Weekend's Watch לסופש של 18-20/12/2025 🧣

dilly snake

Well-known member
הבעיה שאני טסה בראשון בלילה, ואני לא יודעת אם להתחיל ספר בעברית (בתקווה שאני אסיים בסופ"ש למרות שלא יהיה הרבה זמן לקרוא) או להתחיל באנגלית ולקחת לטיול או בכלל לקחת לטיול בעברית(גם בטיול יכול להיות שלא יהיה לי הרבה זמן לקרוא, כי חלק מהמטרות זה להשתכר).

Lhuna3

Well-known member
הבעיה שאני טסה בראשון בלילה, ואני לא יודעת אם להתחיל ספר בעברית (בתקווה שאני אסיים בסופ"ש למרות שלא יהיה הרבה זמן לקרוא) או להתחיל באנגלית ולקחת לטיול או בכלל לקחת לטיול בעברית(גם בטיול יכול להיות שלא יהיה לי הרבה זמן לקרוא, כי חלק מהמטרות זה להשתכר).
לאן טסים הפעם?

dilly snake

Well-known member
לאן טסים הפעם?
סלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)
תהנו ✈️ 🇬🇷

טוני החתול

Well-known member
מנהל
English Teacher - עונה 2 - לסיים
החמאם

פרקים שבועיים של:
Heated Rivalry
Pluribus
פרסי ג'קסון

Fallout (פרק ראשון של עונה 2, ולפני כן צפיה חוזרת בפרק סיום עונה 1)
יקומות
St. Denis Medical
(כבר ראיתי)
זהו זה
Doc
(אני בפיגור של כמה פרקים)
SNL
Georgie & Mandy’s First Marriage
The War Between the Land and the Sea
(פרקים ראשונים)

וכנראה הסרט Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery בנטפליקס

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, Bonus Track אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing, Film Club

וגם פודקסטים
ואני קורא את הספר You Owe Me One, Universe שהוא ספר המשך לספר שקראתי לפני איזה שנה. התחלתי בתחילת השבוע ואני כבר ב40%.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
פלוריבוס - פרק 8!
מטכ"ליסטים - הסדרה החדשה של ערן זרחוביץ' עולה הערב ונראיית לי טוב מהפרומואים.
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי.

ספר:
ממשיכה עם The Vanished Birds מאת Simon Jimenez.

Lhuna3

Well-known member
נשמע כיף, תבלו! |כן|

didalf

Well-known member
אני שמח שאהבת. טיפה דאגתי שאולי לא תאהבי כי הוא האנטי-טיילור ;)
כן זה באמת חוצפה מצידך אבל זה גם הצחיק אותי אז ניצלת.
אני מופתעת מהבקיאות שלך בטיי-לור:-D

יאא תהני

כי חלק מהמטרות זה להשתכר).
חשוב

וכנראה הסרט Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery בנטפליקס
אני ראיתי והוא כיפי מאד

אה באמת הפרומואים נראו מצחיקים אז אולי

LeR@nch

Well-known member
מטכליסטים, גמר הישרדות, ג׳ורג׳י ומנדי, משפחת סימפסון, הלביאות: מבצעים מיוחדים, אלזבת׳, פלוריבוס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי באמת את הפרומו ונראה ממש טוב. אבל זה ביס.
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
לדעתי פרקים 2 ו3 טובים יותר מהפרק הראשון. קצת יותר קוהרנטיים. עדיין די הזויים, אבל יותר ברמה שאפשר להבין מה הוא רוצה מהחיים שלנו.
ממשיכה עם The Vanished Birds מאת Simon Jimenez.
קראתי עכשיו על זה ונראה מאוד מסקרן.
היום התחייבתי ל19 ספרי פרסי ג'קסון, אבל אולי אחרי.
כן זה באמת חוצפה מצידך אבל זה גם הצחיק אותי אז ניצלת.
אני מופתעת מהבקיאות שלך בטיי-לור:-D
חחחחחח לקח לי כמה רגעים להבין מה הקטע של המקף באמצע השם שלה.
ואי אפשר לחיות לצידך בפורום הזה במשך כל כך הרבה שנים בלי לספוג לפחות חלק מהטיי-לור. (זה גם מתקשר לדילן אובריין שאני די אוהב)
עכשיו שאני חושב על זה אז לנסוע ליוון בזמן החג שמציין את המלחמה שלנו ביוונים זה חוצפה :p
*וזה מזכיר לי את הפעם שאמרתי משהו דומה להורים שלי כשנסענו למצרים (סיני) בפסח.

didalf

Well-known member
ראיתי באמת את הפרומו ונראה ממש טוב. אבל זה ביס.
ויש לך סטינג|פנים|

ואי אפשר לחיות לצידך בפורום הזה במשך כל כך הרבה שנים בלי לספוג לפחות חלק מהטיי-לור.
אני גאה בכם על ההקשבה ובי על ההנכחה:-P:
(זה גם מתקשר לדילן אובריין שאני די אוהב)
גם הג'ינג'ית מדברים מוזרים.

עכשיו שאני חושב על זה אז לנסוע ליוון בזמן החג שמציין את המלחמה שלנו ביוונים זה חוצפה :p
חחחחחחחחח:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ויש לך סטינג|פנים|
אולי אני כבר ביטלתי את הסטינג שלי (אני צריך לעשות את זה באמת)
גם הג'ינג'ית מדברים מוזרים.
נכון (סיידי סינק שתהיה בסרט הקרוב של ספיידרמן)
אבל אני ספציפית זוכר את זה שהוא אמר על ג'ייק ג'ילנהול שהוא מגעיל על איך שהוא התנהג אליה ולקח לה את הצעיף.
חחחחחחחחח:-D:-D
בדיוק בשרשור האחר תקעת לי גיף של "כל כך מצחיק ששכחתי לצחוק" אז אני שמח להיות וינדיקייטד.

didalf

Well-known member
אבל אני ספציפית זוכר את זה שהוא אמר על ג'ייק ג'ילנהול שהוא מגעיל על איך שהוא התנהג אליה ולקח לה את הצעיף.
מה חחחח מתי הוא אמר את זה?:-D
אני רק יודעת שהוא השתתף בקליפ.

בדיוק בשרשור האחר תקעת לי גיף של "כל כך מצחיק ששכחתי לצחוק" אז אני שמח להיות וינדיקייטד.
גם שעון מקולקל מצחיק פעמיים ביום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה חחחח מתי הוא אמר את זה?:-D
אני רק יודעת שהוא השתתף בקליפ.
זכור לי משהו כזה, אבל חיפשתי עכשיו בגוגל ולא נראה שהוא אי פעם אמר משהו כזה.
יכול להיות שזה סתם משהו שמישהו כתב.
גם שעון מקולקל מצחיק פעמיים ביום.
שעון מקולקלים מצחיקים אותי כל הזמן

קבצים מצורפים

• 1766087005984.png
    1766087005984.png
    KB 75 · צפיות: 1
למעלה