Weekend's Watch לסופש של 19-21/02/2026 🕰️

LeR@nch

Well-known member
המירוץ למיליון, הפיט (1.11 ואילך), משפחת סימפסון, זגורי אימפריה, האביר משבע הממלכות, הבוגדים, שי שטרן, מוקד 911: נאשוויל, שרינקינג, יריבות לוהטת.
אתחיל מתישהו את עונה 4 של סנגור במבחן, עונה 2 של צחוק מהחוק ועונה 2 של מנהל לילה.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|מבוסס על שקרים3-
פרק אחרון
|HBO|התעשייה4- הפרק השבועי
|הוט|זגורי אימפריה- הפרק השבועי.
|טי-וי|מי זאת - הפרק השבועי
|HBO|יריבות לוהטת- הפרק השבועי
|טי-וי|כל האמהות משקרות
|HBO|RAP SHIT -
טוב נו בסוף התחבבה עליי ככל שהתקדמו הפרקים. סיימתי עונה 1.
|נטפליקס|עמוק בבוץ2- עונה ממש טובה! עשיתי בינג' השבוע, נשאר לי עוד פרק וחצי שאסיים היום.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X07
Heated Rivalry - פרק 1X05 וחסר לכם שלא יעמוד בציפיות עכשיו.
שרינקינג - פרק 3X04 - כבר ראיתי.

ספר:
לקראת סוף הספר הראשון שנקרא The High Auction מהטרילוגיה Wisdom Revolution. קצת מתלבטת אם להמשיך עם הטרילוגיה, מצד אחד יש שם דברים שמאוד מסקרנים אותי, מצד שני עוד לא לגמרי הצלחתי להתחבר ואני כבר ב-80% של הספר הראשון. אבל כנראה בכל זאת אמשיך מהסקרנות. (מתחיל לדגדג לי לקרוא שוב הארי פוטר, אבל אין מצב, אני חייבת להתאפק עוד איזה חצי שנה לפחות.)

didalf

Well-known member
שרינקינג הפרק השבועי (לאדעת מה יש לאתר התרגום הרגיל שלי השבוע. מי ישמע אתם מתרגמים לבד ולא שולפים מאפל. נאלצתי לשחות למים לא מוכרים אבל בסוף מצאתי)
החלקה על הקרח גמר נשים
אולי כלניות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממשיך עם עונה 2 של The Artful Dodger בדיסני+

אולי Small Prophets של הBBC
ואולי The Lowdown - סדרה בדיסני+

פרקים שבועיים של:
The Pitt
School Spirits
Shrinking
(כבר ראיתי)
Star Trek: Starfleet Academy
Going Dutch
A Knight of the Seven Kingdoms
(מקווה שיצא פרק סיום העונה בסופש, אבל כנראה רק ביום שני)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)

ואני הערב אראה בקולנוע את Good Luck, Have Fun, Don't Die

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials

וגם פודקסטים
ואני עברתי לקרוא את פרסי ג'קסון וקללת הטיטאן (ספר 3), אני כבר ב65%

didalf

Well-known member
שרינקינג הפרק השבועי (לאדעת מה יש לאתר התרגום הרגיל שלי השבוע. מי ישמע אתם מתרגמים לבד ולא שולפים מאפל. נאלצתי לשחות למים לא מוכרים אבל בסוף מצאתי)
✅ (מצחיק)
החלקה על הקרח גמר נשים
✅ (אליסה מושלמת)
אולי כלניות.
✅
1771618301173.png

didalf

Well-known member
לא יודעת מי זאת אליס
האמריקאית שזכתה בזהב והיא הייתה מדהימה.

אבל ראיתי את המחליקה שלנו נופלת והתבאסתי.
כן באסה הגיעה אחרונה.
אבל היא עדיין עלתה לגמר אז לפחות זה)
יפה מאוד. נסעתם לדרום?
יאפ. זאת העונה.

Lhuna3

Well-known member
האמריקאית שזכתה בזהב והיא הייתה מדהימה.
את מאוד בעניין אני מבינה.
כן באסה הגיעה אחרונה.
אבל היא עדיין עלתה לגמר אז לפחות זה)
כמובן שזה עדיין גאווה וכל הכבוד לה.
העניין שיש לי קטע כזה (זה קשור ל-OCD שלי, אל תנסו להבין) שאסור לי לצפות במתחרים שלנו בתחרויות בינלאומיות כי אז הם יכשלו. בגללי. ואני יודעת שזאת מחשבה מטופשת מאוד ומנסה להלחם בה אז דווקא כן צופה בכוונה, להוכיח למוח שלי שזה לא נכון. אז כשאני צופה ויש כזה דבר - זה פוגע לי בתהליך |פנים|:-D
כמו שאמרתי - אל תנסו להבין.

didalf

Well-known member
את מאוד בעניין אני מבינה.
חחחחחחחחח כן קצת נכנסתי לזה
כמובן שזה עדיין גאווה וכל הכבוד לה.
העניין שיש לי קטע כזה (זה קשור ל-OCD שלי, אל תנסו להבין) שאסור לי לצפות במתחרים שלנו בתחרויות בינלאומיות כי אז הם יכשלו. בגללי. ואני יודעת שזאת מחשבה מטופשת מאוד ומנסה להלחם בה אז דווקא כן צופה בכוונה, להוכיח למוח שלי שזה לא נכון. אז כשאני צופה ויש כזה דבר - זה פוגע לי בתהליך |פנים|:-D
כמו שאמרתי - אל תנסו להבין.
לגמרי מבינה:-D
כשהייתי בקטע של כדורגל אני גם הרגשתי נאחסית לפעמים. במיוחד שכל פעם שהייתי הולכת לשירותים היה גול.
להבדיל כשאמא שלי הייתה צצה בסלון לראות מה קורה גם היה גול אז היינו מנסים לשדל אותה להשאר:-D
קיצר כמעט כולם חושבים שיש להם השפעה קוסמית על ספורטאים בטלוויזיה את ממש לא היחידה הכל טוב.

למעלה