מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הג'ילנהולי הזה?
הצעיףמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הג'ילנהולי הזה?
![]()
מה הבעיה?ספר(אולי, אני בבעיה)
אני שמח שאהבת. טיפה דאגתי שאולי לא תאהבי כי הוא האנטי-טיילורהצעיף![]()
הבעיה שאני טסה בראשון בלילה, ואני לא יודעת אם להתחיל ספר בעברית (בתקווה שאני אסיים בסופ"ש למרות שלא יהיה הרבה זמן לקרוא) או להתחיל באנגלית ולקחת לטיול או בכלל לקחת לטיול בעברית(גם בטיול יכול להיות שלא יהיה לי הרבה זמן לקרוא, כי חלק מהמטרות זה להשתכר).מה הבעיה?
לאן טסים הפעם?הבעיה שאני טסה בראשון בלילה, ואני לא יודעת אם להתחיל ספר בעברית (בתקווה שאני אסיים בסופ"ש למרות שלא יהיה הרבה זמן לקרוא) או להתחיל באנגלית ולקחת לטיול או בכלל לקחת לטיול בעברית(גם בטיול יכול להיות שלא יהיה לי הרבה זמן לקרוא, כי חלק מהמטרות זה להשתכר).
סלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)לאן טסים הפעם?
תהנוסלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)
נשמע כיף, תבלו!סלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)
כן זה באמת חוצפה מצידך אבל זה גם הצחיק אותי אז ניצלת.אני שמח שאהבת. טיפה דאגתי שאולי לא תאהבי כי הוא האנטי-טיילור![]()
יאא תהניסלוניקי שוב פעם רק עם אימא לחגוג חג מולד(היו לנו ואוצ'רים עם אייג'יאן וזה או אתונה או סלוניקי. ואתונה דיי מגעילה אז לקחנו סלוניקי הפעם עם מלון 5 כוכבים. נוסעות ראשון בלילה חוזרות בין שישי לשבת.)
חשובכי חלק מהמטרות זה להשתכר).
אני ראיתי והוא כיפי מאדוכנראה הסרט Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery בנטפליקס
אה באמת הפרומואים נראו מצחיקים אז אולימטכ"ליסטים - הסדרה החדשה של ערן זרחוביץ' עולה הערב ונראיית לי טוב מהפרומואים.
ראיתי באמת את הפרומו ונראה ממש טוב. אבל זה ביס.מטכ"ליסטים - הסדרה החדשה של ערן זרחוביץ' עולה הערב ונראיית לי טוב מהפרומואים.
לדעתי פרקים 2 ו3 טובים יותר מהפרק הראשון. קצת יותר קוהרנטיים. עדיין די הזויים, אבל יותר ברמה שאפשר להבין מה הוא רוצה מהחיים שלנו.אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
קראתי עכשיו על זה ונראה מאוד מסקרן.ממשיכה עם The Vanished Birds מאת Simon Jimenez.
חחחחחח לקח לי כמה רגעים להבין מה הקטע של המקף באמצע השם שלה.כן זה באמת חוצפה מצידך אבל זה גם הצחיק אותי אז ניצלת.
אני מופתעת מהבקיאות שלך בטיי-לור![]()
עכשיו שאני חושב על זה אז לנסוע ליוון בזמן החג שמציין את המלחמה שלנו ביוונים זה חוצפהסלוניקי
ויש לך סטינגראיתי באמת את הפרומו ונראה ממש טוב. אבל זה ביס.
אני גאה בכם על ההקשבה ובי על ההנכחהואי אפשר לחיות לצידך בפורום הזה במשך כל כך הרבה שנים בלי לספוג לפחות חלק מהטיי-לור.
גם הג'ינג'ית מדברים מוזרים.(זה גם מתקשר לדילן אובריין שאני די אוהב)
חחחחחחחחחעכשיו שאני חושב על זה אז לנסוע ליוון בזמן החג שמציין את המלחמה שלנו ביוונים זה חוצפה![]()
אולי אני כבר ביטלתי את הסטינג שלי (אני צריך לעשות את זה באמת)ויש לך סטינג![]()
נכון (סיידי סינק שתהיה בסרט הקרוב של ספיידרמן)גם הג'ינג'ית מדברים מוזרים.
בדיוק בשרשור האחר תקעת לי גיף של "כל כך מצחיק ששכחתי לצחוק" אז אני שמח להיות וינדיקייטד.חחחחחחחחח![]()
מה חחחח מתי הוא אמר את זה?אבל אני ספציפית זוכר את זה שהוא אמר על ג'ייק ג'ילנהול שהוא מגעיל על איך שהוא התנהג אליה ולקח לה את הצעיף.
גם שעון מקולקל מצחיק פעמיים ביום.בדיוק בשרשור האחר תקעת לי גיף של "כל כך מצחיק ששכחתי לצחוק" אז אני שמח להיות וינדיקייטד.
זכור לי משהו כזה, אבל חיפשתי עכשיו בגוגל ולא נראה שהוא אי פעם אמר משהו כזה.מה חחחח מתי הוא אמר את זה?
אני רק יודעת שהוא השתתף בקליפ.
שעון מקולקלים מצחיקים אותי כל הזמןגם שעון מקולקל מצחיק פעמיים ביום.
ואני דאגתי שיש מידע סוויפטי שאתה יודע ואני לאזכור לי משהו כזה, אבל חיפשתי עכשיו בגוגל ולא נראה שהוא אי פעם אמר משהו כזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.