Weekend's Watch לסופש של 12-14/02/2026 💘

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
The Pitt - פרק 2X06
Heated Rivalry - פרק 1X04
שרינקינג - פרק 3X03 - כבר ראיתי.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי.- נגמר.

ספר:
ממשיכה בספר הראשון שנקרא The High Auction מהטרילוגיה Wisdom Revolution.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להתחיל עם עונה 2 של The Artful Dodger בדיסני+

אולי Small Prophets של הBBC
ואולי The Lowdown - סדרה בדיסני+

פרקים שבועיים של:
The Pitt
School Spirits

Shrinking
Star Trek: Starfleet Academy
St. Denis Medical
Going Dutch
A Knight of the Seven Kingdoms
(מקווה שיצא עוד פרק בסופש)
Heated Rivalry (צפיה חוזרת בפרקים 3 ו4)
פרסי ג'קסון (סיימתי עונה 2)

הערב אני הולך לראות בקולנוע את Cold Storage (הדבר הזה)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials

וגם פודקסטים
ואני עברתי לקרוא את פרסי ג'קסון וקללת הטיטאן (ספר 3), אני כבר ב16%

LeAnnDyIan

Well-known member
אין יותר פוטבול;-(
אז כנראה אצפה בהיילייטס של משחקים מהשנה החולפת כדי למלא את החלל החסר|לב-ש|

יש גם דברים אחרים שאני אמורה לראות אבל נראה אם אני אהיה במצב רוח או שסתם אעשה ניק-
קייל XY - פרק 206
אמריקן איידול - פרק 903
רצח בים המלח - פרק 107
טהרן - פרק 305
שרינקינג - פרק 303
SVU - פרק 2709

טוב יש עוד שקרים, ויש גם כמה סרטים שלא הספקתי לראות בקולנוע שראיתי שהגיעו כבר לסטרימינג, אבל אם כן אצפה במשהו השבוע זה כנראה רק משהו מהרשימה הנ״ל אז נשאיר את זה ככה לבינתיים.

Reutk

Active member
💫|כסל|אולסטאר וויקנד💫|כסל|

ויום הולדת שמח לשני הווילימאסים שחוגגים היום

רובי.gif

דורי 1981

Well-known member
אצלי שום דבר רומנטי במהותו.

שישי- הבריחה פרק 5; שבת- פגישה עם רוני קובן (אביחי שטרן)

המשך השבוע (משוער)- מכבי ת"א נגד בית"ר ירושלים בשני (ליגת העל); ריאל מדריד נגד בנפיקה בשלישי (ליגת האלופות, פלייאוף- משחק 1); זהו זה והצלחת של הארץ המובטחת (בכאן בוקס מיום רביעי ואילך); ריסט פרק 2 (לא ברור מתי).

למעלה