Weekend's Watch לסופש של 17-19/07/2025 👮‍♂️

dilly snake

Well-known member
באלרד, אולי קצת לייט נייט, דברים ביוטיוב.

ספר(ראשון מאלו שאחי קנה לי כשהייתי תקועה בחו"ל. את כל הספרייה סיימתי תוך שבוע).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך The Second Best Hospital in the Galaxy (עונה 2)

פרקים שבועיים של:
Star Trek: Strange New Worlds - שני פרקים ראשונים לעונה 3
Dexter: Resurrection
ריק ומורטי (כבר ראיתי)
The Gilded Age (כבר ראיתי)
Welcome to Wrexham
The Foundation

Resident Alien (מתחילה עונה 4 אבל אני כנראה אצבור פרקים)
Back to the Frontier (משהו חדש - אולי לנסות)
Too Much (קומדיה בנטפליקס, אולי אנסה)
The Summer Hikaru Died

אני רוצה גם לראות את הסרט השני בסדרת סרטי הדרקון הראשון שלי

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest, מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy,
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Invisible Boys, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous

ופודקסטים
וצריך לבחור ספר חדש אבל בנתיים אמשיך עם אוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

LeAnnDylan

Well-known member
You - פרק 510 - סיימתי✔️
I Love Dick - פרק 9 - סיימתי✔️
Mrs. Fletcher - פרק 7 - סיימתי✔️
The White Lotus - פרק 207 - סיימתי✔️
Secrets We Keep - פרק 6 - סיימתי✔️
Apple Cider Vinegar - פרק 6 - סיימתי✔️
Sirens - פרק 5 - סיימתי✔️
Parks & Rec - המשך צפיה בפרקים נבחרים.
Murderbot - פרק 9.
Schitt’s Creek - המשך צפיה עונה 1.
Stick - פרק 5.
Mr. Robot - פרק 109.
We Were Liars - פרק 3.
The Better Sister - פרק 4.
Agatha All Along פרק 8.
Dept. Q - פרק 4.
And Just Like That - פרק 304.
Smoke - פרק 4.
Tiny Beautiful Things -פרק 4.
Russian Doll - פרק 104.
Poker Face - פרק 104.
Dexter - פרק 3.

יש לי גם את הפרק השבועי של Good Hang (הפודקאסט של איימי פולר) - האורח השבועי שלה זה קול אסקולה. ראיתי כבר. בינתיים זה היה הפודקאסט הכי משעמם שלה.

בנוסף אני עדין רוצה לנסות את הסמויה וגם לתת הזדמנות שניה ל-Loot.

LeR@nch

Well-known member
1883, מה שתגידו, דקסטר, ריק ומורטי, מחשבות פליליות, פשוט ככה, איש משפחה.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
דקסטר: תחייה - פרק 3
ראיתי כבר השבוע: העידן המוזהב פרק 3X04

אולי משהו מאלו (אבל סביר שלא):
החברים והשכנים שלך -להמשיך (ראיתי פרק 1)
רצחבוט - אולי להמשיך (ראיתי פרקים 1-3 נדמה לי, או אולי 4. יש מצב שכבר אוותר על זה.)
פיצוי יתר - אולי לנסות אם וכאשר אחדש את המנוי לאמאזון פריים, כנראה כשיהיה שם עוד משהו שארצה לראות.
ברוקלין 99 - ש"חים ביס קומדי.
פורני בנטפליקס, כי אומרים שזה טוב ונראה לי בסגנון שאני אוהבת.

ספר: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, 😭😭😭 קריאה 3.

.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רצחבוט - אולי להמשיך (ראיתי פרקים 1-3 נדמה לי, או אולי 4. יש מצב שכבר אוותר על זה.)
עכשיו שהעונה הסתיימה זה הזמן המושלם לעשות בינג' לעונה - מראש לדעתי זה פורמט טוב יותר עבורה.
אם לא עכשיו אז כבר בכלל לא כי את תשכחי את הפרקים הראשונים וזה לא כל כך טוב ששווה לצפות בהם שוב.

You - פרק 510 - סיימתי✔️
מה חשבת על סיום הסדרה?

LeAnnDylan

Well-known member
מה חשבת על סיום הסדרה?
בעיקרון ראיתי כבר בסוף עונה 4 כשחידשו את הסדרה לעונה חמישית, שהיוצרים שלה אמרו שג'ו לא יתחמק מעונש. אז די צפיתי את זה שאו שהוא ימות או שהוא יכנס לכלא. נכון שמהפרק הראשון קצת תהיתי איך הם הולכים לעשות את זה כי ציירו אותו כל כך חביב וסוף סוף היה נראה שהוא got his shit together עם אישה טובה יחד עם הבן שלו והוא נראה גם אחלה אבא. אבל זה רק הראה לי איזה קל זה לעשות רצח דמות לכל דמות שרוצים. נכון שג'ו מלכתחילה לא היה דמות מלאכית או "טובה" באמת, אבל עדין נראה שמאוד בקלות אפשר להרוס לנו כל דמות ולגרום לנו לשנוא/לאהוב דמויות ברגע. שזה גם דבר טוב וגם דבר נוראי בעיני. ז"א לא רק בסדרה הזאת. אלא בכללי.
בכל מקרה, כי ידעתי כבר מראש שהוא לא יתחמק מכל העבר שלו וההייתי שלמה עם זה, הייתי מרוצה מהסוף.
הבעיה שלי עם הסדרה היא שאחרי בק ולאב, לא נקשרתי לאף אחת ממושאי האובססיה שלו. לא היה אכפת לי אם הוא ירצח אותן. ככה שהייתי יותר "טים ג'ו" (נכון שקייט העונה התחבבה עליי אבל בעונה שלה שזו עונה 4, לא באמת היה אכפת לי ממנה) ולמרות שהוא אנטי גיבור קלאסי כזה, עדין מרגיש לי שכצופים כן היה אמור להיות אכפת לנו מהנשים שהוא אובססיבי אליהן, ולי פשוט לא היה אכפת. במיוחד לא מגאיה שבמילא לא אהבתי אותה במאה, עכשיו גם הביאו אותה לפה ונתנו לה את השם של בלאמי8-{ לא היה לה שום סיכוי לזכות בחיבה שלי|לא|
ברונטה והחברים שלה גם לא עוררו בי שום אמפתיה ולא היה אכפת לי שהוא ירצח את כולם. אבל בשלב הזה לא בגלל שאני בעדו אלא בגלל שכבר לא אכפת לי. גם כל האחים של קייט לא עניינו אותי ולמעשה קצת קיוויתי שג'ו ירצח את שתי האחיות שלה כבר בהתחלה כי הן ממש מעצבנות.
בסוף החלטתי שכן היה אכפת לי מקייט והנרי אז אני שמחה ששניהם שרדו והם "בסדר". אבל הכי אני שמחה שהסדרה הזאת כבר הסתיימה ואני לא מרגישה שום חובה להמשיך לצפות בה ובתסרוקות הגרועות של ג'ו שמדרדרות מעונה לעונה.

דורי 1981

Well-known member
אתמול- צמיגים (פרק אחרון לעונה 2), שום פלפל ושמן זית.
ראשון ורביעי- המרדף
בהמהלך השבוע (שבת, שני, שלישי) - אני בסדרות רק לא זה (עונה 1, פרק 4) וגחלילות (פרק 6). בחמישי- מה שתגידו.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|הזמר במסיכה

|טי-וי|חוליגנים- פרקי השבוע
|טי-וי|גחליליות- פרק השבוע
|טי-וי|המטבח המנצח VIP
|טי-וי|מותק בול באמצע
|נטפליקס|קו המים-
עשיתי בינג' וסיימתי. חביבה
|נטפליקס|פריבילגים- סדרה בלגית טובה(אם כמובן להתעלם מהשפה...), יש לה 2 עונות ושלישית בדרך

didalf

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הווינטרי הזה?
👮‍♂️
חיימי|מאוהב|

למעלה