מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הרחב הזה?

אומנם קראתי את הסיפור הקצר (וגם ממנו חלקים חחח) אבל היה חמודסיימתי את Flowers for Algernon
מה הרשמים שלך על הסדרה הזאת?The Testaments
קראתי את הסיפור הקצר לפני הרבה שנים כשהייתי בבי"ס וזכרתי אותו כאחד הסיפורים שהכי ריגשו והיממו אותי.אומנם קראתי את הסיפור הקצר (וגם ממנו חלקים חחח) אבל היה חמודמה דעתך עליו?
אני דווקא אוהבת.מה הרשמים שלך על הסדרה הזאת?
מה הרשמים שלך על הסדרה הזאת?
[The Testaments]אני דווקא אוהבת.
(זה מזעזע בדרכים אחרות מהסדרה האם, אבל לא יודעת זה מעניין יותר)
[The Testaments]
גם אני אוהב.
תכלס חיינו איזה 6 שנים בעולם של גלעד, נחמד להזכר שלא הכל קשור לשפחות.
אכן עדיין מזעזע
בהחלט קל לנו יותר להבין איך אפשר להתרגל לכל מצב.אני חושבת שמה שהם עושים הכי טוב זה להראות שיש זוועות בלי לגלוש לפורנו עינויים ולא ברור למה הם לא עשו את זה גם בסדרה המקורית.
אנחנו יודעים שאחת הדמויות עברה תקיפה מינית, אנחנו מבינים שגם היא יודעת שקרה לה משהו רע אבל לא הראו את התקיפה עצמה ואני חושבת שזה הרבה יותר חזק מלהראות שוב ושוב אונס. כאילו בשלב מסוים כמו בסצנה שהבנות רואות אנשים תלויים ולא אכפת להן, וגם הצופים נהיים קהים לזוועות(במיוחד אצלנו שאנחנו חיים בעולם פוסט 7/10) וזה לא אפקטיבי וכאילו הרוע נהיה בנאלי? זה נשמע הגיוני?
כן, הם עושים בסדרה הזאת עבודה טובה בלהראות את האימה גם כשהכל כאילו בסדר.כאילו פרק 5 היה מחריד ולא היה בו אף סצנה גרפית.
גם אני אהבתי את זה שהן קודם היו עם האבות שלהן ואז הן התלהבו(לפחות אגנס, סוג של) מזה שהן סוף סוף נוגעות בבנים בגילן ואז הביאו את כל הגברים שיכולים במקרה הטוב להיות האבות שלהן.משהו שעשו יפה זה להראות בסוג של עדינות את איך שנותנים לבנות לרקוד תחילה עם גברים צעירים ואז מביאים את הגברים המבוגרים שהם בעצם יצטרכו להתחתן איתם. (ובמקרה הזה אני שמח שכמובן השחקניות מבוגרות יותר מהבנות שהן אמורות לגלם כי זה הופך את זה לקצת פחות דוחה)
ואז הן נראות רע מול החברות שלהן והדודות ופוגעות בסיכויים שלהן "להתחתן טוב".גם העניין שדודה לידיה מעלה - שהבנות האלו למדו שנים שהן צריכות לציית למפקדים, ועכשיו המפקדים האלו גורמים להן להשתכר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.