Weekend's Watch לסופש של 15-17/01/2026 ☕

טוני החתול

Well-known member
מנהל
The Pitt - ממשיך עונה ראשונה בHBO Max
אבוט אלמנטי - ממשיך עם עונה 5 בדיסני+

אולי גם The Lowdown - סדרה שעלתה עכשיו בדיסני+
Agatha Christie's Seven Dials -בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
Star Trek: Starfleet Academy - שני פרקים ראשונים
Brilliant Minds
Fallout
St. Denis Medical
Going Dutch
(פרק ראשון בעונה שניה)

Doc
(אני בפיגור של כמה פרקים) (כנראה החלטתי לפרוש)
פרסי ג'קסון (כנראה אני אחכה עם המשך העונה עד שאני אסיים את הספר השני, שבתקווה יקח רק עוד כמה שבועות)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers

וגם פודקסטים
ואני ממשיך לקרוא את פרסי ג'קסון וגנב הברק, אני כבר ב71%)

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - להמשיך (ראיתי כבר את פרק 2 גם)
[נמנע הפעם מלעצבן את ניק עם כל מיני "אולי"ים שכנראה כבר לא יקרו]
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי. (גם את אנדי אני הרבה יותר אוהבת בצפיה הזאת)
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAX יתחילו יביאו את זה לישראל.

ספר:
סיימתי את שעוני נוכחות מאת יואב אבני (ממליצה, מאוד נהנייתי), וצריכה להחליט על הבא בתור.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
The Pitt - להמשיך (ראיתי כבר את פרק 2 גם)
אני צריך גם, אבל היה מסע בין כוכבים
[נמנע הפעם מלעצבן את ניק עם כל מיני "אולי"ים שכנראה כבר לא יקרו]
את לא באמת צריכה. לי יש איזה מיליון אוליים
ואולי אם אני לא אתעצל אני אנסה שוב את Heated Rivalry. - נדחה לאחרי ש- HBO MAX יתחילו יביאו את זה לישראל.
זה רשמי?
תני מקור
שיקגו MED, הפיט(עונה 2), DOC, לייט נייט.
מה לגבי מוחות מבריקים? ראית כבר את הפרק השבועי? לא כתבת

אגב, נשמח אם גם תכתבי על הפרקים של עונה 2 של הפיט, לא יקח זמן רב בשבילי ובשביל לונה להגיע לשם.

dilly snake

Well-known member
מה לגבי מוחות מבריקים? ראית כבר את הפרק השבועי? לא כתבת
ראיתי, אבל לא הרגשתי טוב אתמול ובשלישי(לא משהו רציני, אני כבר בסדר) ולא היה לי כ"כ כוח לכתוב.
אגב, נשמח אם גם תכתבי על הפרקים של עונה 2 של הפיט, לא יקח זמן רב בשבילי ובשביל לונה להגיע לשם.
אני אכתוב(אולי באמת נעשה שרשור? ואז אתם תכתבו על עונה 1 ואני בינתיים על 2 ואז נראה יחד)

didalf

Well-known member
זה רשמי?
תני מקור

LeR@nch

Well-known member
הישרדות (עונה 8), שיקגו’ז, בית הספר היסודי אבוט, שי שטרן, ספרטקוס: בית אשור.

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|פרדייז-
נותרו לי 2 פרקים
|טי-וי|זגורי אימפריה3- הפרק השבועי
|נטפליקס|הזיה- סיימתי
|נטפליקס|זמן הזבובים- סיימתי
|טי-וי|מבוסס על שקרים3- שלושת הפרקים הראשונים שעלו
|HBO|התעשייה4- הפרק השבועי

דורי 1981

Well-known member
השבוע: פרקים 7-8 ביאפא ; בשלישי- זהו זה ו "הצלחת של הארץ המובטחת". אולי אתחיל את הבריחה של הרלן קובן. ואגנוב דקות ממכבי ת"א נגד מכבי חיפה בליגת העל.

LeAnnDylan

Well-known member
רק שני דברים ושניהם קורים מחר-
|1תו|חצי הגמר של הכוכב הבא לאירוויזיון (חסר להם שגל לא עולה לגמר!:-[)
🏈Divisional Round בפלייאוף -הסיהוקס מול הניינרס. מקווה שהסיהוקס יעלו לצ'מפיונשיפ גיים|הלוואי| הייתי מאוד בטוחה בניצחון שלנו עד אתמול, אבל ה-QB שלנו איכשהו נפצע במהלך אימונים, אז אני קצת יותר חוששת עכשיו:-(

LeAnnDylan

Well-known member
רק שני דברים ושניהם קורים מחר-
|1תו|חצי הגמר של הכוכב הבא לאירוויזיון (חסר להם שגל לא עולה לגמר!:-[)
🏈Divisional Round בפלייאוף -הסיהוקס מול הניינרס. מקווה שהסיהוקס יעלו לצ'מפיונשיפ גיים|הלוואי| הייתי מאוד בטוחה בניצחון שלנו עד אתמול, אבל ה-QB שלנו איכשהו נפצע במהלך אימונים, אז אני קצת יותר חוששת עכשיו:-(
טוב אז שני הדברים שרציתי שיקרו קרו 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳
גל עלתה לגמר של הכוכב הבא|כתר||כתר||כתר||כתר|

והסיהוקס ניצחו ועלו לצ'מפיונשיפ|גביע||גביע||גביע||גביע|
חששתי כי ה-QB שלנו סבל מפציעה והוא באמת שיחק לא משהו, אבל כל הפייזים האחרים שלנו היו מושלמים ככה שגם סאם דארנולד בחצי כוח לא הפריע לנו|מאוהב| LFG!!

ועכשיו אין לי מה לראות עד שלישי.
כאילו אני מניחה שאני יכולה לראות את המשחק של הראמס מחר כדי לראות מול מי אנחנו נשחק בשבוע הבא. אבל לא אכפת לי מהנבלות האלו:-D
אז אולי אנסה משהו מהמיליון סדרות שראיתי רבע טריילר שלהם והוספתי לרשימת צפייה עתידית.
יש איזה משהו מענין שיצא לאחרונה שחייב צפייה? |תוהה|

didalf

Well-known member
והסיהוקס ניצחו ועלו לצ'מפיונשיפ|גביע||גביע||גביע||גביע|
חששתי כי ה-QB שלנו סבל מפציעה והוא באמת שיחק לא משהו, אבל כל הפייזים האחרים שלנו היו מושלמים ככה שגם סאם דארנולד בחצי כוח לא הפריע לנו|מאוהב| LFG!!
יאללה לסופרבולללל💚💙

למעלה