מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקליל הזה?

לשבוע שלם, כרגיל.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הקליל הזה?
למה אתה מתעקש להמשיך אם ממש לא אהבת?להמשיך את Big Mistakes בנטפליקס
אני מאד סקרנית אם תתחברי אין לי מושגיש מצ"ב שאנסה את Throne Of Glass נראה אם אתחבר.
זאת משוואה רגשית שלוקחת בחשבון את כמות הפרקים שנותרו (מעט) וכמה מרגיש לי שיש פוטנציאל בגלל שחקנים וקוי עלילה.למה אתה מתעקש להמשיך אם ממש לא אהבת?
אה ולהמשיך עם הלו קיטי חח אני כל הזמן שוכחת ממנה
במהלך השבוע- בהסתורה פרק 7
מה אתם חושבים על זה?בהסתורה
אני תמיד שמח כשמסכימים איתיטעויות מרות- מאכזבת. כתבתי עליה בשרשור התגובות
כן, אני ממש נהנה.HACKS5- ובניגוד לעיל, זאת שממשיכה להיות מצחיקה ומצויינת
2 הפרקים ששודרו עד כה
מסכים. היא מצליחה לשמור על רף של הומור ועניין כל ה-5 עונות. ממש נהנה ממנה!מה אתם חושבים על זה?
אני תמיד שמח כשמסכימים איתי
כן, אני ממש נהנה.
עצוב שזאת עונה אחרונה, אבל עדיף לסיים לפני שזה נמרח (האמת שבהתחלה בחיים לא חשבתי שזה יוכל להמשך 5 עונות)
?במהלך השבוע- בהסתורה פרק 7
מרשים למדיעמדתי די יפה במשימות השבועיות שלי.
Kyle XY- המשך עונה 3. סיימתי.
The Last Thing He Told Me- פרק 2X02. ראיתי.
Hijack- פרק 7 והלאה.סיימתי.
I Love LA - פרק אחרון.
911 Nashville - פרק שבועי.
SUV- פרק 27X10.ראיתי.
Your Friends & Neighbors- פרק השבועי.ראיתי.
Paradise- פרק 2X02. ראיתי.
Imperfect Women- פרק שבועי. ראיתי.
Drops of God- פרק 2X01. ראיתי.
Little Demon- פרק 104. ראיתי.
Chance - פרק 202.
Fringe - פרק 110.
Margo's Got Money Troubles- פרק שבועי. ראיתי.
Palm Royale- פרק 5.ראיתי.
יש לך תוכנית ממש יפות אבל את בשרשור של לפני שבועיים.לסיים את הספר Tough Guy ולהתחיל את הספר Common Goal שהוא הספר הכי פחות אהוב עלי בסדרת ספרים. אני רוצה כבר להגיע לספר החמישי Role Model שנראה לי שבכלל לא קראתי אותו, אבל אני יודעת שהרבה מעריצים של הספרים אוהבים אותו מאוד אפילו יותר מ-HR ומדה לונג גיים (שהוא הספר הכי טוב בסדרה לדעתי בפער ניכר מהשאר). איזה מזל שג'ייקוב טירני גם הכי אהב את HR כי הייתי פשוט מתה אם היו עושים סדרה על הספר Role Model במקום.
אני לא יודעת אם יהיה לי זמן לצפות בטלוויזיה מחר, כי אני מעצבת מחדש את החדר שלי ובטח זה יגזול ממני את כל הזמן, אבל אם כן אז הסרט:
Folklore: The Long Pond Studio Sessions
אופסיש לך תוכנית ממש יפות אבל את בשרשור של לפני שבועיים
בסוף ראיתי את הסרט האתמול אבל לא עד הסוף כי בחצי השעה האחרונה כבר לא הצלחתי להשאיר את העינים פתוחות. אבל היה ממש כיף, אני לא יודעת למה, אבל לראות אותה ככה מבצעת את השירים ממש מעלה את ההנאה מהשיר לרמה גבוהה עוד יותר. יש משהו שנראה שכל כך חסר מאמץ בדרך שהיא שרה שזה ממש מעורר התפעלות ולראות את זה. גם ההבעות שלה, וציחקוק של אושר שהיא מוציאה לפעמים. אפשר לראות את זה גם בהופעות שהיא מבצעת לקהל אבל בסרט בגלל שזה יותר אינטימי זה מרגיש אחרת. הייתי רוצה שגם לאלבומים האחרים היה סרטים אבל אני מבינה שהסרט במקרה הזה נעשה בגלל היחודיות של האלבום שהופק בזמן הקורונה, ובאמת היו דברים מעניינים שקשורים לזה: העובדה שהוא הופק בלי שהגורמים המעורבים בהפקה מבחינה אומנתית היו באותו אולפן ואופן שבו החוויה של ההסגר חוסר הוודאות והבחירה איך להתמודד איתם השפיעה על היצרתיות שלהם. אבל בלי קשר למקרה הייחודי של הקורונה זה עדיין יהיה מעניין לדעתי לראות סרטים לאלבומים האחרים.יש לך תוכנית ממש יפות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.