Weekend's Watch לסופש של 16-18/07/2026 😌

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם אצפה בשלושת הפרקים היומיים של Travelers. תכף אכנס למקלחת ואצפה בפרק 9.
וגם התחלתי את Cape Fear באפל.
החלטתי שהגיע הזמן להמשיך עם עונה 2 של The Last Thing He Told Me גם באפל.
פרק סיום של Maximum Pleasure Guaranteed (גם באפל).
פרק שבועי של Silo (גם באפל).
ופרק שבועי של Sugar (מפתיע, אבל גם באפל).

וגם אופס ראיתי שנטפליקס העלו את כל העונות של גיבורים ולמרות שאיפשהו זה התדרדר, אני עדין שומרת אמונים לניית'ן פטרלי אהובי וקצת בא לי לראות את זה שוב אז אולי אתחיל עם זה|לב|
וגם אני צריכה עדין לראות את עונה 2 של The Four Seasons.

אבל גם יש למישהו מהעבודה יומולדת מחר ויש לי בשבת כרטיסים למופע של שיין מקנאלי אז לא יודעת כמה מכל זה אני אספיק. מזל שלי יש עוד יום סופ"ש כדי להתפדלע מול הטלוויזיה:-P:

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|HBO|PROUD
- פרק שבועי
|טי-וי|בית הרוחות- סיימתי
|טי-וי|מועדון החוליגנים/BARRABRAVA - סדרה באמזון, סיימתי בינג' מחדש של עונה 1 והתחלתי את ה-2

LeR@nch

Well-known member
מחשבות פליליות, בית הדרקון, שוגר, אקס מן 97', ריק ומורטי והמשך העונה הראשונה של הצילו (אני בפרק 1.08).
ומבחינת מה שישודר במהלך הסופ"ש כי אני לא עוקב - דה וויס, רוקדים עם כוכבים, ערב עם שי שטרן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק סיום של Maximum Pleasure Guaranteed (גם באפל).
השלמתי את הכל בשבוע האחרון וראיתי אתמול את הפרק האחרון. מאוד מאוד אהבתי.
|HBO|PROUD - פרק שבועי
הכי חשוב (אבל אני יודע שאני גם חייב לך תגובות על דברים נוספים)
מרגיש לי בנתיים שהעונה הזאת פחות טובה מהקודמת
(אבל אני מצפה לפרק הבא כי תופיע דמות שאני אוהב מהקומיקס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך Travelers בנטפליקס

לראות בנטפליקס את Heartstopper Forever

ועוד כמה שעות לראות בקולנוע באיימקס את האודיסאה

פרקים שבועיים של:
X-Men 97 (ראיתי כבר)
Life, Larry and the Pursuit of Unhappiness
Proud
House of the Dragon
(אולי אני מחכה לסוף העונה כבר)
Rick and Morty (ראיתי כבר)
קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)(מחכה לי כבר המון זמן אבל אני מרגיש שאני צריך לפחות לפני שיוצא הסרט שלהם בקולנוע)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver

וספר: פרסי ג'קסון ספר 10 (טכנית The Blood of Olympus שזה בעצם הספר החמישי בסדרה The Heroes of Olympus), אני ב14%
*קצת מצחיק כי זה בעצם מתקשר עם סיפור האודיסאה שאני הולך לראות היום בקולנוע

ואני מתכוון להכריח את עצמי סוף סוף לשבת על השרשור החודשי כי אני כל הזמן דוחה את זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובכן מסתבר שיש את הסרט של הרטסטופר אז זה.
בהחלט
ראיתי ריקאפים קצרים לכל העונות
ואז את שני הפרקים האחרונים של עונה 3
ואז התחלתי
אבל הייתי קצת הארטסופרי אאוט אז הפסקתי ואני אמשיך אחר כך (או מחר כך)
אוף ההייפ והביקורות עושים לי קצת פומו
אז תראי
זה היה סרט מדהים
בהחלט הסרט הכי טוב שראיתי השנה (כשפיליון ופרויקט הייל מרי הם מתמודדים טובים)

למעלה