Weekend's Watch לסופש של 23-25/04/2026 🌍

LeR@nch

Well-known member
הישרדות, האח הגדול, המירוץ למיליון, הבוזגלוס, ג’ורג’י ומנדי (גם משבוע שעבר), שיקגו’ז, אלזבת’, ארץ נהדרת, מה שתגידו, קופה ראשית, הפיט (3 פרקים אחרונים לעונה 2), אופוריה, רוחות רפאים, מארשלים, הבנים, האקס, דרדוויל, הקאמבק.

dilly snake

Well-known member
שיקגו MED, חוק וסדר טורנטו כוונה פלילית.

יוטיוב.

ספר

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
לבכות על זה שאין הפיט אז לא מרגיש לי כמו יום שישי :(
Rooster (ב-HBO MAX) - פרק 1X07
לבחור עוד משהו מההמלצות לנטפליקס ולנסות.

ספר:
סיימתי את Flowers for Algernon, ניסיתי את Throne Of Glass אבל לצערי לא הצלחתי להתחבר, אח"כ התחלתי ואני כבר ב-60 ומשהו אחוז של The Accidental Time Machine - ספר שבשלב כלשהו הבנתי שכבר קראתי פעם, אבל אני זוכרת ממנו ממש מעט אז אין לי מושג מה הולך לקרות. אז להמשיך עם זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך את Arcane בנטפליקס
להתחיל Stranger Things: Tales from '85

פרקים שבועיים של:
Half Man (פרק ראשון לסדרה)
קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)
The Testaments
Hacks
Georgie & Mandy's First Marriage
Going Dutch
(פרק סיום עונה)
For All Mankind
זהו זה
The Boys
(כבר ראיתי)
Star Wars: Maul - Shadow Lord (כבר ראיתי)
Daredevil: Born Again (ראיתי כבר)
Invincible (פרק סיום עונה)(כבר ראיתי)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials,
The Lowdown

וגם פודקסטים
ועברתי לספר פרסי ג'קסון ספר 8 (טכנית The Mark of Athena שזה בעצם הספר השלישי בסדרה The Heroes of Olympus), אני כבר ב16%

Lhuna3

Well-known member
אומנם קראתי את הסיפור הקצר (וגם ממנו חלקים חחח) אבל היה חמוד |חיבוק| מה דעתך עליו?
קראתי את הסיפור הקצר לפני הרבה שנים כשהייתי בבי"ס וזכרתי אותו כאחד הסיפורים שהכי ריגשו והיממו אותי.
אז עכשיו כבר ידעתי מה הולך לקרות ולא היה לזה אותו אפקט. אבל עדיין אני חושבת שהוא אחד המבריקים.

דורי 1981

Well-known member
שום פלפל ושמן זית (איתי לוי)- כאן 11, שישי ב-19:05

פגישה עם רוני קובן (רועי בר נתן)- כאן 11, שבת ב-21:30

בהסתורה (שני פרקים אחרונים )- כאן 11, ראשון ורביעי , 21:30

זהו זה- שלישי, כאן 11, 21:30

מה שתגידו- כאן 11, חמישי בכאן 11, 21:30

הבת – קשת 12, שני ב-21:30 . פרק 1.

ליגת האלופות- ארסנל נגד אתלטיקו מדריד, רביעי בספורט 5, 22:00

מוקלט/נטפליקס/ VOD

אתה חייב לקרוא את זה- בפרק 2.3

עולה להתקפה- להתחיל עונה2

להקליט או לחפש ב- VOD: פחד בתיעוב בלאס וגאס

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה הרשמים שלך על הסדרה הזאת?
אני דווקא אוהבת.

(זה מזעזע בדרכים אחרות מהסדרה האם, אבל לא יודעת זה מעניין יותר)
[The Testaments]
גם אני אוהב.
תכלס חיינו איזה 6 שנים בעולם של גלעד, נחמד להזכר שלא הכל קשור לשפחות.
אכן עדיין מזעזע

dilly snake

Well-known member
[The Testaments]
גם אני אוהב.
תכלס חיינו איזה 6 שנים בעולם של גלעד, נחמד להזכר שלא הכל קשור לשפחות.
אכן עדיין מזעזע
אני חושבת שמה שהם עושים הכי טוב זה להראות שיש זוועות בלי לגלוש לפורנו עינויים ולא ברור למה הם לא עשו את זה גם בסדרה המקורית.

אנחנו יודעים שאחת הדמויות עברה תקיפה מינית, אנחנו מבינים שגם היא יודעת שקרה לה משהו רע אבל לא הראו את התקיפה עצמה ואני חושבת שזה הרבה יותר חזק מלהראות שוב ושוב אונס. כאילו בשלב מסוים כמו בסצנה שהבנות רואות אנשים תלויים ולא אכפת להן, וגם הצופים נהיים קהים לזוועות(במיוחד אצלנו שאנחנו חיים בעולם פוסט 7/10) וזה לא אפקטיבי וכאילו הרוע נהיה בנאלי? זה נשמע הגיוני?

כאילו פרק 5 היה מחריד ולא היה בו אף סצנה גרפית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שמה שהם עושים הכי טוב זה להראות שיש זוועות בלי לגלוש לפורנו עינויים ולא ברור למה הם לא עשו את זה גם בסדרה המקורית.

אנחנו יודעים שאחת הדמויות עברה תקיפה מינית, אנחנו מבינים שגם היא יודעת שקרה לה משהו רע אבל לא הראו את התקיפה עצמה ואני חושבת שזה הרבה יותר חזק מלהראות שוב ושוב אונס. כאילו בשלב מסוים כמו בסצנה שהבנות רואות אנשים תלויים ולא אכפת להן, וגם הצופים נהיים קהים לזוועות(במיוחד אצלנו שאנחנו חיים בעולם פוסט 7/10) וזה לא אפקטיבי וכאילו הרוע נהיה בנאלי? זה נשמע הגיוני?
בהחלט קל לנו יותר להבין איך אפשר להתרגל לכל מצב.
כאילו פרק 5 היה מחריד ולא היה בו אף סצנה גרפית.
כן, הם עושים בסדרה הזאת עבודה טובה בלהראות את האימה גם כשהכל כאילו בסדר.

משהו שעשו יפה זה להראות בסוג של עדינות את איך שנותנים לבנות לרקוד תחילה עם גברים צעירים ואז מביאים את הגברים המבוגרים שהם בעצם יצטרכו להתחתן איתם. (ובמקרה הזה אני שמח שכמובן השחקניות מבוגרות יותר מהבנות שהן אמורות לגלם כי זה הופך את זה לקצת פחות דוחה)

גם העניין שדודה לידיה מעלה - שהבנות האלו למדו שנים שהן צריכות לציית למפקדים, ועכשיו המפקדים האלו גורמים להן להשתכר.

מסכנה בקה, שגם מאוהבת בסתר (בקושי) באגנס, וגם עכשיו סובלת ניכור מאגנס בלי להבין שזה בגלל שאבא שלה תקף את החברה שלה מינית.

LeAnnDylan

Well-known member
The Last Thing He Told Me - פרק 2X03.
I Love LA - פרק אחרון.
911 Nashville - פרק שבועי.
SUV - פרק 27X11.
Your Friends & Neighbors - פרק השבועי.
Paradise - פרק 2X03.
Imperfect Women - פרק שבועי.
Drops of God - פרק 2X02.
Little Demon - פרק 1X05.
Chance - פרק 2X03.
Fringe - פרק 1X12.
Margo's Got Money Troubles - פרק שבועי.
Palm Royale - פרק 1X06.
Red Eye - פרק 1X03.
Kevin - פרק 1X02.
Running Point - פרק 2X01.

dilly snake

Well-known member
משהו שעשו יפה זה להראות בסוג של עדינות את איך שנותנים לבנות לרקוד תחילה עם גברים צעירים ואז מביאים את הגברים המבוגרים שהם בעצם יצטרכו להתחתן איתם. (ובמקרה הזה אני שמח שכמובן השחקניות מבוגרות יותר מהבנות שהן אמורות לגלם כי זה הופך את זה לקצת פחות דוחה)
גם אני אהבתי את זה שהן קודם היו עם האבות שלהן ואז הן התלהבו(לפחות אגנס, סוג של) מזה שהן סוף סוף נוגעות בבנים בגילן ואז הביאו את כל הגברים שיכולים במקרה הטוב להיות האבות שלהן.

והיה גם את הקטע עם קומנדר ג'ד(? ההוא שנשוי לחברה שלהן) שנראה סביר לגבר ונוזף בגברים שעמדו על המרפסת והחפיצו את הבנות? וגם היה נחמד לאגנס בזום?

גם העניין שדודה לידיה מעלה - שהבנות האלו למדו שנים שהן צריכות לציית למפקדים, ועכשיו המפקדים האלו גורמים להן להשתכר.
ואז הן נראות רע מול החברות שלהן והדודות ופוגעות בסיכויים שלהן "להתחתן טוב".

והיה את הקומנדר שהטריד מינית את דייזי.

זה הפרק הכי מטריד עד עכשיו בקלות, וחצי ממנו היה בכלל סצנות של ריקודים.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|בהסתורה-האמת? השתפרה...רק 3 פרקים ראשונים היו לא-משהו, אבל אח"כ התחלתי להיסחף, הרי כל פרק סובב סביב דמות אחרת- אז מפרק4 והלאה, הסיפורים היו יותר עוצמתיים @טוני החתול לידיעתך.
|נטפליקס|טעויות מרות- סיימתי. מקווה שלא תהיה עונה2.
|טי-וי|HACKS5
|טי-וי|AMOR ANIMAL- סדרה ארגנטינאית חדשה בPRIME

למעלה