גלייזר. ראיתי כבר. אני לא מכירה אותן אז לא היה לי מענין במיוחד. אוף שתביא כבר את אוברי😩

בנוסף אני עדין רוצה לנסות את הסמויה. וגם לכבוד יום ההולדת של קת'רין האן, אני אצפה באיזה סרט שלה שעדין לא החלטתי איזה. מתלבטת בין The Goods: Live Hard, Sell Hard לבין She's Funny That Way או אולי Private Life. נראה לי שהסרט שיזכה זה הסרט שיהיה זמין לי ראשון בשירות סטרימינג המועדף עליי.

LeR@nch

Well-known member
מחשבות פליליות ואתחיל בינג׳ של סדרה חדשה, טרם החלטתי איזו.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|הזמר במסיכה

|טי-וי|חוליגנים- פרק אחרון
|טי-וי|גחליליות- פרק השבוע
|טי-וי|המטבח המנצח VIP
|נטפליקס|פריבילגים
|טי-וי|חזי ובניו

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
דקסטר: תחייה - פרק 4
ראיתי כבר השבוע: העידן המוזהב פרק 3X05

אולי משהו מאלו (אבל סביר שלא):
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
רצחבוט - אולי להמשיך (ראיתי פרקים 1-3 נדמה לי, או אולי 4. יש מצב שכבר אוותר על זה.)
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
פורני בנטפליקס, כי אומרים שזה טוב ונראה לי בסגנון שאני אוהבת.

ספר: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, 😭😭😭 קריאה 3, לקראת הסוף.

dilly snake

Well-known member
סנדמן, לייט נייט(רק סטיבן קולבר).

דברים ביוטיוב.

ספר.

didalf

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצ'נוות'י הזה?
🧚‍♀️

מעליב שלא פירגנת לקת׳רין האן אבל בסדר.
הא, תכלס

למה הבכי? זה ספר עצוב?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרקים חדשים של The Sandman

פרקים שבועיים של:
Star Trek: Strange New Worlds
Dexter: Resurrection
ריק ומורטי
(כבר ראיתי)
The Gilded Age (כבר ראיתי)
Welcome to Wrexham
The Foundation
Resident Alien
(מתחילה עונה 4 אבל אני כנראה אצבור פרקים)
Back to the Frontier (משהו חדש - אולי לנסות)
Too Much (קומדיה בנטפליקס, אולי אנסה)
The Summer Hikaru Died (כבר ראיתי)

וממש עוד מעט בקולנוע - ארבעת המופלאים

אני רוצה גם לראות את הסרט השני בסדרת סרטי הדרקון הראשון שלי

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy,
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous

פודקסטים
והתחלתי ספר חדש בשם All That's Left in the World ואני כבר ב11%

didalf

Well-known member
לא (אולי מבחינות מסוימות אבל זו לא היתה הכוונה שלי), כי הסדרה הולכת שוב להגמר לי ואני לא רוצה!
אה, זה הספר האחרון?
טוב תקראי מהתחלה בלופ אינסופי:-D
והתחלתי ספר חדש בשם All That's Left in the World ואני כבר ב11%
תגיד אם אתה ממליץ (לא שאני אגיע לזה בקרוב או ברחוק:-D)

dilly snake

Well-known member
אפשר לשאול אם כל מה שאת יודעת על רולינג לא פוגם לך בהנאה מהקריאה? ומאז שרולינג חשפה מי היא באמת ואחרי שצללתי לכל מיני ניתוחים של הספרים והבנתי כמה הם פרובלמטיים האם דברים כמו השמנופוביה, שנאת הנשים, האופי הדיי דוחה של הארי לא משפיע לך על הקריאה?

לי עדיין יש את כל הספרים בבית(כולל ספרי הבונוס, ושניים מהם גם מאנגלית) מצד אחד אני לא אגע בהם אף פעם, אבל אני גם דיי מתעצלת לזרוק/לתרום אותם.

Lhuna3

Well-known member
אה, זה הספר האחרון?
טוב תקראי מהתחלה בלופ אינסופי:-D
זה לפני האחרון.
הלוואי שיכולתי, כלומר טכנית יכולה אבל אין בזה הגיון כשאני עוד זוכרת ממש טוב, זה גם ימאס עלי בטח ככה.
אפשר לשאול אם כל מה שאת יודעת על רולינג לא פוגם לך בהנאה מהקריאה? ומאז שרולינג חשפה מי היא באמת ואחרי שצללתי לכל מיני ניתוחים של הספרים והבנתי כמה הם פרובלמטיים האם דברים כמו השמנופוביה, שנאת הנשים, האופי הדיי דוחה של הארי לא משפיע לך על הקריאה?
מה שאני יודעת על רולינג לא פוגם לי בקריאה בכלל.
לניתוחים של אחרים אני לא צוללת ולא מקשיבה ולא מתעניינת. אני שופטת את הדברים בשביל עצמי, ויכולה להגיב עליהם ככה:
שמנופוביה באופן הזה קיימת כמעט בכל יצירה שנוצרה לפני ה-10 שנים האחרונות, לפחות כמעט כל יצירה שיש בה אלמנטים קומיים. בדיוק כמו שוביניזם וסקסיזם עד תקופה מסויימת, ובמידה רבה כמו הרבה צורות אחרונות של גזענות, הומופוביה ועוד. אני לא אמחוק בגלל הדברים האלו את כל היצירות ובטח לא הטובות שבהן.
(אני מודה שהשמנופוביה גם לא צורמת בעיני בספר הזה, אוקיי אז צוחקים על דאדלי שהוא שמן... אולי זה לא רגיש מצידי לא להתרגש מזה אבל זאת האמת 🤷‍♀️ )
שנאת נשים? סורי אבל אני חושבת שמי שמצא את זה שם זה אנשים שתקעו את החץ וסימנו מסביבו את המטרה. בניגוד לשמנופוביה, זה נושא שאני רגישה אליו, אז מבחינתי אם אני לא הרגשתי ככה אז זאת המצאה של מי שחיפש בכוח (ואני מאמינה שאם רוצים אז אפשר למצוא טיעונים ש"יוכיחו" כל דבר).
האופי הדוחה של הארי? אין לו שום אופי דוחה. זה שוב מהדברים שהייטרס יצליחו להוכיח לכאורה אם יחפשו, אבל אם אני לא מרגישה ככה אז זה לא קיים לדעתי. הארי הוא בהחלט לא מלאך (וטוב שכך) הוא ילד רגיל וסביר לחלוטין באופיו. לפעמים הוא אנוכי, כמו כולנו.
את רק גרמת לי לשמוח בהחלטתי לא לקרוא את הניתוחים מהסוג הזה.
לי עדיין יש את כל הספרים בבית(כולל ספרי הבונוס, ושניים מהם גם מאנגלית) מצד אחד אני לא אגע בהם אף פעם, אבל אני גם דיי מתעצלת לזרוק/לתרום אותם.
וואי יש לי בבית המון ספרים שאני רוצה לתרום אבל אין לי כוח.
אבל את יכולה פשוט להביא אותם לספריה שלכם, לא? בטוח ישמחו לקבל.

didalf

Well-known member
זה לפני האחרון.
אה יש לך עוד יותר מספר שלם אז מה את מתבכיינת?:-D חשבתי שאת בסוף הספר האחרון חח
הלוואי שיכולתי, כלומר טכנית יכולה אבל אין בזה הגיון כשאני עוד זוכרת ממש טוב, זה גם ימאס עלי בטח ככה.
לא מבינה איך את מסוגלת פעם שלישית בשנה בערך אבל בסדר.

Lhuna3

Well-known member
אה יש לך עוד יותר מספר שלם אז מה את מתבכיינת?:-D חשבתי שאת בסוף הספר האחרון חח

לא מבינה איך את מסוגלת פעם שלישית בשנה בערך אבל בסדר.
לא בשנה! :-D בשלוש שנים בערך!

dilly snake

Well-known member
זה לפני האחרון.

מה שאני יודעת על רולינג לא פוגם לי בקריאה בכלל.
לניתוחים של אחרים אני לא צוללת ולא מקשיבה ולא מתעניינת. אני שופטת את הדברים בשביל עצמי, ויכולה להגיב עליהם ככה:
שמנופוביה באופן הזה קיימת כמעט בכל יצירה שנוצרה לפני ה-10 שנים האחרונות, לפחות כמעט כל יצירה שיש בה אלמנטים קומיים. בדיוק כמו שוביניזם וסקסיזם עד תקופה מסויימת, ובמידה רבה כמו הרבה צורות אחרונות של גזענות, הומופוביה ועוד. אני לא אמחוק בגלל הדברים האלו את כל היצירות ובטח לא הטובות שבהן.
(אני מודה שהשמנופוביה גם לא צורמת בעיני בספר הזה, אוקיי אז צוחקים על דאדלי שהוא שמן... אולי זה לא רגיש מצידי לא להתרגש מזה אבל זאת האמת 🤷‍♀️ )
שנאת נשים? סורי אבל אני חושבת שמי שמצא את זה שם זה אנשים שתקעו את החץ וסימנו מסביבו את המטרה. בניגוד לשמנופוביה, זה נושא שאני רגישה אליו, אז מבחינתי אם אני לא הרגשתי ככה אז זאת המצאה של מי שחיפש בכוח (ואני מאמינה שאם רוצים אז אפשר למצוא טיעונים ש"יוכיחו" כל דבר).
האופי הדוחה של הארי? אין לו שום אופי דוחה. זה שוב מהדברים שהייטרס יצליחו להוכיח לכאורה אם יחפשו, אבל אם אני לא מרגישה ככה אז זה לא קיים לדעתי. הארי הוא בהחלט לא מלאך (וטוב שכך) הוא ילד רגיל וסביר לחלוטין באופיו. לפעמים הוא אנוכי, כמו כולנו.
את רק גרמת לי לשמוח בהחלטתי לא לקרוא את הניתוחים מהסוג הזה.

וואי יש לי בבית המון ספרים שאני רוצה לתרום אבל אין לי כוח.
אבל את יכולה פשוט להביא אותם לספריה שלכם, לא? בטוח ישמחו לקבל.
אני אענה לך מחר. אבל כן, זה לא משהו שאנשים מחפשים בכוח, זה דברים שאם מסתכלים לעומק מוצאים שהספרים בעייתיים ויש מסרים כמו "בנים לא אוהבים בנות שבוכות".

Lhuna3

Well-known member
אני אענה לך מחר. אבל כן, זה לא משהו שאנשים מחפשים בכוח, זה דברים שאם מסתכלים לעומק מוצאים שהספרים בעייתיים ויש מסרים כמו "בנים לא אוהבים בנות שבוכות".
נו באמת... ספוילרים להארי פוטר
להארי ולרון (בני נוער) יש חברות שבוכות מולם והם לא יודעים איך להתמודד עם זה. ברור שהם לא אוהבים את הסיטואציה, למה שיאהבו?
זה ריאליסטי ואמיתי.
אגב אני בטוחה שיש באמת הרבה בנים ש"לא אוהבים בנות שבוכות". נו אז מה?
סורי שאני לא מתרגשת, אבל אני ממש שמחה שהבאת את הדוגמה הזאת, זה רק מוכיח לי שוב כמה זה סתם היה מעצבן אותי לקרוא פרשנויות כאלו.

dilly snake

Well-known member
נו באמת... ספוילרים להארי פוטר
להארי ולרון (בני נוער) יש חברות שבוכות מולם והם לא יודעים איך להתמודד עם זה. ברור שהם לא אוהבים את הסיטואציה, למה שיאהבו?
זה ריאליסטי ואמיתי.
אגב אני בטוחה שיש באמת הרבה בנים ש"לא אוהבים בנות שבוכות". נו אז מה?
סורי שאני לא מתרגשת, אבל אני ממש שמחה שהבאת את הדוגמה הזאת, זה רק מוכיח לי שוב כמה זה סתם היה מעצבן אותי לקרוא פרשנויות כאלו.
נסכים שלא להסכים, ונסגור את הדיון.

|חיבוק|

למעלה