אני צריך להיזכר איך אני חוסם אנשים כאן שובאז ראית בסוף את הסרט של ארי ודנטה? אני ניסיתי לראות אבל זה לא היה כל כך מעניין.
אני צריך להיזכר איך אני חוסם אנשים כאן שובאז ראית בסוף את הסרט של ארי ודנטה? אני ניסיתי לראות אבל זה לא היה כל כך מעניין.
זאת ממש לא הסיבה שבגללה אתה צריך לחסום אותי.אני צריך להיזכר איך אני חוסם אנשים כאן שוב
כן הוא היה חמוד ממש.אז ראית בסוף את הסרט של ארי ודנטה? אני ניסיתי לראות אבל זה לא היה כל כך מעניין.
קצת בא לי להגיד לך שתדלגי לשלישי אבל מרגיש לי שהפייאוף גדול יותר אם לא נשברים מהשניהסיבה האמתית היא שהתחלתי לקרוא את הספר השני בטרילוגיה של סיימון סנואו אבל הפסקתי באמצע ואני לא מצליחה להמשיך.
זה יותר מובן, הספר השני הוא בעייתי. אבל שווה להמשיך לדעתי. היה לי קל יותר לקרוא אותו בפעם השניה.זאת ממש לא הסיבה שבגללה אתה צריך לחסום אותי.
הסיבה האמתית היא שהתחלתי לקרוא את הספר השני בטרילוגיה של סיימון סנואו אבל הפסקתי באמצע ואני לא מצליחה להמשיך.
כן, הספר השני של ארי ודנטה אפילו יותר בעייתי מהספר השני של סיימון סנואו.כן הוא היה חמוד ממש.
אבל קצת איטי אני מבינה למה לא היה לך מעניין. נגיד לא הצלחתי לקרוא את ספר ההמשך.
נכון. למרות שספר 2 יותר זכור לי. אבל בטח כי קראתי אותו פעמיים.קצת בא לי להגיד לך שתדלגי לשלישי אבל מרגיש לי שהפייאוף גדול יותר אם לא נשברים מהשני![]()
זה יותר מובן, הספר השני הוא בעייתי. אבל שווה להמשיך לדעתי.
רק את הראשון קראתי פעמיים.נכון. למרות שספר 2 יותר זכור לי. אבל בטח כי קראתי אותו פעמיים.
וואי אני חוששת ממש*בנושא הזה - אני נורא בציפייה לסרט המשך של אדום, לבן וכחול מלכותי. מקווה כמובן שזה לא יאכזב, אבל אני אופטימי נצחי.
כן הוא באמת טיפה מאכזבוזה גם מזכיר לי את העניין עם ספר ההמשך של Boyfriend Material שלא קראתי אבל שמעתי שהוא מאכזב, אבל אני עדיין מתכנן לקרוא על מנת שאני אוכל להמשיך לשלישי כשהוא ייצא.
כן ניק, ג'יזס@Reutk
זה אולי מביך שאני צריך לשאול אבל...
קראת את Red White & Royal Blue, נכון?
(האם זה יעזור אם נשקר לך לנאמר שהם משחקים שם הוקי?)
זה שהזיכרון שלי חרא זה ידוע.כן ניק, ג'יזס
לוקח לי זמן כי אני משקיעה.ומה הקטע שעדיין לא ענית על השאלון?
לא כמו מישהו פה שמחפףאפילו אני עניתי על חלקו.
מדהים עכשיו תגיב לי.והגבתי ללונה.
אני פשוט מדהים את עצמי.
בחום הזה? לא צריך(ייתכן שזה בגלל שהחלטתי שאני צריך לצעוד ואני מנסה לדחות את זה עד הנקודה שאני אחליט שזה מאוחר מידי כבר)
אגב, לפני שמעוניין מצ"ב רשימה של כל סדרת הסרטים.החדשים, הספקתי אתמול לראות את המרד והיום אצפה בשחר.
קראתי את שניהם וגם את ספר המשך של Boyfriend Material.קראת את Red White & Royal Blue, נכון?
ואת Boyfriend Material?
הוא פחות יפה מהראשון אבל אני עדיין אהבתי. אני אהבתי את הקטעים עם החברים המטורללים של לוק בעבודה שלו הם נורא מצחיקים אותי.כן הוא באמת טיפה מאכזב
הוא קצת משנה דברים כמו כל סרט ולא טוב כמו הספר אבל עדיין ממש חמוד.לא ראיתי עדיין את הסרט של RW&RB.
וואי לקח לי רגע להזכר. כן זה נחמד אבל לפעמים הם טיפה מעייפים.הוא פחות יפה מהראשון אבל אני עדיין אהבתי. אני אהבתי את הקטעים עם החברים המטורללים של לוק בעבודה שלו הם נורא מצחיקים אותי.
צעדתיבחום הזה? לא צריך
עכשיו כבר מאוחר, נקווה שיהיה לי גם מחר את המרץ שהיה לי היום.מדהים עכשיו תגיב לי.
יחסית בשבילי זה טוב.לא כמו מישהו פה שמחפף
בעיקרון הספר כמובן טוב יותר, אבל תצטרכי לראות את הסרט בגלל שהולך להיות סרט המשך.קראתי את שניהם וגם את ספר המשך של Boyfriend Material.
לא ראיתי עדיין את הסרט של RW&RB.
אבל לא צירפת.אגב, לפני שמעוניין מצ"ב רשימה של כל סדרת הסרטים.
אתה? בחום הזה? וואוצעדתי
ממשעכשיו כבר מאוחר, נקווה שיהיה לי גם מחר את המרץ שהיה לי היום.
האמת שהתכוונתי לכתוב שאני עושה שבועת דם החודש להגיב לכל הודעה בשרשור ההוא.
אבל בסוף לא עשיתי את זה (כי לא מצאתי גיף טוב שמדגים שבועת דם וזה ייאש אותי)
אתה חייב למצוא את האיזון בין הכל או כלוםוהבעיה שלי היא בדרך כלל זה שאני לא כותב כי אני רוצה לא לחפף ואז בסוף יוצא שכלום לא יוצא.
זאת לא סיבה טובה. אנחנו עוד לא יודעים איך הוא אולי נצטרך להכחיש את סרט ההמשך.בעיקרון הספר כמובן טוב יותר, אבל תצטרכי לראות את הסרט בגלל שהולך להיות סרט המשך.
אני חושב שמגיע לי ליאו חתיך יותר מזהאתה? בחום הזה? וואו
![]()
אני משתדלממש
לא צריך להגזים ולהגיב לכל הודעה ושורה אבל זה כן יהיה נחמד אם תתייחס אלינו שם.
ראיתי את זה ולא התחברתי.
זה מה שאני עושהאתה חייב למצוא את האיזון בין הכל או כלום
אני בוחר להאמין שהסרט המשך יהיה מעולה.זאת לא סיבה טובה. אנחנו עוד לא יודעים איך הוא אולי נצטרך להכחיש את סרט ההמשך.
אבל הוא חמוד אז כדאי.
רק כי הגבת לי בכל זאתאני חושב שמגיע לי ליאו חתיך יותר מזה
אתה עושה איתנו מסתומרת?ראיתי את זה ולא התחברתי.
בין היתר כי אני לא עושה את השבועה הזאת עם כמה אנשים אז זה מרגיש לי לא תיאור נכון.
העולם מלא מסתרים סותרים מה לעשותזה מה שאני עושה
(ואז מישהי מעירה לי שאני מחפף)
כן?בדיוק היה לי על זה דיון עם לונה (או לפחות אני דנתי בזה)
בעיקרון אין לי כרגע דרך לדעת אם הסרט יהיה טוב בינוני או ממש לא טוב.
נכון שאם אני אחשוב שהוא יהיה טוב ואז הוא לא יהיה אז אני אתאכזב יותר,
אבל כל עוד אני חושב שהוא יהיה טוב אז אני מרגיש טוב יותר בהווה. ובגלל שההווה עד שהסרט ייצא יימשך עוד איזה שנה לפחות בטח אז כל הזמן הזה אני ארגיש טוב בנושא הזה. זה נראה לי עדיף מאשר במשך כל הזמן הזה לחשוש שהסרט לא יהיה טוב. או אפילו פשוט להיות ניטראלי לגביו.
רק כי הגבת לי בכל זאת
![]()
אבל זה לא שגם אתן עושות שבועת דם.אתה עושה איתנו מסתומרת?
זה לא שאני יושב בעבודה ופתאום חולם בהקיץ על זה.כן?
אני מעדיפה פשוט לא לחשוב עליו בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.