Weekend's Watch לסופש של 16-18/04/2026 🪶

דורי 1981

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקליל הזה?
לשבוע שלם, כרגיל.
היום- שום פלפל ושמן זית (ציפי שביט); אתה חייב לקרוא את זה 2.4
ראשון- דרבי כדורגל (מכבי ת"א-הפועל ת"א)
חמישי- זהו זה
במהלך השבוע- בהסתורה פרק 7, נוכלת בשירות החוק (פרק אחרון של עונה 3), עולה להתקפה (מתחילה עונה 2).

dilly snake

Well-known member
אני צריכה לסיים את פרק 4 של העדויות כי הייתי עייפה מידי.

CIA, הפיט, דוק(2 פרקים, כי סיום כפול), דרדוויל נולד מחדש.

וספר או מהספרייה או מאפליקציה עברית. מה שיתחשק לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך את Big Mistakes בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
The Pitt (פרק סיום העונה)
The Testaments
Hacks
Georgie & Mandy's First Marriage
Going Dutch
For All Mankind
זהו זה
The Boys
(כבר ראיתי)
Star Wars: Maul - Shadow Lord (כבר ראיתי)
Daredevil: Born Again (ראיתי כבר)
Invincible (כבר ראיתי)
The Fall and Rise of Reggie Dinkins (סיום העונה)(כבר ראיתי)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת)
DTF St. Louis (סיום העונה)(כבר ראיתי)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown

וגם פודקסטים
והספר פרסי ג'קסון ספר 7 (טכנית The Son of Neptune שזה בעצם הספר השני בסדרה The Heroes of Olympus), אני כבר ב70%

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X15 סיום העונה :(
Rooster (ב-HBO MAX) - פרק 1X06

ספר:
לסיים את Flowers for Algernon כי אני כמעט בסוף ולהתחיל משהו חדש, יש מצ"ב שאנסה את Throne Of Glass נראה אם אתחבר.

didalf

Well-known member
פרק סיום העונה של סקראבס
להמשיך Queen of Shadows - ספר 5
אה ולהמשיך עם הלו קיטי חח אני כל הזמן שוכחת ממנה

LeR@nch

Well-known member
הישרדות, המירוץ למיליון, האח הגדול, המעברה, הפיט (2.09 ואילך), רוחות רפאים, סקראבס, שיקגו פייר (משבוע שעבר), אלזבת׳, מארשלים, דרדוויל, הבנים, אופוריה, הקאמבק, איש משפחה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה אתה מתעקש להמשיך אם ממש לא אהבת?
זאת משוואה רגשית שלוקחת בחשבון את כמות הפרקים שנותרו (מעט) וכמה מרגיש לי שיש פוטנציאל בגלל שחקנים וקוי עלילה.
אה ולהמשיך עם הלו קיטי חח אני כל הזמן שוכחת ממנה

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|מי זאת2 - פרקים אחרונים, היו כמה מערכונים מצחיקים :LOL:
|טי-וי|בהסתורה
|טי-וי|AMOR ANIMAL- סדרה ארגנטינאית חדשה בPRIME
|נטפליקס|פריבילגים3- בינג'. הייתה עונה מעפנה לעומת 2 הקודמות
|נטפליקס|טעויות מרות- מאכזבת. כתבתי עליה בשרשור התגובות
|טי-וי|HACKS5- ובניגוד לעיל, זאת שממשיכה להיות מצחיקה ומצויינת|כתר| 2 הפרקים ששודרו עד כה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
במהלך השבוע- בהסתורה פרק 7
מה אתם חושבים על זה?
|נטפליקס|טעויות מרות- מאכזבת. כתבתי עליה בשרשור התגובות
אני תמיד שמח כשמסכימים איתי
|טי-וי|HACKS5- ובניגוד לעיל, זאת שממשיכה להיות מצחיקה ומצויינת|כתר| 2 הפרקים ששודרו עד כה
כן, אני ממש נהנה.
עצוב שזאת עונה אחרונה, אבל עדיף לסיים לפני שזה נמרח (האמת שבהתחלה בחיים לא חשבתי שזה יוכל להמשך 5 עונות)

snirf

Active member
מה אתם חושבים על זה?

אני תמיד שמח כשמסכימים איתי

כן, אני ממש נהנה.
עצוב שזאת עונה אחרונה, אבל עדיף לסיים לפני שזה נמרח (האמת שבהתחלה בחיים לא חשבתי שזה יוכל להמשך 5 עונות)
מסכים. היא מצליחה לשמור על רף של הומור ועניין כל ה-5 עונות. ממש נהנה ממנה!

ולגבי בהסתורה- אני אישית התאכזבתי, לא מה שציפיתי שתהיה...פחות מצליח להתחבר/להשאב אליה, בעיניי משהו בה לא עובד...אם זה התסריט, הליהוק של מס' דמויות...

LeAnnDylan

Well-known member
עמדתי די יפה במשימות השבועיות שלי.

Kyle XY - המשך עונה 3. סיימתי.
The Last Thing He Told Me - פרק 2X02. ראיתי.
Hijack - פרק 7 והלאה. סיימתי.
I Love LA - פרק אחרון.
911 Nashville - פרק שבועי.
SUV - פרק 27X10. ראיתי.
Your Friends & Neighbors - פרק השבועי. ראיתי.
Paradise - פרק 2X02. ראיתי.
Imperfect Women - פרק שבועי. ראיתי.
Drops of God - פרק 2X01. ראיתי.
Little Demon - פרק 104. ראיתי.
Chance - פרק 202.
Fringe - פרק 110.
Margo's Got Money Troubles - פרק שבועי. ראיתי.
Palm Royale - פרק 5. ראיתי.

didalf

Well-known member
עמדתי די יפה במשימות השבועיות שלי.

Kyle XY - המשך עונה 3. סיימתי.
The Last Thing He Told Me - פרק 2X02. ראיתי.
Hijack - פרק 7 והלאה. סיימתי.
I Love LA - פרק אחרון.
911 Nashville - פרק שבועי.
SUV - פרק 27X10. ראיתי.
Your Friends & Neighbors - פרק השבועי. ראיתי.
Paradise - פרק 2X02. ראיתי.
Imperfect Women - פרק שבועי. ראיתי.
Drops of God - פרק 2X01. ראיתי.
Little Demon - פרק 104. ראיתי.
Chance - פרק 202.
Fringe - פרק 110.
Margo's Got Money Troubles - פרק שבועי. ראיתי.
Palm Royale - פרק 5. ראיתי.
מרשים למדי

Reutk

Active member
לסיים את הספר Tough Guy ולהתחיל את הספר Common Goal שהוא הספר הכי פחות אהוב עלי בסדרת ספרים. אני רוצה כבר להגיע לספר החמישי Role Model שנראה לי שבכלל לא קראתי אותו, אבל אני יודעת שהרבה מעריצים של הספרים אוהבים אותו מאוד אפילו יותר מ-HR ומדה לונג גיים (שהוא הספר הכי טוב בסדרה לדעתי בפער ניכר מהשאר). איזה מזל שג'ייקוב טירני גם הכי אהב את HR כי הייתי פשוט מתה אם היו עושים סדרה על הספר Role Model במקום.

אני לא יודעת אם יהיה לי זמן לצפות בטלוויזיה מחר, כי אני מעצבת מחדש את החדר שלי ובטח זה יגזול ממני את כל הזמן, אבל אם כן אז הסרט:

Folklore: The Long Pond Studio Sessions

didalf

Well-known member
לסיים את הספר Tough Guy ולהתחיל את הספר Common Goal שהוא הספר הכי פחות אהוב עלי בסדרת ספרים. אני רוצה כבר להגיע לספר החמישי Role Model שנראה לי שבכלל לא קראתי אותו, אבל אני יודעת שהרבה מעריצים של הספרים אוהבים אותו מאוד אפילו יותר מ-HR ומדה לונג גיים (שהוא הספר הכי טוב בסדרה לדעתי בפער ניכר מהשאר). איזה מזל שג'ייקוב טירני גם הכי אהב את HR כי הייתי פשוט מתה אם היו עושים סדרה על הספר Role Model במקום.

אני לא יודעת אם יהיה לי זמן לצפות בטלוויזיה מחר, כי אני מעצבת מחדש את החדר שלי ובטח זה יגזול ממני את כל הזמן, אבל אם כן אז הסרט:

Folklore: The Long Pond Studio Sessions

יש לך תוכנית ממש יפות אבל את בשרשור של לפני שבועיים.

Reutk

Active member
יש לך תוכנית ממש יפות
בסוף ראיתי את הסרט האתמול אבל לא עד הסוף כי בחצי השעה האחרונה כבר לא הצלחתי להשאיר את העינים פתוחות. אבל היה ממש כיף, אני לא יודעת למה, אבל לראות אותה ככה מבצעת את השירים ממש מעלה את ההנאה מהשיר לרמה גבוהה עוד יותר. יש משהו שנראה שכל כך חסר מאמץ בדרך שהיא שרה שזה ממש מעורר התפעלות ולראות את זה. גם ההבעות שלה, וציחקוק של אושר שהיא מוציאה לפעמים. אפשר לראות את זה גם בהופעות שהיא מבצעת לקהל אבל בסרט בגלל שזה יותר אינטימי זה מרגיש אחרת. הייתי רוצה שגם לאלבומים האחרים היה סרטים אבל אני מבינה שהסרט במקרה הזה נעשה בגלל היחודיות של האלבום שהופק בזמן הקורונה, ובאמת היו דברים מעניינים שקשורים לזה: העובדה שהוא הופק בלי שהגורמים המעורבים בהפקה מבחינה אומנתית היו באותו אולפן ואופן שבו החוויה של ההסגר חוסר הוודאות והבחירה איך להתמודד איתם השפיעה על היצרתיות שלהם. אבל בלי קשר למקרה הייחודי של הקורונה זה עדיין יהיה מעניין לדעתי לראות סרטים לאלבומים האחרים.

למעלה