מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצ'נוות'י הזה?

מעליב שלא פירגנת לקת׳רין האן אבל בסדר.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצ'נוות'י הזה?
![]()
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצ'נוות'י הזה?
![]()
הא, תכלסמעליב שלא פירגנת לקת׳רין האן אבל בסדר.
למה הבכי? זה ספר עצוב?ספר: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם,קריאה 3, לקראת הסוף.
לא (אולי מבחינות מסוימות אבל זו לא היתה הכוונה שלי), כי הסדרה הולכת שוב להגמר לי ואני לא רוצה!למה הבכי? זה ספר עצוב?
אה, זה הספר האחרון?לא (אולי מבחינות מסוימות אבל זו לא היתה הכוונה שלי), כי הסדרה הולכת שוב להגמר לי ואני לא רוצה!
תגיד אם אתה ממליץ (לא שאני אגיע לזה בקרוב או ברחוקוהתחלתי ספר חדש בשם All That's Left in the World ואני כבר ב11%
אפשר לשאול אם כל מה שאת יודעת על רולינג לא פוגם לך בהנאה מהקריאה? ומאז שרולינג חשפה מי היא באמת ואחרי שצללתי לכל מיני ניתוחים של הספרים והבנתי כמה הם פרובלמטיים האם דברים כמו השמנופוביה, שנאת הנשים, האופי הדיי דוחה של הארי לא משפיע לך על הקריאה?ספר: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם,קריאה 3, לקראת הסוף.
זה לפני האחרון.אה, זה הספר האחרון?
טוב תקראי מהתחלה בלופ אינסופי![]()
מה שאני יודעת על רולינג לא פוגם לי בקריאה בכלל.אפשר לשאול אם כל מה שאת יודעת על רולינג לא פוגם לך בהנאה מהקריאה? ומאז שרולינג חשפה מי היא באמת ואחרי שצללתי לכל מיני ניתוחים של הספרים והבנתי כמה הם פרובלמטיים האם דברים כמו השמנופוביה, שנאת הנשים, האופי הדיי דוחה של הארי לא משפיע לך על הקריאה?
וואי יש לי בבית המון ספרים שאני רוצה לתרום אבל אין לי כוח.לי עדיין יש את כל הספרים בבית(כולל ספרי הבונוס, ושניים מהם גם מאנגלית) מצד אחד אני לא אגע בהם אף פעם, אבל אני גם דיי מתעצלת לזרוק/לתרום אותם.
אה יש לך עוד יותר מספר שלם אז מה את מתבכיינת?זה לפני האחרון.
לא מבינה איך את מסוגלת פעם שלישית בשנה בערך אבל בסדר.הלוואי שיכולתי, כלומר טכנית יכולה אבל אין בזה הגיון כשאני עוד זוכרת ממש טוב, זה גם ימאס עלי בטח ככה.
לא בשנה!אה יש לך עוד יותר מספר שלם אז מה את מתבכיינת?חשבתי שאת בסוף הספר האחרון חח
לא מבינה איך את מסוגלת פעם שלישית בשנה בערך אבל בסדר.
מרגיש כמו שנהלא בשנה!בשלוש שנים בערך!
אני אענה לך מחר. אבל כן, זה לא משהו שאנשים מחפשים בכוח, זה דברים שאם מסתכלים לעומק מוצאים שהספרים בעייתיים ויש מסרים כמו "בנים לא אוהבים בנות שבוכות".זה לפני האחרון.
הלוואי שיכולתי, כלומר טכנית יכולה אבל אין בזה הגיון כשאני עוד זוכרת ממש טוב, זה גם ימאס עלי בטח ככה.
מה שאני יודעת על רולינג לא פוגם לי בקריאה בכלל.
לניתוחים של אחרים אני לא צוללת ולא מקשיבה ולא מתעניינת. אני שופטת את הדברים בשביל עצמי, ויכולה להגיב עליהם ככה:
שמנופוביה באופן הזה קיימת כמעט בכל יצירה שנוצרה לפני ה-10 שנים האחרונות, לפחות כמעט כל יצירה שיש בה אלמנטים קומיים. בדיוק כמו שוביניזם וסקסיזם עד תקופה מסויימת, ובמידה רבה כמו הרבה צורות אחרונות של גזענות, הומופוביה ועוד. אני לא אמחוק בגלל הדברים האלו את כל היצירות ובטח לא הטובות שבהן.
(אני מודה שהשמנופוביה גם לא צורמת בעיני בספר הזה, אוקיי אז צוחקים על דאדלי שהוא שמן... אולי זה לא רגיש מצידי לא להתרגש מזה אבל זאת האמת)
שנאת נשים? סורי אבל אני חושבת שמי שמצא את זה שם זה אנשים שתקעו את החץ וסימנו מסביבו את המטרה. בניגוד לשמנופוביה, זה נושא שאני רגישה אליו, אז מבחינתי אם אני לא הרגשתי ככה אז זאת המצאה של מי שחיפש בכוח (ואני מאמינה שאם רוצים אז אפשר למצוא טיעונים ש"יוכיחו" כל דבר).
האופי הדוחה של הארי? אין לו שום אופי דוחה. זה שוב מהדברים שהייטרס יצליחו להוכיח לכאורה אם יחפשו, אבל אם אני לא מרגישה ככה אז זה לא קיים לדעתי. הארי הוא בהחלט לא מלאך (וטוב שכך) הוא ילד רגיל וסביר לחלוטין באופיו. לפעמים הוא אנוכי, כמו כולנו.
את רק גרמת לי לשמוח בהחלטתי לא לקרוא את הניתוחים מהסוג הזה.
וואי יש לי בבית המון ספרים שאני רוצה לתרום אבל אין לי כוח.
אבל את יכולה פשוט להביא אותם לספריה שלכם, לא? בטוח ישמחו לקבל.
נו באמת... ספוילרים להארי פוטראני אענה לך מחר. אבל כן, זה לא משהו שאנשים מחפשים בכוח, זה דברים שאם מסתכלים לעומק מוצאים שהספרים בעייתיים ויש מסרים כמו "בנים לא אוהבים בנות שבוכות".
נסכים שלא להסכים, ונסגור את הדיון.נו באמת... ספוילרים להארי פוטר
להארי ולרון (בני נוער) יש חברות שבוכות מולם והם לא יודעים איך להתמודד עם זה. ברור שהם לא אוהבים את הסיטואציה, למה שיאהבו?
זה ריאליסטי ואמיתי.
אגב אני בטוחה שיש באמת הרבה בנים ש"לא אוהבים בנות שבוכות". נו אז מה?
סורי שאני לא מתרגשת, אבל אני ממש שמחה שהבאת את הדוגמה הזאת, זה רק מוכיח לי שוב כמה זה סתם היה מעצבן אותי לקרוא פרשנויות כאלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.