מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המפוכח הזה?

23.1ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב אתHeated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAXיתחילויביאו את זה לישראל.
אני צריך גם, אבל היה מסע בין כוכביםThe Pitt - להמשיך (ראיתי כבר את פרק 2 גם)
את לא באמת צריכה. לי יש איזה מיליון אוליים[נמנע הפעם מלעצבן את ניק עם כל מיני "אולי"ים שכנראה כבר לא יקרו]
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב אתHeated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAXיתחילויביאו את זה לישראל.
זה רשמי?23.1
מה לגבי מוחות מבריקים? ראית כבר את הפרק השבועי? לא כתבתשיקגו MED, הפיט(עונה 2), DOC, לייט נייט.
ראיתי, אבל לא הרגשתי טוב אתמול ובשלישי(לא משהו רציני, אני כבר בסדר) ולא היה לי כ"כ כוח לכתוב.מה לגבי מוחות מבריקים? ראית כבר את הפרק השבועי? לא כתבת
אני אכתוב(אולי באמת נעשה שרשור? ואז אתם תכתבו על עונה 1 ואני בינתיים על 2 ואז נראה יחד)אגב, נשמח אם גם תכתבי על הפרקים של עונה 2 של הפיט, לא יקח זמן רב בשבילי ובשביל לונה להגיע לשם.
זה רשמי?
תני מקור
טוב אז שני הדברים שרציתי שיקרו קרורק שני דברים ושניהם קורים מחר-
חצי הגמר של הכוכב הבא לאירוויזיון (חסר להם שגל לא עולה לגמר!
)
Divisional Round בפלייאוף -הסיהוקס מול הניינרס. מקווה שהסיהוקס יעלו לצ'מפיונשיפ גיים
הייתי מאוד בטוחה בניצחון שלנו עד אתמול, אבל ה-QB שלנו איכשהו נפצע במהלך אימונים, אז אני קצת יותר חוששת עכשיו
![]()
יאללה לסופרבוללללוהסיהוקס ניצחו ועלו לצ'מפיונשיפ
חששתי כי ה-QB שלנו סבל מפציעה והוא באמת שיחק לא משהו, אבל כל הפייזים האחרים שלנו היו מושלמים ככה שגם סאם דארנולד בחצי כוח לא הפריע לנוLFG!!
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.